VISUEL IDENTITET

Skab vækst med en professionel visuel identitet

Vi designer med et kreativt og skarpt blik jeres visuelle identitet og skaber sammenhæng imellem eksempelvis jeres logo, visitkort, e-mail-signaturer og sociale medier.

Når vi arbejder med jeres visuelle identitet, tager vi altid udgangspunkt i jeres ønsker og jeres virksomheds værdier, så den grafiske identitet afspejler jeres virksomhed.

Scroll ned for mere info

Har I brug for nye kreative øjne?

Vi kan både arbejde med udgangspunkt i en eksisterende grafisk profil, så jeres nye materialer passer ind i de eksisterende, men vi kan også skabe en ny grafisk profil fra bunden.

Jeres grafiske profil er rigtig vigtig for jeres virksomheds samlede udtryk. Fremstår I med en klar og sammenhængende grafisk profil, der samtidig fremstår professionel, øger det jeres troværdighed og genkendelseseffekt.

Vi har allerede designet visuelle identitet til mange danske virksomheder. Her kan I se nogle af de identiteter, som vi har designet:

ReGuard-ApS-logo
Aktieportefoljen-logo
Oplevelsescenter-Nyvang-logo
Jons-madklub-logo
Career-in-football-logo
Tipigarn-logo

Vores fremgangsmetode

Med denne løsning får I skabt grafisk sammenhæng mellem jeres logo, visitkort, jeres e-mailsignaturer og jeres sociale medier og meget mere.

Vi designer alle delelementerne med udgangspunkt i jeres værdier og i løbende dialog med jer og sammensætter dem efterfølgende til en genkendelig visuel identitet.

Derudover får I en samlet designguide, der samler retningslinjerne for hele jeres branding.

Vi leverer altid i jeres foretrukne digitale format og sender materialet færdigtrykt direkte til jeres virksomhedsadresse.

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​