RevisorGården A/S

En alternativ salgsplatform til en helt ny målgruppe

Her kan du læse, hvordan vi skabte en helt ny salgsplatform til RevisorGården A/S, hvis formål er at sælge til en helt ny hidtil meget svær målgruppe.

Scroll ned for mere info

Om RevisorGården A/S

RevisorGården A/S er et traditionelt dansk revisionshus med stærke rødder i Holbæk, og deres primære målgruppe er mellemstore vest- og midtsjællandske virksomheder. De værdisætter det personlige engagement og dyrker det lokale erhvervsliv. De arbejder med alt inden for revision, regnskab og strategisk udviklingsrådgivning.

Nemrevisor

Font & farver

Lato Light
AaBbCcDd 1234
Lato Bold
AaBbCcDd 1234
Farver 2
Pyramide

Udfordringen

RevisorGården A/S ønsker at positionere sig og gøre sig mere attraktiv overfor en ny målgruppe bestående af mindre mere digitale og moderne virksomheder primært fra hovedstaden.

Kundeudtalelse

"Med et ønske om at skabe en salgsplatform til små- og mellemstore virksomheder, hjalp MerkurNord os med at skabe NemRevisor.dk. På professionel vis skabte MerkurNord en platform, der gik rent ind hos målgruppen og skabte resultater fra starten. MerkurNord er med til at løfte vores digitale markedsføring til et højere niveau."

Morten Lund Wilhelmsen | Partner
Nemrevisor forside

Løsningen

Løsningen blev en helt ny og alternativ salgsplatform fungerende som et supplement til deres eksisterende og mere traditionsbundne brand. NemRevisor.dk hedder den nye salgsplatform, der er kommunikativt skræddersyet specifikt til den ønskede målgruppe.

Navnet indikerer det simple i at få en økonomisk samarbejdspartner, der ikke koster en formue, men derimod gør det nemmere for kunden. Logoet er designet ud fra en moderne og simpel tankegang, der understøtter navnets udtryk. Hjemmesiden har ligeledes fået et stilrent og moderne udtryk, der klart og simpelt kommunikerer budskaberne til de besøgende på sitet. Vi arbejder ligeledes på at skaffe relevant trafik fra målgruppe via en overskudsgivende Google Ads-indsats.

Resultatet

Den nye platform begyndte hurtigt at skaffe varme leads til RevisorGården, som med en hurtig og aktiv tilbagemelding på henvendelserne fik konkrete møder i kalenderen.

En stor del af henvendelserne er endt ud i aktive samarbejder for RevisorGården, der har givet dem omsætning for mere end tre gange det samlede investerede beløb i platformen og markedsføringen heraf.

Samarbejdet mellem RevisorGården og MerkurNord er forløbet rigtig godt og løber fortsat, ligesom det på flere områder er blevet yderligere udvidet.

A B C D søjle

Fakta

0
Return on Investment (ROI)
+ 0
Antal klik
+ 0
Nye kunder
Se mere af vores arbejde
En ny og moderne hjemmeside er kommet på hjulene
Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​