Ny hjemmeside

fra 7.500 kr.

I takt med at den digitale markedsføring er blevet den vigtigste markedsføringsform, er din hjemmeside blevet vigtigere end nogensinde før. Den efterlader det første indtryk hos dine potentielle kunder og kan være et ekstremt godt udstillingsvindue, men den kan også skræmme kunder væk, hvis den ikke er klar til 2019.

Scroll ned for mere info

Opsætning af hjemmeside

En moderne og brugervenlig hjemmeside kan være et fantastisk udstillingsvindue og kan have stor betydning for antallet af henvendelser. For at skabe succes med din hjemmeside skal den have et tidssvarende design, der også skal være overskueligt for brugeren at finde rundt i. Derudover skal din hjemmeside være responsiv, hvilket vil sige, at den skal tilpasse sig forskellige enheder såsom computere, tablets og telefoner, så den ser godt ud og fungerer optimalt på alle enheder. Vi opsætter din hjemmeside i professionelt udviklede temaer, hvor design og funktionalitet er i top, og tilpasser derefter designet og funktionerne til dine ønsker. Dette gør vi i WordPress, som er det mest brugte CMS-system i verden, fordi det er nemt at arbejde med og nemt for dig efterfølgende at ændre eller tilføje indhold på din hjemmeside.

Videointegration

Afspil en præsentationsvideo i headeren på dit site eller vis video et andet sted på siden.

Pristabeller

Fremhæv dine priser på en overskuelig måde og gør det nemt for de besøgende.

Landkort

Vis hvor du holder til på et flot og overskueligt landkort med en knappenål på din lokation!

Levende tekst

Skab fede effekter med levende tekst, der skriver sig selv og erstattes af ny tekst.

Opsætning af webshop

fra 10.000 kr.

For opsætning af webshop gælder de samme betingelser som for almindelige hjemmesider. Din webshop skal være moderne, flot, brugervenlig og responsiv. Vi opsætter din webshop i et professionelt udviklet tema og tilpasser herefter design og funktioner til dine ønsker. Til systemet bag webshoppen bruger vi WordPress med plugin’et WooCommerce, der giver dig én samlet løsning, hvor du nemt kan styre og ændre indhold på webshoppen og følge med i og styre dit salg.

Tekstforfatning

fra 1.500 kr.
Dine tekster skal vise, at du har styr på dit fagområde, men de skal samtidig også være letlæselige og forståelige. Dette gøres ved at holde den rigtige balance mellem funktioner og udbytte. Derudover skal dine tekster også være SEO-venlige, så du kommer så højt op på Googles søgelister som muligt. Trænger dine nuværende webtekster til et løft, eller skal du have forfattet helt nye tekster, er vi klar til at hjælpe dig. Du kan også få tekstforfatning inkluderet i din hjemmesideløsning.

Billeder og grafikker

Dine billeder og grafikker skal være flotte og professionelle, så du efterlader et professionelt indtryk hos dine kunder. Derudover er det vigtigt, at du har rettigheder til dine billeder og grafikker. Mange tror, at de kan lave en søgning på Google efter billeder, og så kan de frit bruge dem. Dette er dog helt forkert og kan ende med at koste en del penge i bod for rettighedskrænkelse. Vi kan hjælpe dig med flotte og professionelle billeder og grafikker, hvor rettighederne er i orden, fordi vi selv laver dem eller køber dem. Du kan også få billeder og grafikker inkluderet i din hjemmesideløsning.

Vil du have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​