Grafisk design

Dit grafiske visuelle udtryk skaber din virksomhedsidentitet og skal være med til at skabe genkendelighed hos din målgruppe.

Vi arbejder med de fleste former for grafisk design, hvad enten du skal bruge en flot salgsbrochure, om du skal have designet et nyt logo, eller om du skal have skabt hele din grafiske virksomhedsidentitet. 

Scroll ned for mere info

Vi omsætter kreative idéer til flot stilrent grafisk design

Når vi arbejder med grafisk design, tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og din virksomheds værdier, så den grafiske identitet afspejler din virksomhed. Vi kan både arbejde med udgangspunkt i en eksisterende grafisk profil, så dine nye materialer passer ind i de eksisterende, men vi kan også skabe en ny grafisk profil fra bunden.

Din grafiske profil er rigtig vigtig for din virksomheds samlede udtryk. Fremstår du med en klar og sammenhængende grafisk profil, der samtidig fremstår professionel, vil din troværdighed stige. Fremstår du omvendt ikke med en sammenhængende profil, der er klasket hurtigt sammen i Paint, risikerer du, at du mister en stor del af din troværdighed.

Logodesign

fra 3.500 kr.

Når vi skal lave dit nye logo, arbejder vi med udgangspunkt i dine virksomhedsværdier, dit produkt og din fortælling, så logoet matcher virksomhedens profil. Vi kan skabe et logo ud fra dine specifikke ønsker, men vi kan også komme med et kreativt oplæg uden en klar plan for resultatet.

Vi leverer altid dit nye logo i vektorbaserede filer, så du har filerne i trykbart format, hvis det skulle blive aktuelt. Derudover leverer vi naturligvis også logoet i en almindelig billedfil, så du har et logo, der er lige til at uploade på din hjemmeside. Sammen med dit nye logo får du ligeledes en specificeret designskabelon.

Visitkortdesign

fra 1.500 kr.

Uanset om  dit gamle visitkort skal have et løft, eller om du skal bruge et nyt og helt unikt, der er designet fra bunden, er vi klar til at designe dit visitkort. Vi kan designe dit visitkort, så det matcher resten af din visuelle profil, eller skabe et nyt kreativt look. Vi kan designe visitkort i de fleste formater – alt fra det helt klassiske på to sider til et firesidet visitkort med fold.

Vi leverer altid dit nye visitkort i en trykklar fil, så du kan sende den direkte til tryk, men tilbyder også at sende filen til tryk for dig, så du kun skal vente på at modtage dine nye visitkort.

E-bogdesign

fra 2.000 kr.

Vi designer alle former for PDF-dokumenter, fra små flyers til store e-bøger. Vi arbejder altid med udgangspunkt i det lette, simple og moderne design, der sikrer stor overskuelighed og et klart udtryk. Vi kan skabe designs, der matcher din eksisterende grafiske profil, men vi kan også skabe et nyt kreativt udtryk. Du har ligeledes mulighed for at få hjælp til at forfatte eller gennemrette dit tekstmateriale. Vi leverer altid i dit foretrukne digitale format.

Brochure & flyer

fra 2.000 kr.

Vi designer kreative brochurer eller flyers til alle formål. Vi leverer altid dine brochurer i et skarpt design, der matcher dine ønsker, og med stærke kommunikative virkemidler, så dit budskab går klart igennem. Vi kan udover det grafiske design også forfatte teksten til din brochure, så du er sikker på, at dit budskab fremstår skarpt og præcist. Vi leverer altid i dit foretrukne digitale format eller sender dem færdigtrykt direkte til din adresse.

Visuel identitet

fra 18.000 kr.
Vi designer med et kreativt og skarpt blik din visuelle identitet. Med denne løsning får du skabt grafisk sammenhæng mellem dit logo, dine visitkort, din e-mailsignatur og dine sociale medier m.fl. samt en samlet designguide, så du får klare retningslinjer for hele din branding. Vi leverer altid i dit foretrukne digitale format og sender materialet færdigtrykt direkte til din adresse.

Vil du have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​