KONTAKT
Analyser

Lad data hjælpe jer!

Med den rette indsigt kan I bedre træffe de rigtige beslutninger.

Vi hjælper jer med at skabe indsigt i komplicerede problemstillinger igennem dataundersøgelser, så I får de bedste forudsætninger, når I skal træffe de svære beslutninger.

Vi har allerede hjulpet flere danske virksomheder med deres analyser.

Få et tilbud
Scroll ned for mere info

Markedsundersøgelser

Er I nye i markedet eller vil I gerne være opdaterede på den seneste udvikling? Så er vores markedsanalyser jer til hjælp. Alle markeder er komplekse og under konstant udvikling og for at have de bedste muligheder for at begå sig og træffe korrekte beslutninger i markedet, er det nødvendigt at have indsigt i dets tendenser.

Vi udfører markedsundersøgelser, hvor vi blandt andet identificerer markedets størrelse og nyeste trends, kundernes købskriterier og præferencer, segmenterer kunderne og analyserer konkurrencesituationen i markedet.

Kundeundersøgelser

Ved I egentlig, hvordan I præcis skaber værdi for jeres kunder? Med en kundeanalyse kan I få indsigt i, hvilke behov jeres kunder har, hvilke af jeres tiltag de finder værdifulde, hvad der driver deres tilfredshed og måske vigtigst af alt, om der ligger en utilfredshed og lurer iblandt dem. En kundeundersøgelse hjælper jer med at skabe vidensrammerne for jeres strategiske beslutninger og er et vigtigt parameter, når I som virksomhed skal vurdere jeres performance. Løbende kundetilfredshedsundersøgelser bør foretages for at identificere mulige problemstillinger.

Vi udfører kundeundersøgelser, hvor vi identificerer jeres kunders tilfredshedsniveau og hjælper jer til at navigere rundt mellem jeres kunders ønsker og behov og giver jer viden om, hvor jeres kunder mener, at I skaber mest værdi for dem.

Få et tilbud

Dataindsamling

Hvordan stiller man de rigtige spørgsmål? En veludført dataindsamling er nøglen til, at I kan træffe de rigtige beslutninger for netop jeres virksomhed. Med en præcis dataindsamling kan I skabe rammerne for en valid konklusion med operationel indsigt, I kan træffe beslutninger ud fra. Hos os får I metodisk korrekt indsamlet data således, at I kan opnå en pålidelig konklusion, så I har det bedste grundlag at træffe jeres strategiske beslutninger efter.

Vi foretager forskellige former for dataindsamling blandt andet fysiske og elektroniske spørgeskemaer, interviews, hall tests og observationsstudier.

Vores fremgangsmetode

Indledning
Vi tilbyder altid et uforpligtende møde, inden vi afgiver et tilbud. På den måde sikrer vi, at vores arbejde altid skræddersyes præcis til jeres behov. Derudover kommer vi med et velbeskrevet projektdesign og et dertilhørende tilbud på jeres ønsker.

Dataindsamling
En veludført dataindsamling er nøglen til at skabe en vaild konklusion, som I kan træffe beslutninger ud fra. Vi foretager dataindsamling via elektroniske og fysiske spørgeskemaer, interviews, hall tests og observationer.

Analyse
Vi udarbejder en analyse, der giver jer præcis den viden, som I søger for at kunne træffe de rette beslutninger. Vores analyser kan blandt andet give jer indsigt i, hvor jeres kunder tillægger jer værdi og dermed, hvad der driver deres tilfredshed.

Konklusion
Vi kommer med en rapport, der præsenterer analysens resultater og en konklusion, der kan danne grundlag for jeres beslutninger og handlinger. Vi kommer ligeledes gerne ud og giver en uddybning ved en præsentation.

Vil I have en vækstskabende
strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​

Skriv til Daniel

KONTAKT

KOMPETENCER

INFORMATION

SERVICE

© 2024 MerkurNord
crossmenu