KONTAKT
Visuel identitet

Få gennemslagskraft med en kreativ og professionel visuel identitet

Vi designer med en kreativ og skarp pen jeres nye visuelle identitet baseret på jeres strategiske budskaber og med udgangspunkt i virksomhedens kerneværdier.

Den visuelle identitet er altafgørende for at skabe unik genkendelighed, og den er dermed fundamentet for et stærkt brand lokalt såvel som nationalt eller internationalt. Det handler om at blive set og husket for ens vigtigste budskaber hos målgruppen.

Få et tilbud
Scroll ned for mere info

Hvad er en visuel identitet?

En visuel identitet er virksomhedens eller organisationens ansigt og billede udadtil i markedet fortalt i farver, former, typografi, billedstil, grafik og selvfølgelig i brugen af selve logoet – både digitalt og på papir. Det er virksomhedens visuelle identitet, der i kundens øjne adskiller jer fra jeres konkurrenter, og det er dermed et afgørende element i jeres branding og kommunikation.

En visuel identitet kan indeholde alt fra logo, visitkort og brevpapir til udtrykket på jeres hjemmeside og på jeres sociale medier.

VORES ARBEJDE

Vi har allerede skabt mange nye flotte visuelle identiteter

Vores engagerede digitale hus består af en stærk sammensætning af akademiske strateger og dygtige praktikere med mange års erfaring inden for digital markedsføring og kommunikation. Igennem tiden har vi udviklet alt fra små hjemmesider til håndværkervirksomheden til store komplekse hjemmesider for store koncerner i både Danmark og udlandet.

Vi arbejder altid kunde- og problemløsningsorienteret, og vores teams sammensatte kompetencer gør os i stand til at udvikle stærke og nytænkende løsninger til komplekse brugerrejser.

Cases - Filter

Cases - Filter
  • Hjemmeside
  • Logo
  • Reklamefilm
  • Webshop
  • Animationsvideo
  • Visuel identitet

Hvorfor skal I have en unik visuel identitet?

En ny eller en opdateret visuel identitet kan være med til at signalere og underbygge jeres forretningsstrategi, fordi den visuelle identitet typisk er det første indtryk af virksomheden, som jeres kunder møder. Den bliver opfattet og afkodet på et splitsekund. Det splitsekund kan potentielt afgøre, om I modtager årets største ordre eller ej. Det er ekstremt vigtigt, at jeres visuelle udtryk signalerer det, som I gerne vil kommunikere til alle jeres interessenter – og ikke kun til kunderne, men også til medarbejdere, offentligheden, medier, leverandører og så videre.

En ny visuel identitet kan ligeledes være et meget brugbart ledelsesværktøj til at gennemføre forandringer i en eksisterende organisation, fordi den kan signalere en helt ny begyndelse både internt og over for markedet. Den kan også bruges som værktøj i forbindelse med lanceringen af et helt nyt forretningsområde eller produkt.

Vil I have en vækstskabende
strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​

Skriv til Emma

KONTAKT

KOMPETENCER

INFORMATION

SERVICE

© 2024 MerkurNord
crossmenu