KONTAKT
Webapp

Få jeres helt egen webapp med masser af muligheder

Digitaliser tidskrævende manuelle processer og optimer jeres interne eller eksterne kommunikation med en webapp.

Få et tilbud
Scroll ned for mere info

Optimer jeres arbejdsdag – eller giv kunderne overblik over jeres produkter og ydelser

Du kender det klassiske appformat fra din smartphone som en smart og funktionel løsning med et skærmtilpasset design og et brugervenligt format. Men en almindelig app skal først og fremmest forbi Appstore for at blive godkendt som applikation – og det har sin pris. Dernæst er de traditionelle apps meget dyre at vedligeholde, da de kræver løbende udvikling for at leve op til de konstant skiftende krav samt bevare funktionaliteterne.

En webapp – eller webapplikation – er et interaktivt website, som tilgås via en browser. Det funktionelle format kan digitalisere manuelle processer i jeres virksomhed eller agere mellemled mellem jer og jeres kunder, og med et skræddersyet og brugervenligt design er den fuldt funktionel på både desktop, smartphone og tablet. Webapplikationen kan for eksempel bruges internt i jeres virksomhed til digitalisering af manuelle processer – så I får mere ud af jeres arbejdsdag. Webappen kan også bruges eksternt som en brugervenlig flade for jeres kunder.

Fleksibelt, pladsbesparende – og billigere

En webapplikation er et billigere alternativ til den klassiske applikationsform, men fungerer (mindst) ligeså effektivt.

En af fordelene ved en webapp er, at den grundet formatet kan tilgås via alle platforme. Det gør en webapplikation til en alsidig løsning, som kan udnyttes, hvad end man sidder ved arbejdsbordet eller hjemme i sofaen. Nogle typer af arbejde kan være nemmere at klare fra sin computer - for eksempel hvis du skal besvare lange mails eller arbejder med informationstætte tekstparagraffer – mens andet tilsvarende er lettere tilgængeligt fra en smartphone, hvor du lynhurtigt kan tjekke beskeder eller få nyheder lige ved hånden. I sparer altså penge samt får en større alsidighed og fleksibilitet ved, at webapplikationsformatet kan tilgås gennem flere forskellige typer af enheder.

Samtidig virker webappen til alle de mest almindelige browsere, hvilket betyder, at den kan anvendes på både Android- og iOS-enheder.

En anden fordel er, at brugeren af webapplikationen ikke skal downloade noget ned på sin telefon, men blot tilføje siden til sin hjemmeskærm, hvor den vil ligne og fungere som en ganske almindelig app. Brugeren skal heller ikke løbende downloade pladskrævende opdateringer som ved de klassiske applikationsformer, da dette foregår automatisk via serveren.

Få en webapp skræddersyet til jeres virksomhed

Med en webapp fra MerkurNord får du en fuldstændig køreklar applikation i et brugervenligt design, der er skræddersyet til jeres behov - så I får mulighed for at digitalisere jeres virksomhed.

Har webapplikationsformatet fanget din interesse, så tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende snak om, hvordan vi udarbejder den som næste led i jeres strategiske markedsføring.

Få et tilbud

Vil I have en vækstskabende
strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​

Skriv til Emma

KONTAKT

KOMPETENCER

INFORMATION

SERVICE

© 2024 MerkurNord
crossmenu