24 23 34 35 kontakt@merkurnord.dk

Nyt år, ny strategi og NY BLOG!

Velkommen til MerkurNord Bloggen.

Som overskriften fint fortæller, vendte vi for lidt over en måned siden kalenderen og 2017 er nu aktuelt. Med det nye år følger også nye tider for MerkurNord, som blandt andet byder på en ny strategi og denne nye blog.

Kort om bloggen
Før vi vil fortælle om bloggen og hvilke lækkerier den kommer til at indeholde, er det blevet tid til at afsløre det første og nok vigtigste element i vores nye strategi. E-mail marketing.

E-mail marketing bliver det fremtidige omdrejningspunkt for MerkurNords forretning. Vi har længe ønsket et klarere fokuspunkt og dermed tydeliggøre overfor vores kunder, hvor vi virkelig kan gøre en forskel for dem. Men nok om det for nu. Nu skal det handle om bloggen.

I forlængelse af vores fokus på e-mail marketing, vil vi gerne dele ud af vores viden og hjælpe dig med at løfte dit salg. Her kommer bloggen ind i billedet.

På bloggen vil vi fremover komme med en masse tips og tricks til din e-mail marketing, som du kan høste flere salg på. De mange tips og tricks vil bygge på egne erfaringer og generelle tommelfingerregler for brugen af e-mails i din markedsføring. Udover de gratis råd, vil der også komme lidt små fortællinger om, hvad der rører sig i MerkurNord.

Næste indlæg
I det næste indlæg vil vi fortælle meget mere om vores nye strategi, og hvad der udover et klarere fokuspunkt følger med. Men nok om det for nu – følg med her på bloggen og hør meget mere om, hvilke nye tiltag vi har i vælten.

God dag og på gensyn!

– Mikkel og Daniel, e-mailpiloter hos MerkurNord

DANIEL HASSING

Marketingpilot | Medstifter