Vault of Spirits

Den første i en ny generation af moderne webshops

Her kan du læse om, hvordan vi har udarbejdet den webshop, som vi selv vil kalde den første i en ny generation af topmoderne woocommerce webshops til en dansk forhandler af eksklusiv og sjælden spiritus.

Scroll ned for mere info

Om Vault of Spirits

Vault of Spirits er en dansk webshop, der sælger eksklusivt og sjældent spiritus, som kan nydes i hjørnet i den store lænestol. De køber blandt andet whisky, gin og rom hjem fra hele verden, som de sælger på det danske marked til nydelse eller som samlerobjekter. Derudover arrangerer de forskellige arrangementer typisk smagninger af deres mange forskellige spændende flasker. Deres brandingunivers er inspireret en bankboks.

Font & farver

Barlow Light

Barlow Bold

Roboto Light

Udfordringen

Webshoppen Vault of Spirits har store ambitioner, og ville derfor gerne have en moderne, responsiv og vigtigst af alt brugervenlig webshop i et open source CRM-system. Webshoppen skulle passe ind i deres brandingunivers, men samtidigt løfte niveauet for brugervenligheden til nye højder.

Resultatet

Vi har udviklet en topmoderne og funktionel woocommerce webshop med et unikt mørkt design inspireret af kombinationen imellem en bankboks og en klassisk gammeldags slyngelstue. Universet er mørkt og passioneret med et fokus på de specialudvalgte kvalitetsflasker fra hele verdenen.

Kundeoplevelsen er skræddersyet over alt på webshoppen lige fra den unikt designede forside henover kategorivisningen, der har en dynamisk sorteringsfunktion, som automatisk tilpasser sig efter kundens tidligere valg. Vi har ligeledes arbejdet på at gøre kundens check-out så hurtigt og simpelt som muligt.

Fakta

+ 0 %
Øget gennemsnitlig tid på siden
+ 0 %
Stigning i konveringsrate
+ 0 %
Øget antal sessioner pr. bruger

Kundeudtalelse

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

John Erland | EDC Erland's

Se mere af vores arbejde

Et langvarigt og værdiskabende samarbejde

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​