EDC Erland’s

Den mest synlige ejendomsmægler på sociale medier

Her kan du læse, hvordan vi i tæt samarbejde med EDC Erland’s arbejder på at gøre dem til den mest synlige lokale ejendomsmægler på de sociale medier, og hvordan vi gennem et strategisk kommunikationssamarbejde skaber øget synlighed, flere kunderelationer og større målgruppeinteraktion.

Scroll ned for mere info

Om EDC Erland's

EDC Erland’s er en ejendomsmægler i Holbæk, der sætter en stor ære i at være en nærværende og lokal ejendomsmægler, som følger kunden hele vejen igennem salgsprocessen. EDC Erland’s sætter altid den enkelte kunde i centrum og det kan ses i deres rigtig høje kundetilfredshedsniveau. Foruden salg af helårsboliger, så er EDC Erland’s specialiseret inden for salg af sommerhuse og køberrådgivning.

EDC Facebook opslag

Font & farver

Manus
type 1
Avenir Regular
type
Avenir Black
type 2
farver 5
EDC ipad

Udfordringen

EDC Erland’s ønskede at styrke deres position på mæglermarkedet i Holbæk og omegn. De ville gerne øge deres lokale synlighed og tilstedeværelse, skabe større interaktion med målgruppen på markedet og have endnu flere direkte relationer med deres kunder. Derfor ønskede de blandt andet at være den mest synlige ejendomsmægler på de sociale medier i Holbæk og omegn i de kommende år.

Løsningen

Vi har indgået et større strategisk samarbejde med EDC Erland’s med det hovedformål at styrke deres position på mæglermarkedet i Holbæk og omegn. Vi har skabt et digitalt univers, i tråd med resten af EDC-kædens linje, hvor vi har strømlinet deres indsatser strategisk og visuelt på deres forskellige platforme. Vi har udviklet deres meget genkendelige visuelle identitet med “de gule til salg-skilte”, der matcher de skilte, som boligsøgende møder foran deres families kommende hjem.

Vi har blandt andet producereret løbende kreativt indhold og arbejdet med målrettet kampagneannoncering på de sociale medier. Udviklet og designet deres hjemmeside, designet webbannere samt produceret flere reklamefilm og en meget kreativ omdelingsflyer, der er udformet som et hus. Huset blev trykt og i foråret 2020 husstandsomdelt til 10.000 husstande i Holbæk Kommune.

EDC flyer

Kundeudtalelse

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

John Erland | EDC Erland's

Fakta

0
Flyers til omdeling
0
Cool Number
0
Cool Number
Se mere af vores arbejde
E-commerce designet til at konvertere i den luksuriøse klasse
Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​