Poda A/S

Et langvarigt og værdiskabende samarbejde

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas volutpat porta nisl nec hendrerit. Suspendisse quis odio eu nisi maximus sollicitudin sit amet sed dolor.

Fusce vulputate aliquam consectetur. Maecenas iaculis diam non tortor finibus ornare. Curabitur lacus mauris, cursus sed nisl vel, scelerisque dictum lacus. Aenean varius faucibus odio sed cursus. Cras sit amet risus vestibulum leo viverra ullamcorper eget ac nulla.

Scroll ned for mere info
0
Øget CTR
0
Øget konverteringsrate
0
Lavere pris
01. Udfordringen

I januar 2019 kontaktede Poda A/S os, da de havde mistet deres nøglemedarbejder på webområdet. De manglede derfor dels en samarbejdspartner, der kunne gå direkte ind og løse konkrete opgaver omkring driften af deres hjemmeside og webshop, men de manglede samtidig også en langsigtet samarbejdspartner, der kunne bistå dem i deres digitale transformation.

Vi blev derfor bedt om at komme med en model for, hvordan vi kunne indgå et fast samarbejde, hvor vi både hjalp med driftsopgaverne, men også var en del af deres digitale udviklingsarbejde på marketingsiden.  

02. Løsningen

Løsningsmodellen blev et fast, men fleksibelt samarbejde, hvor vi en til to dage om ugen kom ud og arbejdede på virksomhedens hovedkontor i Osted samtidig med, vi også løste opgaver fra vores eget kontor i Holbæk.

Når vi kom ud og arbejdede på Podas hovedkontor, var det med henblik på at løse de konkrete driftsopgaver omkring hjemmesiden, så medarbejderne nemt kunne forklare, hvad der skulle rettes eller tilføjes. Samtidig kunne vi her koordinere de mere langsigtede udviklingsopgaver omkring deres digitale markedsføring og set-up. Disse opgaver blev herefter primært løst fra vores kontor i Holbæk i tæt dialog med Poda.

Vi har konkret arbejdet med:

  • Justeringer af websiteindhold
  • SEO-optimering
  • E-mail Marketing
  • Google Ads
03. Resultater

Samarbejdet kom hurtigt op at køre og de løbende driftsopgaver blev løst indtil Poda A/S fandt en ny medarbejder, der kunne stå for den daglige drift af hjemmesiden og webshoppen.

I forhold til de mere langsigtede udviklingsopgaver har vi været med til at skabe et professionelt set-up for Poda A/S’ nyhedsbrev, som løbende sendes ud til virksomhedens subscribers.

Derudover har vi været med til at implementere en række tekniske SEO-optimeringer på sitet, som der fortsat udvikles på.

Afslutningsvis har vi optimeret på virksomhedens Google Ads med henblik på at mindske omkostningerne samtidig med, at resultaterne forbedres.

Samarbejdet mellem Poda A/S og MerkurNord er forløbet godt og er blevet forlænget på ubestemt tid. Fokus er nu primært på de mere langsigtede udviklingsopgaver, imens driftsopgaverne omkring websitet ligger internt hos en ny medarbejder.