Linkbuilding

Vi styrker jeres linkprofil og booster jeres positioner på Google

Strategisk linkbuilding er en ekstrem vigtig disciplin i kampen om de gode placeringer på Google.

Vi udfører strategisk linkopbygning for danske virksomheder i alle størrelser.

Scroll ned for mere info

Få anbefalinger fra andre

Søgemaskinerne aflæser et link fra en ekstern hjemmeside til jeres som en form for anbefaling af jeres hjemmeside. Det vil sige, at hvis dr.dk linker til jeres hjemmeside, så afkoder søgemaskinerne det som om, at Danmarks Radio anbefaler jer.

Et enkelt backlink er dog ikke nok, og derfor er Linkbuilding en løbende proces, hvor der hele tiden skal findes flere og bedre backlinks. Links fra hjemmesider med en høj rangering hos Google påvirker nemlig værdien af et link, ligesom også antallet af links, der linker til jeres website, spiller en stor rolle. 

Vores fremgangsproces

Hvad er Linkbuilding?

Linkbuilding handler helt enkelt om at skabe links fra andre hjemmesider til jeres hjemmeside. Et link fra en anden hjemmeside til jeres hjemmeside kaldes et backlink.

Der er særligt to elementer, der er vigtige, når vi finder backlinks til jeres hjemmeside. Først og fremmest har hjemmesidens rangering hos Google stor betydning for kvaliteten af backlinket. Dernæst har også antallet af backlinks stor betydning for jeres rangering hos Google. 

Det er en lang og krævende proces, der aldrig ender, når man arbejder med opbygning af en god baclink-profil. Derfor er det vigtigt at kende de lavest hængende frugter, have de rigtige kontakter og have den rigtige strategi for at skabe gode baclinks og opnå resultater med Linkbuilding.

Vil du have en strategisk samarbejdspartner, der skaber resultater med din Linkbuilding-indsats, kan du kontakte os til en uforpligtende snak her.

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​