Automation

Sælg automatisk uden at løfte en finger

Vi udvikler autokampagner, der med den helt rigtige strategi, skarpt indhold og træfsikre triggere kan booste jeres omsætning fra e-mails. Det gør vi gennem et gennemtestet framework, hvor vi udvikler serier af kreative automails, der alle leder modtageren frem til det samme – nemlig at købe.

Med et strategisk gennemtænkt og veludført set-up omkring jeres autokampagner, kan det blive jeres vigtigste våben i jeres e-mail marketing og måske endda i hele jeres digitale markedsføring. 

Scroll ned for mere info

Tekststrategier

Vi anvender en bred vifte af tekststrategier, når vi skriver jeres automails. Nogle af vores mest anvendte tekststrategier er:

Den rådgivende strategi

Den rådgivende strategi

Giv-smarte-tips-strategien

Giv-smarte-tips-strategien

Makeover-strategien

Makeover-strategien

Tegn-et-portræt-strategien

Tegn-et-portræt-strategien

Vores fremgangsmetode

Vores løsning omkring automations er baseret på et stærkt framework, som vi anvender til at identificere og udvikle de mest aktuelle og givende autokampagner for jeres virksomhed. Vi kommer med et professionelt strategisk set-up og nye muligheder for at sælge med e-mails, som I måske ikke har tænkt på før.

Indsatsen starter med afsæt i en analyse af jeres kunders købsflow, hvor vi afdækker, hvilke muligheder der er. Herefter lægger vi en komplet strategi for indsatsen med klare målsætninger, inden vi udformer jeres automations og starter indsatsen.

Udover, at jeres automation vil skabe værdi på den korte bane, vil I på længere sigt se, at en af de helt store fordele med automails er, at de kun skal skrives én gang, men at de kan sælge igen og igen helt automatisk, uden I skal løfte en finger.

Med os som jeres samarbejdspartner på automation kan I se frem til en stærk samarbejdspartner, der fra dag et vil arbejde for at øge jeres salg med e-mails, som I aldrig har tænkt det før.

Skal vi hjælpe jer i gang med at sælge på autopilot, kan I kontakte os til en uforpligtende snak her.

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?