Instagram-annoncering

Sælg mere med billedmediet Instagram

Med Instagram kan vi eksponere nye og eksisterende målgrupper for tekst-, billede- og videoannoncer. Instagram er primært et visuelt medie og mange unge – særligt kvinder – er meget købsparate på Instagram.

Scroll ned for mere info

Få mere ud af annoncekronerne

Vi kan hjælpe jer med at sælge mere igennem jeres annoncering på Instagram ved at effektivisere jeres indsats, uanset om I er erfarne brugere eller nybegyndere. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med deres annoncering på Instagram.

Vi laver en analyse af jeres nuværende set-up, en annonceringsstrategi og løbende optimeringer under selve eksekveringen.

Yderligere arbejder vi med de mange gode synergieffekter, som Instagram-annoncering giver i samspil med annoncering på Facebook. De to medier har nemlig samme ejer og kører på samme administrative platform, og derfor er der rigtig gode muligheder for effektivt at afvikle kampagner på tværs af de to store medier.

Jeres målgruppe er til stede på Instagram, og derfor bør I også være det! Se hvordan vi kan hjælpe jer med godt organisk indhold til Instagram.

Vores fremgangsmetode

Med vores kreative og strategiske løsning på Instagram-annoncering får I et professionelt set-up omkring jeres annoncering på det visuelle medie. Vi optimerer og udvikler løbende jeres annoncering, så I får det største output af jeres annoncering, hvilket vi sikrer igennem skarpe dataanalyser og split-tests.

Vores indsats tager altid udgangspunkt i en omfattende analyse af jeres målgruppe og virksomheds salgsparametre. Igennem perioden for indsatsten anvender vi indkomne dataresultater til optimering af kampagnerne og jeres budskaber.

Vi styrker jeres strategiske indsats med Instagram-annoncering, uanset om I arbejder for mere salg eller øget brand awareness. Det gør vi, imens vi sikrer jer et professionelt og visuelt flot udtryk, der afspejler jeres virksomheds profil og passer ind i målgruppen.

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​