Instagram-annoncering

Sælg mere med billedmediet Instagram

Med Instagram kan vi eksponere nye og eksisterende målgrupper for tekst-, billede- og videoannoncer. Instagram er primært et visuelt medie og mange unge – særligt kvinder – er meget købsparate på Instagram.

Scroll ned for mere info

Få mere ud af annoncekronerne

Vores fremgangsmetode

Med vores kreative og strategiske løsning på Instagram-annoncering får I et professionelt set-up omkring jeres annoncering på det visuelle medie. Vi optimerer og udvikler løbende jeres annoncering, så I får det største output af jeres annoncering, hvilket vi sikrer igennem skarpe dataanalyser og split-tests.

Vores indsats tager altid udgangspunkt i en omfattende analyse af jeres målgruppe og virksomheds salgsparametre. Igennem perioden for indsatsten anvender vi indkomne dataresultater til optimering af kampagnerne og jeres budskaber.

Vi styrker jeres strategiske indsats med Instagram-annoncering, uanset om I arbejder for mere salg eller øget brand awareness. Det gør vi, imens vi sikrer jer et professionelt og visuelt flot udtryk, der afspejler jeres virksomheds profil og passer ind i målgruppen.

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?