24 23 34 35 kontakt@merkurnord.dk

GRAFISK DESIGN

Vi omsætter kreative idéer til flot stilrent grafisk design.

 

Dit grafiske visuelle udtryk skaber din virksomhedsidentitet og skal være med til at skabe genkendelighed hos din målgruppe.

 

Vi arbejder med de fleste former for grafisk design, hvad enten du skal bruge en flot salgsbrochurer, om du skal have designet et nyt logo, eller om du skal have skabt hele din grafiske virksomhedsidentitet. Når vi arbejder med grafisk design, tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og din virksomheds værdier, så den grafiske identitet afspejler din virksomhed. Vi kan både arbejde med udgangspunkt i en eksisterende grafisk profil, så dine nye materialer passer ind i de eksisterende, men vi kan også skabe en ny grafisk profil fra bunden.

Din grafiske profil er rigtig vigtig for din virksomheds samlede udtryk. Fremstår du med en klar og sammenhængende grafisk profil, der samtidig fremstår professionel, vil din troværdighed stige. Fremstår du omvendt ikke med en sammenhængende profil, der er klasket hurtigt sammen i Paint, risikerer du, at du mister en stor del af din troværdighed.

 

Logodesign

Når vi skal lave dit nye logo, arbejder vi med udgangspunkt i din virksomhedsværdier, jeres produkt og jeres fortælling, så logoet matcher virksomhedens profil. Vi kan skabe et logo ud fra dine specifikke ønsker, men vi kan også komme med et kreativt oplæg uden en klar plan for resultatet.

Vi leverer altid dit nye logo i vektorbaserede filer, så du har filerne i trykbart format, hvis det skulle blive aktuelt. Derudover leverer vi naturligvis også logoet i en almindelig billedfil, så du har et logo, der er lige til at uploade på din hjemmeside. Sammen med dit nye logo får du ligeledes en specificeret designskabelon.

 

Visitkortdesign

Uanset om du skal have givet dit gamle visitkort et løft, eller om du skal bruge et nyt og helt unikt, der er designet fra bunden, er vi klar til at designe dit nye visitkort. Vi kan designe dit visitkort, så det matcher resten af din visuelle profil, eller skabe et nyt kreativt look. Vi kan designe visitkort i de fleste formater – alt fra det helt klassiske på to sider til et firesidet visitkort med fold.

Vi leverer altid dit nye visitkort i en trykklar fil, så du kan sende den direkte til tryk, men tilbyder også at sende filen til tryk for dig, så du kun skal vente på at modtage dine nye visitkort.

 

PDF-design

Vi kan designe alt i PDF-dokumenter, hvilket omfatter alt fra salgs-PDF’er til brochurer eller smarte infographics. Vi arbejder altid med udgangspunkt i det lette og simple design, der sikrer stor overskuelighed og et klart udtryk. Vi kan skabe designs, der matcher din eksisterende grafiske profil, men vi kan også skabe et nyt kreativt udtryk.

Vi leverer altid vores PDF’er i et skarpt design, der matcher dine ønsker og uden stavefejl, så dit budskab går klart igennem. Vi kan udover det grafiske design og forfatte teksten til din PDF, så du er sikker på, dit budskab fremstår skarpt og præcist.

Har du brug for hjælp til din digitale markedsføring? DANIEL HASSING

DESIGNPILOT | MEDSTIFTER

”Med ønsket om at få en skarpere profil i vores invitationer og større mailforsendelser, ville vi i Holbæk Erhvervsforum gerne udsende invitationer via MailChimp. Et mailsystem vi ikke havde kendskab til. Her fik vi en rigtig god og let forståelig gennemgang og instruktion i systemet af MerkurNord. Vi modtog yderst kvalificeret rådgivning, og fik nogle gode diskussioner om, hvordan vi kan bruge de nye muligheder på en kvalificeret og autentisk måde. Vi giver MerkurNord vores varmeste anbefalinger.”

Caspar Christensen

Erhvervskonsulent, Holbæk Erhvervsforum

"At skabe en ny hjemmeside, er som at være i et stormvejr og ikke rigtig vide hvor det ender. Med Mikkel og Daniel som styrmænd, var jeg sikker på at komme til den rigtige havn. De forsøgte ikke at presse noget ned over hovedet på mig eller at få mig til at gøre det de synes, der var det bedste. De var på deres stille og professionelle facon en yderst behagelig samarbejdspartner, som jeg vil anbefale til hver en tid."

Lone Eriksen

Ejer, lone-eriksen.dk

”Vi prioriterer at have langsigtede samarbejdsrelationer med både vores leverandører og vores kunder. De gode løsninger finder lettere vej, når man har en løbende dialog og en fælles forståelse. Derfor har vi valgt MerkurNord som vores marketingspartner. Vi oplever MerkurNord som en engageret sparringspartner, der interesserer sig for vores virksomhed og sætter sig ind i virksomhedens markedsvilkår. I fællesskab finder vi frem til de gode løsninger i både grafisk og skriftlig kommunikation – næsten som havde vi vores egen marketingsafdeling.”

Mikkel Møller Johansen

Sociolog & Medejer, Mojo Ferdinand ApS

“Rockbæk har brug for samarbejdspartnere, der forstår vores behov og samtidig kan reagere hurtigt, når der er ændringer. MerkurNord forstår vores behov og udfører disse forventninger til vores fulde tilfredsstillelse og responderer hurtigt og effektivt med et smil og godt humør. MerkurNord er som samarbejdspartner med til at løfte Rockbæk til et højere niveau.”

 Jørn Hedemand

Formand, Rockbæk

Vores proces

Indledning

Vi tilbyder altid et uforpligtende møde, inden vi afgiver et tilbud. På den måde sikrer vi, at vores arbejde altid skræddersyes præcis til dine behov. Derudover kommer vi med et velbeskrevet projektdesign og et dertilhørende tilbud på dine ønsker.

Dataindsamling

En veludført dataindsamling er nøglen til at skabe en vaild konklusion, som du kan træffe beslutninger ud fra. Vi foretager dataindsamling via elektroniske og fysiske spørgeskemaer, interviews, hall tests og observationer.

Analyse

Vi udarbejder en analyse, der giver dig præcis den viden, som du søger for at kunne træffe de rette beslutninger. Vores analyser kan bl.a. give jer indsigt i, hvor jeres kunder tillægger jer værdi og dermed, hvad der driver deres tilfredshed.

Konklusion

Vi kommer med en rappport, der præsenterer analysens resultater og en konklusion, der danner grundlag for dine beslutninger og handlinger. Vi kommer ligeledes gerne ud og giver en uddybning ved en præsentation.

CASES

Visitkort til Tømmerfirmaet BRDR. Pedersen ApS

Nyt logo til NemRevisor.dk

Nyt logo til Regnskabsvikar.nu

Salgmail til Free Store Music ApS

priser & bestilling

indhold

Audiospeak

En professionel audiospeak sikrer din video en perfekt lydkvalitet.

Musik

Baggrundsmusik eller en jingle er gode virkemidler og skaber et godt finish til din video.

Undertekster

Undertekster sikrer, at din video er let forståelig og er et must på sociale medier!

Timelapse

Timelapse skaber fantastiske visuelle sekvenser, hvor tiden flyver afsted på blot 10 sekunder.

Har du brug for hjælp til din digitale markedsføring? DANIEL HASSING

DESIGNPILOT | MEDSTIFTER