Retargeting

Facebook retargeting øger jeres konverteringsrate

Facebook retargeting giver jer mulighed for at målrette annoncer specifikt overfor dem, der for nyligt har besøgt jeres hjemmeside. Det er dermed en helt unik mulighed for at forlænge jeres synlighed overfor potentielle kunder og andre interessenter.

Scroll ned for mere info

Konverter jeres mistede kunder

I har med Facebook retargeting mulighed for at minde tidligere besøgende på jeres hjemmeside om præcist det, som de kiggede på og dermed var interesserede i, da de senest besøgte jeres hjemmeside.

Det øger jeres muligheder markant for, at de potentielt vil vende tilbage og foretage det køb hos jer, som de overvejede i første omgang, men ligeledes jeres chancer for, at I fremover er øverst i deres bevidsthed næste gang, behovet opstår for netop jeres produkt.

Det er de færreste, der foretager et køb første gang, de besøger en hjemmeside eller en webshop. De fleste undersøger flere forskellige online butikker og forlader dermed hjemmesiderne igen for at undersøge andre alternativer eller udskyder deres købsbeslutning til senere, og derfor er det utroligt vigtigt, at I stadig optræder synligt i ugerne efter et besøg på jeres hjemmeside. Det vil minde kunderne om jer igen, hvilket øger jeres konverteringsrate.

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​