Shopify webshop

Få en nem og stabil online salgskanal med en professionel Shopify webshop

Vi udvikler moderne Shopify webshops, der er designet til at skabe salg og konvertere besøgende til betalende kunder. Med en Shopify webshop fra MerkurNord får I en god, stabil webshop, der er nem at vedligeholde og opdatere. Webshoppen kodes SEO-optimeret og responsiv, så den rangerer højt i søgeresultaterne og tilpasser sig til mobil, tablet og desktop.

Scroll ned for mere info

Hvad er en Shopify webshop?

Shopify er en såkaldt hosted løsning, som betyder, at alt er samlet og kører over Shopifys egne servere. En hosted løsning giver jer større sikkerhed, idet I ikke skal bekymre jer om ting som datahåndtering og personfølsomme oplysninger på selve shoppen eller funktionalitet – ligesom at hastighed og performance heller aldrig vil udgøre et problem, da alt kører over Shopifys eget CDN-netværk.

Så er I ikke de skarpeste til IT, så fortvivl ej! En webshopløsning med Shopfy giver jer en enorm brugervenlighed med overskuelige funktioner og et kontrolpanel, som gør det muligt for alle – både med og uden avancerede IT-kompetencer – at betjene det. I får altså en alt-i-én-løsning, som giver jer mulighed for at fokusere på jeres forretningsstrategi og salg. I løbet af få klik integreres nye produkter, beskrivelser, sider eller andet nemt og hurtigt, hvorefter de er klar til brug.

Shopify er samtidig en økonomisk overskuelig løsning, fordi I hele tiden kender jeres faste udgift til at holde webshoppen kørende. Systemet er nemlig abonnementsbaseret, hvor man betaler et fast månedligt beløb for selve shoppen, der varierer fra cirka 185 DKK – 1.900 DKK alt efter ens behov for personaleadgange og rapporter. Hertil er der yderligere mulighed for at tilkøbe en lang række funktioner, som ligeledes betales på månedsabonnement.

Med Shopify bliver det nemt at drive webshop, og I slipper for at bruge unødig energi på tekniske problemer, besværlig ordrehåndtering eller funktioner, der stjæler jeres tid.

Shopifys løsning giver jer tilmed mulighed for at integrere fragtsystem, nyhedsbrevsfunktion, søgefelt, kalender eller andre smarte funktioner i webshoppen – hurtigt og nemt. Shopifys kraftfulde servere sikrer, at jeres website aldrig går ned, og at I får en effektiv løsning, som er brugt af mange store virksomheder verden over.

Shopify giver jer en overskuelig og nem webshop med løsninger, som passer til jer, uanset om I er nyudsprungne iværksættere eller har haft virksomhed i mange år.

I får en fuldstændig køreklar webshop

Hos MerkurNord opsætter og designer vi webshoppen for jer, og den vil være fuldstændig køreklar og parat til at blive taget i brug. Førstehåndsindtrykket og funktionaliteten af jeres webshop er altafgørende for, om en kunde ender med at købe jeres produkt. Vores mål er derfor at udvikle en professionel webshop, som er skræddersyet til jeres virksomhed i et spændende og moderne design. Vi designer ligeledes jeres webshop til at kunne tilpasse sig hvert enkelt device – som med sit responsive design vil være fuldt funktionelt, hvad enten I er på mobil, tablet eller desktop.

Har I en detailforretning, får I mulighed for at skabe større salg, fastholde jeres kunder og blive eksponeret for nye ved at udvide konceptet til en webshop. Shopify opdaterer automatisk jeres ordrer og holder styr på jeres lagerbeholdning og produkter – og sidens performance og hastighed sikrer, at kunderne ikke mister interessen.

8 gode grunde til at vælge Shopify

Responsivt design

Sælg på alle enheder med et design, der tilpasser sig alle skærmstørrelser og enheder (PC, tablet, mobil).

Unikt webdesign

Vi kan udvikle lige det design, som er det mest konverteringsparate for jeres forretning.

SEO

Det er nemt at udføre teknisk on-page SEO i Shopify, og I kan nemt selv ændre på diverse tags, titler og beskrivelser i jeres back-end.

Nemt kontrolpanel

Med en Shopify webshop får I et nemt og overskueligt kontrolpanel med alle de vigtigste funktioner.

Point of sale system (POS)

Hvis du har en fysisk butik ved siden af din webshop, så klarer vi opsætningen af et POS-system, så I har fælles ordre- og lagerstyring.

App Store

Download Shopifys App fra App Store og bevar kontrollen over din webshop på din smartphone, når du er på farten.

MerkurNord Insights

Shopify kan integreres med MerkurNord Insights, så I kan følge alle jeres online resultater på én platform.

Support

I kan altid få support til jeres Shopify webshopløsning enten os hos eller direkte via Shopifys egen supportfunktion.

En nem og overskuelig løsning

Med Shopify får I en komplet oversigt over jeres ordrer og kunder, så I nemt og hurtigt kan danne jer et overblik over virksomhedens omsætning og vækst.

I vil kunne undersøge totalkøbesum, antal ordrer per kunde, og hvilke varer de har bestilt, og I vil ligeledes kunne se for hver enkelt ordre, om de er igangværende, fuldførte eller om kunden måske har forladt indkøbskurven før køb.

I får ligeledes et avanceret overblik over jeres salg, så I kan holde øje med, hvilke produkter, I sælger flest af, og hvilke der ikke sælger så godt. Har I akutte spørgsmål, står Shopifys online support klar med et svar til jer i alle døgnets timer. I kan downloade Shopfys app og hele tiden have jeres virksomhed med i lommen – også fra sofaen eller på farten.

Skal vi hjælpe jer med at opsætte og designe en køreklar Shopify webshop, så tøv ikke med at kontakte os.

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​