MerkurNord

I kan stemme på os til Iværksætterprisen 2019

Vi er hos MerkurNord utroligt glade og stolte over, at vi er indstillet til Iværksætterprisen 2019. Nomineringen er en stor anerkendelse af vores arbejde gennem de seneste år, og vi vil meget gerne uddele en stor tak til alle jer der har fulgt med og støttet os gennem årene.

Iværksætterprisen gives til iværksættere, som har ”udvist evne til at føre sin idé ud i virkeligheden gennem initiativ, innovation og et personligt drive ud over det sædvanlige”.

Scroll ned for mere info

De nominerede er…

Priskomitéen, som består af Holbæk Erhvervsforum, Junior Chamber (JCI) Holbæk samt Sjællandske Medier, har, efter modtagelse af forslag, udvalgt tre virksomheder, som de nominerede til Årets Iværksætterpris. Udover MerkurNord er virksomhederne Mesterflyt og Cafe Forsinket, som har base i henholdsvis Holbæk og Jyderup, nomineret i kategorien.

Hvordan stemmer jeg?

Der er åbnet for afstemningen allerede nu, og du kan afgive din stemme til den virksomhed, du synes skal vinde prisen Årets Iværksætter 2019.

Erhvervsprisen

Udover Iværksætterprisen uddeles til Nytårskuren 2020 årets Erhvervspris. Erhvervsprisen gives til en virksomhed som ”gennem sit virke har turde satse, har taget et ekstraordinært initiativ, har udvist fantasi og kreativitet, har udviklet et innovativt produkt eller service” samt ”har FN’s Verdensmål for øje bl.a. gennem uddannelse, efteruddannelse, medarbejderpleje, medarbejderindflydelse, socialt medansvar, fokus på klima og miljø og et godt arbejdsmiljø på dagsordenen”.

De nominerede til Erhvervsprisen 2019 er Danbolig Holbæk, som er den ejendomsmægler, der har solgt flest boliger i hele Danmark de seneste to år, EBH Byg, som laver tømrerarbejde, hoved- og totalentrepriser, samt legetøjsproducenten Plus-Plus.

Du kan afgive din stemme til den virksomhed, du synes skal modtage Erhvervsprisen.

Begge priser uddeles til vinderne ved Erhvervslivets Nytårskur i januar 2020, som afholdes på Elværket i Holbæk.