Kampagnemail

Øg jeres salg med strategiske og kreative kampagnemails!

Vi planlægger, udformer og eksekverer effektive e-mailkampagner, der er skræddersyet til at skabe salg på både B2B- og B2C-markedet. Det gør vi gennem en strategisk udviklet indsats, hvor kreative kampagnemails sendes ud i en sammenhængende serie af e-mails, der effektivt opbygger købelysten hos jeres modtagere.

Med en strategisk gennemtænkt indsats omkring jeres e-mail marketing med en klar plan og skarp eksekvering kan jeres kampagnemails nemt blive en af jeres vigtigste salgskanaler.

Scroll ned for mere info

Tekststrategier

Når vi skal skrive jeres kampagnemails, arbejder vi ud fra en bred vifte af forskellige tekststrategier. Nogle af disse tekststrategier er:

Den rådgivende strategi

Den rådgivende strategi

Giv-smarte-tips-strategien

Giv-smarte-tips-strategien

Makeover-strategien

Makeover-strategien

Tegn-et-portræt-strategien

Tegn-et-portræt-strategien

Vores fremgangsmetode

Vores løsning på kampagnemails er bygget op omkring et strategisk set-up, hvor der lægges en klar strategi for indsatsen, der danner et stærkt grundlag for indsatsen. Vi bidrager med en stærk strategisk tilgang samt en kreativ pen, der tilsammen skaber effektiv og værdiskabende kommunikation.

Indsatsen tager afsæt i jeres virksomhed og målsætninger med kampagnen, hvor vi enten starter med udgangspunkt i en afgrænset kampagne eller en længerevarende strategisk indsats med flere e-mailkampagner. Herfra udvikler vi den enkelte kampagne, hvor hver e-mail udarbejdes, så de understøtter hinanden og ikke bare enkeltvis skaber salg, men også i en sammenhæng opbygger modtagerens købelyst.

Med os som jeres e-mail marketing partner får I en samarbejdspartner, der med præcis kommunikation, en skarp pen og et stærkt strategisk blik vil være med til at omdanne jeres kampagnemails til en stærk salgskanal.

Vil I sælge mere med jeres e-mails, er I velkomne til at kontakte os til en uforpligtende snak lige her.

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?