24 23 34 35 kontakt@merkurnord.dk

ANALYSER

LAD DATA HJÆLPE DIG! MED DEN RETTE INDSIGT KAN DU BEDRE TRÆFFE DE RIGTIGE BESLUTNINGER!

 

Vi hjælper dig med at skabe indsigt i komplicerede problemstillinger igennem dataundersøgelser, så du får de bedste forudsætninger, når du skal træffe de svære beslutninger.

 

PROFESSIONELLE LØSNINGER TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

 

Hos os er professionalisme, læring og engagement i fokus. Vi er engagerede i dine problemstillinger, og er altid er klar på at gøre en ekstra indsats. Vi er ambitiøse med et stort drive, og det smitter af på vores projekter. Dertil kommer vi med skarpe analytiske kompetencer fra universitetet og er vant til at bruge dem i praktiske sammenhænge. Vi tilbyder kombinationen af ungdomligt gå-på-mod og skarpe analytiske kompetencer – derfor kan vi levere professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser!

 

MARKEDSUNDERSØGELSER

Er du ny på markedet eller vil du gerne være opdateret på den seneste udvikling? Så er vores markedsanalyser dig til hjælp. Alle markeder er komplekse og under konstant udvikling og for at have de bedste muligheder for at begå sig og træffe korrekte beslutninger i markedet, er det nødvendigt at have indsigt i dets tendenser. Vi udfører markedsundersøgelser, hvor vi bl.a. identificerer markedets størrelse og nyeste trends, kundernes købskriterier og præferencer, segmenterer kunderne og analyserer konkurrencesituationen i markedet.

 

KUNDEUNDERSØGELSER

Ved du egentlig, hvordan du præcis skaber værdi for dine kunder? Med en kundeanalyse kan du få indsigt i, hvilke behov dine kunder har, hvilke af dine tiltag de finder værdifulde, hvad der driver deres tilfredshed og måske vigtigst af alt, om der ligger en utilfredshed og lurer iblandt dem. En kundeundersøgelse hjælper dig med at skabe vidensrammerne for dine strategiske beslutninger og er et vigtigt parameter, når du som virksomhed skal vurdere din performance. Løbende kundetilfredshedsundersøgelser bør foretages for at identificere mulige problemstillinger.

 

DATAINDSAMLING

Hvordan stiller man de rigtige spørgsmål?
En veludført dataindsamling er nøglen til, at du kan træffe de rigtige beslutninger for netop din virksomhed. Med en præcis dataindsamling kan du skabe rammerne for en valid konklusion med operationel indsigt, du kan træffe beslutninger ud fra. Hos os får du metodisk korrekt indsamlet data, således at du kan opnå en pålidelig konklusion, så du har det bedste grundlag at træffe dine strategiske beslutninger efter. Vi laver bl.a. fysiske og elektroniske spørgeskemaer, interviews, hall tests og observationsstudier.

Har du brug for hjælp til dine undersøgelser? DANIEL HASSING

ANALYSEPILOT | MEDSTIFTER

”Med ønsket om at få en skarpere profil i vores invitationer og større mailforsendelser, ville vi i Holbæk Erhvervsforum gerne udsende invitationer via MailChimp. Et mailsystem vi ikke havde kendskab til. Her fik vi en rigtig god og let forståelig gennemgang og instruktion i systemet af MerkurNord. Vi modtog yderst kvalificeret rådgivning, og fik nogle gode diskussioner om, hvordan vi kan bruge de nye muligheder på en kvalificeret og autentisk måde. Vi giver MerkurNord vores varmeste anbefalinger.”

Caspar Christensen

Erhvervskonsulent, Holbæk Erhvervsforum

"At skabe en ny hjemmeside, er som at være i et stormvejr og ikke rigtig vide hvor det ender. Med Mikkel og Daniel som styrmænd, var jeg sikker på at komme til den rigtige havn. De forsøgte ikke at presse noget ned over hovedet på mig eller at få mig til at gøre det de synes, der var det bedste. De var på deres stille og professionelle facon en yderst behagelig samarbejdspartner, som jeg vil anbefale til hver en tid."

Lone Eriksen

Ejer, lone-eriksen.dk

”Vi prioriterer at have langsigtede samarbejdsrelationer med både vores leverandører og vores kunder. De gode løsninger finder lettere vej, når man har en løbende dialog og en fælles forståelse. Derfor har vi valgt MerkurNord som vores marketingspartner. Vi oplever MerkurNord som en engageret sparringspartner, der interesserer sig for vores virksomhed og sætter sig ind i virksomhedens markedsvilkår. I fællesskab finder vi frem til de gode løsninger i både grafisk og skriftlig kommunikation – næsten som havde vi vores egen marketingsafdeling.”

Mikkel Møller Johansen

Sociolog & Medejer, Mojo Ferdinand ApS

“Rockbæk har brug for samarbejdspartnere, der forstår vores behov og samtidig kan reagere hurtigt, når der er ændringer. MerkurNord forstår vores behov og udfører disse forventninger til vores fulde tilfredsstillelse og responderer hurtigt og effektivt med et smil og godt humør. MerkurNord er som samarbejdspartner med til at løfte Rockbæk til et højere niveau.”

 Jørn Hedemand

Formand, Rockbæk

Vores proces

Indledning

Vi tilbyder altid et uforpligtende møde, inden vi afgiver et tilbud. På den måde sikrer vi, at vores arbejde altid skræddersyes præcis til dine behov. Derudover kommer vi med et velbeskrevet projektdesign og et dertilhørende tilbud på dine ønsker.

Dataindsamling

En veludført dataindsamling er nøglen til at skabe en vaild konklusion, som du kan træffe beslutninger ud fra. Vi foretager dataindsamling via elektroniske og fysiske spørgeskemaer, interviews, hall tests og observationer.

Analyse

Vi udarbejder en analyse, der giver dig præcis den viden, som du søger for at kunne træffe de rette beslutninger. Vores analyser kan bl.a. give jer indsigt i, hvor jeres kunder tillægger jer værdi og dermed, hvad der driver deres tilfredshed.

Konklusion

Vi kommer med en rappport, der præsenterer analysens resultater og en konklusion, der danner grundlag for dine beslutninger og handlinger. Vi kommer ligeledes gerne ud og giver en uddybning ved en præsentation.

CASE

Forbrugerundersøgelse for Schoeller Plast A/S

Schoeller Plast A/S fik større indsigt i forbrugernes behov, inden de lancerede deres produkt på markedet.

priser & bestilling

indhold

Audiospeak

En professionel audiospeak sikrer din video en perfekt lydkvalitet.

Musik

Baggrundsmusik eller en jingle er gode virkemidler og skaber et godt finish til din video.

Undertekster

Undertekster sikrer, at din video er let forståelig og er et must på sociale medier!

Timelapse

Timelapse skaber fantastiske visuelle sekvenser, hvor tiden flyver afsted på blot 10 sekunder.

Har du brug for hjælp til dine undersøgelser? DANIEL HASSING

ANALYSEPILOT | MEDSTIFTER