Facebook-annoncering

Boost jeres vækst med annoncering på Facebook!

Annoncering på sociale medier er et effektivt redskab til at løfte jeres branding og skaffe nye kunder til forretningen.

Vi planlægger og eksekverer annoncering på sociale medier for mange forskellige danske virksomheder i alle brancher – både på B2B- og B2C-markedet. Vi hjælper jer med at nå ud til nye og eksisterende målgrupper samt effektiviserer jeres kampagner, så I rammer flere relevante modtagere for færre annoncekroner.

Scroll ned for mere info

Få professionel hjælp og spar penge

Med annoncering på sociale medier betaler I enten for eksponeringer af eller klik på jeres annoncer. Det kan hurtigt blive en besværlig eller dyr affære, hvis ikke I formår at segmentere målgruppen korrekt eller snævert nok.

Til gengæld kan annoncering på Facebook booste væksten i jeres forretning, hvis man formår at skabe den rigtige kombination af annoncer og målgrupper samt bruge Facebooks massive datamængder korrekt.

Annoncemuligheder

Der findes rigtig mange muligheder og kombinationer af annonceringsformer på Facebook, men dem vi generelt arbejder mest med er:

Standard-annoncer

Den almindelige annonce, der vises med et billede og en lille tekst

Karrusel-annoncer

En udvidet udgave af standard-annoncen med flere annoncer i én

Lead-annoncer

En annonce med indbygget tilmelding til f.eks. dit mailsystem

Video-annoncer

En almindelig annonce, der vises med video og en kort tekst

Vores fremgangsmetode

Med vores datadrevne løsning på Facebook-annoncering får I et kreativt og strategisk bureau, der hele tiden udvikler og optimerer jeres annoncering, så I får mest muligt ud af hver enkelt annoncekrone. Vi skaber et professionelt set-up, hvor vi gennem split-tests og dataanalyse løbende forbedrer jeres målgrupper, annoncer og budskaber, så I får mest muligt ud af indsatsen.

Indsatsen starter med udgangspunkt i en grundig analyse af jeres virksomhed, målsætninger og målgrupper. De indkomne resultater og data igennem perioden danner herefter grundlag for optimering og effektivisering af kampagnerne.

Uanset om I har salg, øget brand awareness eller et helt tredje mål med jeres annoncering, kan vi hjælpe jer med et flot og professionelt udtryk med skarpe budskaber, der afspejler jeres virksomhed og skaber tydelige resultater.

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​