24 23 34 35 kontakt@merkurnord.dk

MerkurNords ”spark-røv” Strategi 2017

For cirka to år siden startede vi som håbefulde og temmelig grønne iværksættere MerkurNord op. Det gjorde vi med drømmen om at drive vores eget marketingbureau, der selvfølgelig også skulle være Danmarks bedste. En smule ambitiøst? Måske, men drømmen er stadig den samme… Hvordan det skal ske, har dog ændret sig en hel del.

Da vi i sin tid startede, havde vi store drømme, men ikke den bedste plan. Eksempelvis ville vi starte stille og roligt ud og prøve os lidt frem. Problemet med den tilgang var, at vi ikke bevægede os særlig meget frem og ej heller arbejdede så målrettet, som vi burde. Måske fordi vi havde travlt med studie og studiejob ved siden af, men det blev også tit en lidt for god undskyldning.

Men på trods af den langsomme fremgang, lærte vi nogle vigtige lektier. Vi har eksempelvis lært, at en klar strategi med klare mål er altafgørende for, at man arbejder struktureret og bevæger sig fremad. Derudover har vi også fået en masse ny erfaring med marketing og iværksætteri i mellemtiden, så vi for alvor er klar til at give den gas i 2017!

Her kommer vores nye strategi ind i billedet, som vi afslørede en lille smule af i forrige indlæg.
”Strategi 2017” byder på et smallere og klarere fokuspunkt, nemlig E-mail Marketing, hvor vi begge har opnået en god omgang erfaring og samtidig har lært, at vi er ret så skrappe til det.

Den nye strategi er ambitiøs, ligesom den oprindelige vision, men er sat ind i en klar udviklingsplan med klare mål. Samtidig er vi også klar til at investere endnu mere tid i projektet. Den ekstra tid i projektet er også grunden til, at vi har mulighed for at sætte gang i en række nye tiltag.

Et af de nye tiltag er denne blog, hvor vi vil dele en masse tips og tricks til, at du kan tjene flere penge på dine nyhedsbreve og e-mailkampagner. Et andet tiltag er vores nye nyhedsbrev, hvor vi også vil komme med en masse lækre tricks, men altså her direkte i din inbox.

Som en del af vores strategi har vi formuleret vores mission og vision, som afspejler, hvordan vi vil arbejde, hvilken forskel vi vil gøre for vores kunder og hvad vi vil opnå.

Mission: ”Vi skaber konverteringer og relationer gennem strategisk kommunikation”

Vision: ” Vi ønsker at være det bureau, kunden opfatter som det mest værdiskabende”

2017, vi er klar!

– Daniel og Mikkel, e-mailpiloter hos MerkurNord

DANIEL HASSING

Marketingpilot | Medstifter