24 23 34 35 kontakt@merkurnord.dk

SOCIAL

Mød dine kunder, der hvor de er – på de sociale medier!

 

97% af de 16-24-årige er aktive på mindst ét socialt medie, og blandt de 35-44-årige er det 87%, der er aktive. Der er ingen tvivl – en strategi for de sociale medier er et must have. Vi arbejder med både B2C og B2B markedsføring på de sociale medier.

 

Facebook marketing

Facebook er ikke kun et genialt medie, fordi dine kunder er der, det er også et genialt medie til at skabe dialog og interaktion med dine kunder. De sociale medier kan derfor særligt bruges til at bygge relationer med din målgruppe, men kan også i høj grad bruges til direkte salgsfremmende aktiviteter. Uanset hvor langt du er med dine sociale medier, er vi klar til at hjælpe dig med alt fra, strategi, content, annoncering og retargeting med henblik på både B2C og B2B.

 

LinkedIn marketing

LinkedIn kan næsten kaldes erhvervslivets Facebook. På LinkedIn er det fagligheden, arbejdslivet og det professionelle netværk, der er fokus på. Du kan derfor regne med, at næsten enhver virksomhedsejer eller leder er aktiv på dette medie. Mediet er derfor ekstremt egnet til B2B markedsføring, hvor både en annoncerings-, content- eller netværksstrategi kan bruges. Vi er klar til at hjælpe dig med alt fra valg og udvikling af strategi til annoncering og content på LinkedIn.

 

Retargeting

Retargeting er den mest effektive annonceringsform på de sociale medier. Årsagen til dette skal findes i, at annoncerne her målrettes imod brugere, som har allerede har besøgt din hjemmeside. Det vil sige, at de allerede kender dig og dit produkt og endda allerede har vist interesse i det ved at besøge din hjemmeside. Rent teknisk fungerer retargeting eller remarketing, som det også kaldes, ved, at der installeres et lille stykke kode på din hjemmeside, der tracker, hvem der besøger din side. Når brugeren efterfølgende logger på et socialt medie, hvor retargeting er en mulighed, vil din annonce blive vist.

Vi arbejder med retargeting på Facebook og LinkedIn, og vil du høre mere om mulighederne for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os her til en uforpligtende snak.

P.S. Retargeting fungerer rigtig godt i samspil med AdWords, som du kan læse mere om her.

Har du brug for hjælp til din digitale annoncering? DANIEL HASSING

SOCIALPILOT | MEDSTIFTER

”Med ønsket om at få en skarpere profil i vores invitationer og større mailforsendelser, ville vi i Holbæk Erhvervsforum gerne udsende invitationer via MailChimp. Et mailsystem vi ikke havde kendskab til. Her fik vi en rigtig god og let forståelig gennemgang og instruktion i systemet af MerkurNord. Vi modtog yderst kvalificeret rådgivning, og fik nogle gode diskussioner om, hvordan vi kan bruge de nye muligheder på en kvalificeret og autentisk måde. Vi giver MerkurNord vores varmeste anbefalinger.”

Caspar Christensen

Erhvervskonsulent, Holbæk Erhvervsforum

"At skabe en ny hjemmeside, er som at være i et stormvejr og ikke rigtig vide hvor det ender. Med Mikkel og Daniel som styrmænd, var jeg sikker på at komme til den rigtige havn. De forsøgte ikke at presse noget ned over hovedet på mig eller at få mig til at gøre det de synes, der var det bedste. De var på deres stille og professionelle facon en yderst behagelig samarbejdspartner, som jeg vil anbefale til hver en tid."

Lone Eriksen

Ejer, lone-eriksen.dk

”Vi prioriterer at have langsigtede samarbejdsrelationer med både vores leverandører og vores kunder. De gode løsninger finder lettere vej, når man har en løbende dialog og en fælles forståelse. Derfor har vi valgt MerkurNord som vores marketingspartner. Vi oplever MerkurNord som en engageret sparringspartner, der interesserer sig for vores virksomhed og sætter sig ind i virksomhedens markedsvilkår. I fællesskab finder vi frem til de gode løsninger i både grafisk og skriftlig kommunikation – næsten som havde vi vores egen marketingsafdeling.”

Mikkel Møller Johansen

Sociolog & Medejer, Mojo Ferdinand ApS

“Rockbæk har brug for samarbejdspartnere, der forstår vores behov og samtidig kan reagere hurtigt, når der er ændringer. MerkurNord forstår vores behov og udfører disse forventninger til vores fulde tilfredsstillelse og responderer hurtigt og effektivt med et smil og godt humør. MerkurNord er som samarbejdspartner med til at løfte Rockbæk til et højere niveau.”

 Jørn Hedemand

Formand, Rockbæk

om medierne

Facebook

Facebook er verdens største sociale medie. Facebook er aktuelt uanset, om du er på B2C- eller B2B-markedet.

LinkedIn

LinkedIn er verdens største professionelle sociale medie. Du kan med fordel bruge LinkedIn, hvis du er på B2B-markedet.

CASES

Schoeller Plast A/S

Vi hjælper fast den danske plastproducent Schoeller Plast A/S fra Regstrup med at skabe sammenhæng imellem deres branding og kommunikation på de sociale medier.

Min Krop På Job

Vi har produceret videoannoncer til kampagnen #SLIPSTOLEN for Min Krop På Job. Vi har redigeret og produceret videoerne og udarbejdet annoncerne.

Erhvervsoplevelser.dk

Vi har udarbejdet alt fra grafisk identitet til indhold og annoncering for Erhvervsoplevelser.dk.

priser & bestilling

indhold

Overskrift (H3)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Overskrift (H3)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Overskrift (H3)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Overskrift (H3)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Har du brug for hjælp til din digitale annoncering? DANIEL HASSING

SOCIALPILOT | MEDSTIFTER