Hvaddrikkermantil.dk

E-commerce designet til at konvertere i den luksuriøse klasse

Vi har designet en luksuriøs webshop, der er skræddersyet til at konvertere hver eneste besøgende til en betalende kunde. Webshoppen har blandt andet dynamisk sorteringsfunktion, avanceret søgefunktion, et loyalitetsprogram med pointsystem og meget mere. Læs mere om funktionerne herunder.

Scroll ned for mere info

Om Hvaddrikkermantil.dk

Hvaddrikkermantil.dk har vinen til maden!

Vin og mad er to sider af samme sag for hvaddrikkermantil.dk. Konceptet er ganske enkelt at kombinere luksuriøs vin med delikate madopskrifter, der selvfølgelig er skabt for hinanden og kombineret på kryds og tværs. Typisk er vinen fra ”udkantsområder” og up-comming winemakers, og deres vine findes derfor ikke lige i det klassiske danske supermarked. Den er ligeledes som minimum lavet efter bæredygtige metoder, hvis den ikke er 100% økologisk eller bio. Vinhandlen fra Frederiksberg har en målsætning om, at minimum 90 procent af deres vinhuse skal være økologiske.

Font & farver

Lato Bold
AaBbCcDd 1234
Lato Light
AaBbCcDd 1234

Udfordringen

Hvaddrikkermantil.dk kom til os med det formål at satse yderligere massivt på deres onlineforretningsdel gennem salg via deres onlinesalgsplatform og trafikgenerering via strategisk online annoncering på Google og de sociale medier.

Løsningen

Og nu har de webshoppen til vinen!

Vi begyndte at arbejde primært med leadgenerering i annonceringsindsatsen på de sociale medier og mere direkte salg via Google. For at få størst muligt udbytte af annonceringen valgte vi at designe en moderne, responsiv og yderst brugervenlig webshop – konverteringsoptimeret ned til selv den mindste detalje. Webshoppen har blandt andet dynamisk sorteringsfunktion, som automatisk tilpasser sig efter kundens tidligere valg, avanceret søgefunktion med unikke søgeforslag, loyalitetsprogram med pointsystem og meget mere.

Se mere af vores arbejde
Den mest synlige ejendomsmægler på sociale medier
Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​