Grafisk Design

Hvorfor ikke få MerkurNord til at lave din visuelle identitet?

Hos MerkurNord har vi en uddannet grafiker, der kan hjælpe dig med at give din virksomhed en stærkere personlighed, som fanger kunderne.

Vi tilbyder en bred mængde grafiske løsninger såsom visuel identitet, logo, visitkort, brochure & flyer. De er allesammen med til at skabe præcis din virksomheds visuelle identitet, som er vigtig for jeres virksomheds samlede udtryk.

Jeres ønsker og virksomheds værdier danner altid grundlaget for jeres visuelle identitet, så den symboliserer lige præcis jeres virksomhed.

Scroll ned for mere info

Har du brug for en grafiker?

Mange virksomheder laver selv deres visitkort, hjemmeside, flyers m.m. på forskellige online platforme. Dette er en nem og ofte dårlig måde at gøre det på. Oftest ender det ud med forskellige resultater af logo og farvevalg. Resultaterne bliver derfor ikke genkendelige af andre og skaber ikke en identitet for kunden.

Hos MerkurNord kan vi hjælpe med dette problem. Vi har en uddannet grafiker, som sidder klar til at hjælpe og vejlede dig ud fra dine behov.

MerkurNord kan lave en bred variation af grafiske produkter, som indeholder alle de ting, som en god visuel reklame eller præsentation skal indeholde for, at dine kunder kan huske den.

Hvad betyder det grafiske design for din virksomhed?

Det grafiske udtryk er kundernes førstehåndsindtryk af jeres virksomhed, og derfor er det vigtig, at det står helt skarpt.

Jeres grafiske profil skaber en rød tråd mellem jeres digitale medier såsom hjemmeside og sociale medier, og jeres tryksager såsom visitkort, brochure og flyer. En moderne, professionel og sammenhængende grafisk profil, giver jeres virksomhed en større troværdighed og en højere genkendelseseffekt.

Den visuelle identitet skal være så stærk, at hvis kunderne ser en bestemt farve, symbol eller skrift, skal de komme i tanke om jeres virksomhed.

Mød vores grafiker Mads

Vores grafiker Mads har 12 års erfaring indenfor grafisk design. Han synes, at det grafiske udtryk er en vigtig del af virksomhedens samlede brand.

Han kan både imødekomme jeres ønsker og behov, men han kan også starte helt fra bunden og skabe jeres visuelle identitet.

Han glæder sig til at hjælpe din virksomhed med et skarpere grafisk udtryk, som vil tiltrække flere kunder.

Læs mere om Mads lige her.

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​