NYHED

MerkurNord flytter tilbage til Ahlgade i 2021

Den 4. januar 2021 åbner vi dørene på vores nye kontor på Ahlgade 15 lige i hjertet af Holbæks handelscentrum.

I foråret 2019 flyttede vi fra kontorfællesskabet på Ahlgade og ind på vores eget moderne kontor lidt længere nede imod havnen på Havnegade, men nu er tiden så kommet til, at vi skal tilbage til Ahlgade.

Scroll ned for mere info

Vækstambitioner midt i det pulserende handelsliv

Fremover vil vores strategiske og kreative specialister sidde i det 250 kvadratmeter store kontorlokale oppe over Søstrene Grenes forretning i CenterGården med udsigt til det myldrende handelsliv på Nygade og Ahlgade. 

”Det nye kontor lever fuldt op til vores vækstambitioner, det kan tilpasses efter vores skiftende behov og fremstår flot og imødekommende for vores besøgende. Vi kommer ligeledes til at have byens pulserende liv lige uden for vinduerne, hvilket kan være med til at inspirerer os i vores daglige kreative arbejde” udtaler Partner, Daniel Hassing.

Vi har været rigtig glade for tiden på Havnegade, men da vi grundet vores positive udvikling har et øget behov for flere kvadratmeter og bedre mødefaciliteter har vi nu valgt, at dette er det rigtige tidspunkt for os at flytte i større lokaler.

”Det bliver en moderne og attraktiv arbejdsplads for os alle og en fornøjelse at byde kunderne indenfor” siger Partner, Mikkel Juul.

Kontoret bliver i de kommende uger istandsæt og i løbet af december vil der blive monteret skiltning imod Ahlgade og parkeringspladsen ved gasværksgrunden.

Vi glæder os til at byde jer velkomne på Ahlgade 15 i det nye år.

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​