WOOCOMMERCE WEBSHOP

Få en moderne webshop designet til at konvertere

Vi udvikler moderne webshops, der er designet til at skabe salg og konvertere besøgende til betalende kunder.

Med en WooCommerce webshop fra MerkurNord får I en professionel online salgskanal, der er mobilvenlig, nem at vedligeholde og optimeret til at sælge fra starten. Vi udvikler en skræddersyet webshop, der er SEO-forberedt og sørger for alt fra strategi til design og betalingsmodul.

Scroll ned for mere info

Vi er eksperter i e-commerce og onlinehandel

Vi er eksperter i e-commerce og onlinehandel, og vi har allerede hjulpet en bred vifte af virksomheder fra hele Danmark, der opererer på både B2C- og B2B-markedet, med at få en stærk online salgsplatform.

Vi arbejder med udgangspunkt i datadrevet viden for at skabe jer en stærk online salgsplatform, der konvertere besøgende til betalende kunder. Vi har brede vidensressourcer og erfaringer fra en lang række af forskellige brancher, som vi bruger aktivt til at hjælpe jer med at skabe så meget onlinesalg fra første dag som det overhovedet er muligt. Vi kan, udover den strategiske og kreative udvikling af jeres webshop, hjælpe jer med at skaffe relevant trafik fra jeres målgruppe via online annoncering hos eksempelvis Google eller Facebook.

Oplev alle fordelene med en WordPress WooCommerce webshop

WooCommerce er et af de mest anvendte systemer til webshops og her kan jeres online forretning nemt tilpasses og vedligeholdes jeres behov og ønsker.

Der er mange fordele ved at vælge WooCommerce, når I skal vælge jeres shopsystem. Først og fremmest er systemet den naturlige e-commerce-udvidelse til WordPress, hvilket vil sige, at systemet er udviklet til WordPress, og I derfor bevarer jeres website i et open source-system, hvor I ikke skal betale for systemet, og I samtidig selv ejer det.

I og med systemet er open source, betyder det også, at I har optimal fleksibilitet i forhold til udvikling af funktionalitet, da der frit kan udvikles nye funktioner til systemet. Lægges det sammen med, at systemet er et af de mest anvendte webshop-systemer i verden med over 22 millioner aktive shops på verdensplan, er der rig mulighed for at finde ekstra funktioner online. Der er nemlig allerede udviklet en masse funktioner af andre, fordi der på grund af den store udbredelse er en masse virksomheder, der udvikler disse ekstra funktioner og sælger videre. 

WooCommerce er også et meget sikkert shop-system, da der hele tiden udvikles nye sikkerhedsopdateringer til systemet, der sikrer, at systemet altid er opdateret til den nyeste sikkerhedsstandard.

Afslutningsvis, og måske vigtigst af alle fordele, er WooCommerce udviklet til at sælge online. Systemet integrerer problemfrit med stort set alle betalingsløsninger, der i skrivende stund tæller over 100 betalingsgateways. Samtidig er systemet lavet til at håndtere diverse forsendelseszoner og forsendelsesklasser, ligesom systemet er udviklet med en simpel, overskuelig og intuitiv backend. Backenden gør det nemt og overskuelig at styre lager, ordrer, tilbagebetalinger, rabatter/rabatkoder, e-mail notifikationer og alt andet en moderne e-handelsplatform kræver.

Butik22
CPH-clean-Air
Udespa-living.png
Vault of spirits
Poda
Petite Legarth
Butik Bliss
fit-fun

Tillid i en digital verden

Tillid har altid været et vigtigt punkt, når man ser på webhandel. Selvom den almindelige dansker har vænnet sig til at handle på nettet, er tillid stadig et vigtigt punkt hos os, når vi udvikler webshops til vores kunder. Det hænger i høj grad sammen med, at der som følge af den mere og mere digitale kultur, der hersker i Danmark, kommer flere og flere svindlere online. Derfor er det fortsat afgørende, at jeres webshop på alle måder udstråler sikkerhed og tryghed, så de besøgende har tillid til jeres online butik.

Når vi skal have udviklet jeres webshop, har vi derfor stort fokus på, at den er tillidsvækkende. Det gør vi ved at leve op til en række opstillede parametre, der blandt andet omfatter:

Hvis I vil opnå succes med jeres webshop, er det derfor vigtigt, at I får sat den professionelt op, så den er nem for kunderne at finde rundt i, men også så kunderne føler sig trygge ved at handle hos jer.

Skal vi hjælpe jer i gang med en moderne, tillidsvækkende og konverteringsoptimeret webshop, er I velkomne til at kontakte os til en uforpligtende snak her.  

Pyramide graf
Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​