LinkedIn-annoncering

Vækst forretningen med LinkedIn-annoncering

LinkedIn er Europas største netværk for erhvervsfolk og er dermed et genialt annoncemedie, hvis du sælger på B2B-markedet.

Vi udfører dagligt annoncering på LinkedIn for en lang række danske virksomheder, der opererer på B2B-markedet. Vi kan effektivisere jeres annoncekampagner, så I rammer flere relevante modtagere for færre annoncekroner.

Scroll ned for mere info

Ram folk ud fra deres profession

På LinkedIn har I mulighed for at annoncere jeres brand med små tekst- og billedeannoncer, der fremgår i målgruppens nyhedsfeed, som du kender det fra Facebook. Annoncerne kan målrettes ud fra en lang række forskellige parametre som brancher, virksomheder, interesser eller helt ned på specifikke stillingsbetegnelser. På den måde sikrer vi, at jeres annoncer bliver eksponeret for flest muligt relevante LinkedIn-medlemmer.

Vores fremgangsmetode

Vores løsning med LinkedIn-annoncering giver jer en professionel og strategisk indsats, hvor jeres kampagner igennem hele perioden optimeres med udgangspunkt i de data, der løbende kommer ind. Vi anvender split-tests til at opnå de dybdegående og relevante data, som vi anvender til at optimere jeres budskaber, annoncer og målgrupper.

Vi starter indsatsten med en analyse af jeres virksomhed, produkter, målgrupper og målsætninger for indsatsen. Med afsæt i analysen skaber vi et professionelt set-up, hvor den indkomne data anvendes til at optimere kampagnerne. 

Uanset om jeres målsætning er at skabe varme leads, eller I ønsker at styrke jeres brand awareness over for jeres målgruppe, kan vi styrke jeres indsats, så I får et flot og professionelt udtryk med skarpe budskaber, der virker på jeres målgruppe.

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​