Poda A/S

Et langvarigt og værdiskabende samarbejde

Her kan du læse, hvordan vi hjælper Poda A/S med at sælge hegn online i 5 forskellige europæiske lande igennem et langsigtet strategisk digitalt samarbejde.

Scroll ned for mere info

Om Poda A/S

Poda Hegn har siden 1975 solgt, monteret og serviceret kilometervis af hegn til landbrug, virksomheder og industri samt have og park, og Poda Hegn er i dag Danmarks førende hegnsleverandør. De sælger deres kvalitetshegn i Sverige, Norge, Tyskland og Holland udover på det danske marked. Poda A/S er et franchisekoncept med 27 butikker og centre alene i Danmark.

Poda Ipad
Cirkel Diagram

Udfordringen

Poda havde et akut behov indenfor e-commerce og derfor brug for hjælp. De manglede dels en samarbejdspartner, der kunne gå direkte ind og løse konkrete opgaver omkring driften af deres hjemmeside og webshop, men de manglede samtidig også en langsigtet samarbejdspartner, der kunne bistå dem.

Vi blev derfor bedt om at komme med en model for, hvordan vi kunne indgå et fast samarbejde, hvor vi både hjalp med driftsopgaverne, men også var en del af deres digitale udviklingsarbejde på marketingsiden.

Løsningen

Løsningsmodellen blev et fast, men fleksibelt samarbejde, hvor vi en til to dage om ugen kommer ud og arbejder på virksomhedens hovedkontor i Osted, og samtidigt arbejder vi ligeledes ofte fra vores eget kontor i Holbæk.

Når vi kommer ud og arbejder på Poda’s hovedkontor, er det ofte med henblik på at løse de konkrete driftsopgaver og dermed gøre disse nemmere og hurtigere for deres medarbejderstab. Derudover har vi arbejdet strategisk med mere langsigtede udviklingsopgaver omkring deres digitale markedsføring og kommunikation.

Vi har konkret arbejdet med:

Cirkel Søjle
code

Resultatet

Samarbejdet kom hurtigt op at køre, og de løbende driftsopgaver blev løst, indtil Poda A/S egne medarbejdere overtog den daglige drift af hjemmesiden og webshoppen.

Derudover har vi været med til at implementere en række tekniske SEO-optimeringer på sitet, som der fortsat udvikles på. Vi har yderligere optimeret på virksomhedens Google Ads med henblik på at mindske omkostningerne samtidig med, at resultaterne forbedres.

Samarbejdet mellem Poda A/S og MerkurNord er forløbet godt og er blevet forlænget på ubestemt tid. Fokus er nu primært på de mere langsigtede udviklingsopgaver, imens driftsopgaverne omkring websitet ligger internt.

Fakta

Tal fra Google Ads indsatsen i 1. kvartal 2019.

+ 0 %
Klikrate (CTR)
+ 0 %
konverteringsrate
- 0 %
Omkostninger
Se mere af vores arbejde
En moderne og bæredygtig plastproducent
Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​