Digital strategi

Få en digital strategi der skaber vækst!

I fremtiden vil stadig flere og flere virksomheder fokusere mere digitalt. Det giver rigtig god mening, fordi forbrugerne i stigende grad flytter deres forbrug fra de fysiske butikker til online forretninger.

Scroll ned for mere info

Vi er født digitale

Vi er, modsat de traditionelle store konsulenthuse, født digitale! Derfor kan vi kombinere vores stærke strategiske kompetencer med medfødt digital flair.

Vi hjælper jer med at skabe en digital strategi, der skaber vækst! Vi fokuserer primært på de tre parametre:

  • Salg
  • Leadgenerering
  • Branding

Vi har allerede, i tæt samarbejde, hjulpet mange danske virksomheder med deres digitale strategi.

Et tæt langvarigt samarbejde

Vi arbejder i tæt samarbejde med jer allerede fra den første dag for at sikre, at vi fra starten af, har de bedste muligheder for at skabe succes sammen. Vi vil typisk gerne have data fra tidligere og indsigt i alle de erfaringer, som I selv har gjort jer tidligere.

Det handler om jeres forretning, og derfor er det rigtig vigtigt, at I er med igennem hele processen. I har øje for jeres forretningsmodel, og vi har øje for det digitale. Det vil i sidste ende skabe de bedste resultater for jer.

Vi ønsker et langvarigt samarbejde med en datadrevet metode, der sikrer, at vi arbejder med grundlag i reel viden fremfor antagelser. Vi arbejder med udgangspunkt i en datadrevet procesmodel, hvor vi indleder hvert samarbejde med en analyse af udgangspunktet. Derefter opsætter vi i fællesskab en række målsætninger og fastsætter en strategi for vores samarbejde.

Vi optimerer løbende på alle indsatser og kampagner, og når de har kørt perioden ud, evaluerer vi gennem dataanalyse på målsætningerne samt den viden og de erfaringer, som vi har gjort os. Processen starter herefter forfra igen med udgangspunkt i vores nye vidensgrundlag og erfaringer.

Datadrevet-strategi-merkurnord-03ANALYSESTRATEGIEKSEKVERINGOPTIMERINGKONVERTERING= DATAANALYSE

Salg - Det første fokus er altid salg

Vores største fokusområde er altid salg. Det er salg, der skaber omsætning og dermed grundlag for, at I kan udvikle jeres forretning.

Vi fokuserer vores indsatser der, hvor vi kan skabe de første og hurtigste salg for jer. Det handler om at skabe de rette salgsargumenter til den rette målgruppe og give kunden grundlag for at købe i dag fremfor i morgen.

Leadgenerering – Få varme kundeemner ind med posten

En digital strategi skal ligeledes kunne skabe leadgenerering. Med leadgenerering mener vi, at jeres digitale indsatser skal skabe kontaktbare varme kundeemner, som jeres salgsteam kan bearbejde efterfølgende.

Hvis I ikke har en webshop eller decideret online salg, så er leadgenerering det tætteste, I kommer på et direkte salg online. Det kunne eksempelvis være som den klassiske revisor eller konsulent.

En strategisk indsats med fokus på leadgenerering vil så løbende give jer varme leads at kontakte per telefon eller e-mail. Det rigtige leadgenererings set-up er vanvittig effektivt og mange mange kroner værd!

Branding – Vær On-Top-Of-Mind hos forbrugerne

Branding er hamrende vigtigt, hvis I vil skabe kontinuerligt salg og samtidigt have en generel høj salgsrate i jeres online forretning. Vi ved, at annoncering og positiv genkendelse virker, og derfor fokuserer vi på branding og så mange eksponeringer til den rigtige målgruppe som overhovedet muligt indenfor budgetrammerne.

Det er branding, der giver jer den rette tiltrækningskraft, hvis kunderne om 6 måneder har behov for jeres produkter eller ydelser. Det handler om at være On-Top-Of-Mind hos forbrugerne – øverst i kundens bevidsthed!

Skal I have en digital strategi?

Skal vi også hjælpe jer med jeres digitale strategi? Kontakt os allerede i dag, så tager vi gerne en uforpligtende samtale om jeres digitale muligheder.

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​