Nyhedsbrev

Styrk båndet til jeres kunder og sælg mere!

Vi skriver fængende nyhedsbreve for virksomheder på både B2B- og B2C-markedet, der skaber kundeloyalitet og salg. Vi transformerer det klassiske og knapt så værdiskabende nyhedsbrev til et moderne, højaktuelt og værdiskabende element i jeres marketing- og salgsapparat.

Scroll ned for mere info

Et moderne nyhedsbrev

Med et moderne nyhedsbrev fortæller vi modtagerne om noget, de gerne vil høre om inden for jeres fagområde, så de faktisk får noget reel viden ud af jeres nyhedsbrev. På den måde skaber I ekstra værdi for jeres modtagere samtidig med, at I styrker jeres egen position i deres bevidsthed som eksperter, så det er jer, de henvender sig til, når de skal bruge hjælp. 

Et strategisk gennemtænkt setup omkring jeres nyhedsbreve kan booste jeres forretning, så I fastholder jeres kunder i højere grad, men også så I sælger mere.

Tekststrategier

Der findes en bred vifte af forskellige tekststrategier, når jeres nyhedsbrev skal udformes. Nogle af de mest udbredte og effektive er:

Den rådgivende strategi

Den rådgivende strategi

Giv-smarte-tips-strategien

Giv-smarte-tips-strategien

Makeover-strategien

Makeover-strategien

Tegn-et-portræt-strategien

Tegn-et-portræt-strategien

Vores fremgangsmetode

Vores løsning på nyhedsbreve er en strategisk løsning, hvor vi med en kreativ og kommunikativ skarp pen lægger en klar strategi, skriver og udsender jeres nyhedsbreve. Vi bidrager med et professionelt set-up, hvor jeres nyhedsbreve bliver sat ind i et gennemtænkt flow, så I får mest muligt ud af indsatsen.

Vi starter indsatsen med udgangspunkt i jeres virksomhed, produkter og målsætninger, hvorfra vi danner en klar plan for indholdet og strategien for jeres nyhedsbrev.

Med os som jeres samarbejdspartner på jeres nyhedsbreve, får I en samarbejdspartner, der ikke bare hjælper jer med at styrke relationen til jeres kunder og øge deres kundeloyalitet, men I får også en samarbejdspartner, der hjælper jer med at omdanne jeres nyhedsbrev til en direkte salgskanal.

Vil I booste jeres nyhedsbrev, kan I kontakte os til en uforpligtende snak lige her.

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?