Ny hjemmeside

Vi designer kreative hjemmesider med intelligente brugerrejser, der styrker jeres brand!

MerkurNord designer moderne, kreative og brugervenlige hjemmesider, der styrker jeres brand og digitale forretningsstrategi.

Vi gør en ære ud af at sætte os ind i jeres brand, jeres forretnings- og markedssituation og skræddersyer herefter jeres nye hjemmesides brugeroplevelse (UX) og brugerrejse til jeres formål og kunders behov – uanset om I har behov for en strategisk digital salgsplatform, en konverteringsoptimeret landingpage eller en kreativ og fængende online-kampagne.

Vores professionelle webdesignere udvikler unikke, responsive og SEO-forberedte hjemmesider og skræddersyer både frontend og backend til jeres specifikke behov.

Scroll ned for mere info

Få en ny hjemmeside med en brugerrejse, der understøtter jeres kommercielle brand

En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside – den er jeres vigtigste digitale kommunikations- og salgskanal, og den er opsamlingspunkt for alt jeres online trafik. Den er ofte – modsat eksempelvis de sociale medier – det eneste af jeres digitale medier, som I selv har 100 procent kontrol over.

Når I skal have udviklet jeres nye website, er det derfor først og fremmest vigtigt at afstemme dets kommercielle formål, så hjemmesidens design, funktionalitet og indhold udarbejdes og udvikles med udgangspunkt heri. Det skal stå helt klart og tydeligt for jer, hvad hjemmesidens formål og forskellige bi-formål er således, at den kan skræddersyes til netop jeres konverteringsmål.

Når vi arbejder med konverteringsmål, tager vi altid udgangspunkt i de besøgendes bruger- og købsrejse – altså hvilke platforme kommer brugerne fra og ikke mindst, hvor langt er de i deres beslutningsfase om at købe jeres produkt, ydelse eller budskab. Det er enormt afgørende for, hvilke informationer de søger, og netop den viden danner grundlag for at designe en konverteringsoptimeret hjemmeside, der understøtter jeres kommercielle formål og brand.

Oplevelsescenter Nyvang ny hjemmeside

Vi har allerede hjulpet mange ambitiøse virksomheder med deres strategiske onlineplatform

Vores engagerede digitale hus består af en stærk sammensætning af akademiske strateger og dygtige praktikere med mange års erfaring inden for digital markedsføring og kommunikation. Igennem tiden har vi udviklet alt fra små hjemmesider til håndværkervirksomheden til store komplekse hjemmesider for store koncerner i både Danmark og udlandet.

Vi arbejder altid kunde- og problemløsningsorienteret, og vores teams sammensatte kompetencer gør os i stand til at udvikle stærke og nytænkende løsninger til komplekse brugerrejser.

DitoBus.png
EDC logo
Oplevelsescenter-nyvang-logo.png
Revisorgården
GoMonkey
dalhoff travel
Concura-logo
Schoeller plast
e-stands
Danmark-mod-madspild.png
Rhetorica
Ebike
Filmpuljen
CPH-clean-Air
Udespa-living.png
Petite Legarth

Prøv vores prisberegner og få et prisestimat med det samme

Er du på udkig efter en ny hjemmeside, men ønsker information om prisen inden du beslutter dig? Så er du landet det rette sted. Med vores prisberegner kan du nemt og hurtigt få et estimat på, hvad din nye hjemmeside vil koste dig at få udviklet af MerkurNords professionelle webudviklere.

Med i prisen får du ikke blot en ny hjemmeside men også en sparringspartner, der lytter til dine behov og sætter sig ind i dit brand. Vi er eksperter i at skræddersy digitale brugeroplevelser og udvikler alt fra små håndværkerhjemmesider til store og komplekse hjemmesider for store koncerner.

Få en hjemmeside med et responsivt UX-design specifikt til jeres besøgende

UX – User Experience – kaldes også på dansk for brugervenlighed, og handler i enkelthed om at designe hjemmesiden, så brugerne er tilfredse og finder de informationer, de søger.

User Experience tager altid udgangspunkt i de besøgenes holdningerne, og det er derfor meget vigtigt at huske på, at hjemmesiden skal designes udelukkende til brugerne og ikke til jer eller andre.

Hjemmesidens design, funktionalitet og indhold har alle stor indflydelse på dens opfattede brugervenlighed. Det vigtigste er, at kunden kan finde det produkt, eller de informationer, de søger, men hvis de imens finder hjemmesidens indhold utroværdigt eller dens design uprofessionelt, så er vi lige vidt. Så får de deres behov dækket andetsteds.

Et godt UX-design er ligeledes responsivt, da de fleste virksomheder i dag oplever, at et godt stykke over halvdelen af deres besøgende kommer fra en telefon eller tablet. Det stiller stadigt større krav til de moderne hjemmesiders evne til at tilpasse sig forskellige enheder. Vi arbejder derfor altid ud fra minimum fem forskellige skærmstørrelser, når vi tegner jeres nye UX-design. Her tilpasser vi alt fra tekststørrelser, ombrydning af elementer og indhold på websitet, så det matcher den enhed brugerne anvender.

Vi arbejder altid med udgangspunkt i jeres kerneparametre, som brandets kommercielle formål, målgruppen, kunderejsen m.v., når vi skræddersyer et responsivt UX-design til jeres kommende hjemmeside.

Derfor skal I vælge MerkurNord som samarbejdspartner

Vi leverer ikke bare en hjemmeside til jer, men en løsning der understøtter og udvikler jeres forretning og strategiske formål. Vores team er sammensat af eksperter på hvert sit område, der tilsammen gør, at vi kan tilbyde en 360 graders løsning, hvor vi bruger vores kommercielle forretningsforståelse og vores opperationelle viden om UX-design, SEO, visuel identitet, generelle forbruger adfærd med videre til at analysere hele vejen rundt om virksomheden og jeres marketingmix, så vi kan skræddersy en unik hjemmeside, der understøtter jeres kommercielle mål og brand samt løfter jeres forretningsmodel.

Oplev vigtigheden af en SEO-forberedt hjemmeside

SEO – Search Engine Optimization – kaldes også for søgemaskineoptimering på dansk og er et yderst vigtigt begreb, som I skal kende, når I skal have designet en ny hjemmeside. SEO er en systematiseret strategisk indsats, der påvirker jeres websites organiske placeringer på online søgemaskiner som eksempelvis Google.

Vi arbejder overordnet med SEO i de tre kategorier SEO-tekster, teknisk SEO og linkbuilding, og når I skal have designet jeres kommende hjemmeside, er særligt den tekniske SEO et meget vigtigt parameter. Den tekniske SEO bliver nemlig i høj grad påvirket af jeres hjemmesides tekniske fundament – altså selve skrukturen af den kodning, der ligger til grund for websitet.

At arbejde med SEO er som nævnt en løbende systematisk proces, men vi arbejder med begrebet en SEO-forberedt hjemmeside. Vi har nemlig en lang række SEO-mæssige kvalitetsstandarder, som hjemmesider fra MerkurNord overholder. Det gælder blandt andet parametre som hastighed, sitemap og metabeskrivelser. Disse kvalitetsstrandarder er altafgørende for hjemmesidens senere SEO-performance.

Cirkel Søjle

Hvilket CMS-system er bedst?

Når I skal have udviklet jeres nye hjemmeside, er det et helt afgørende valg, hvilket CMS-system den skal baseres på. CMS – Content Management System – er det software, der håndterer og organiserer alt jeres indhold som tekst, billeder og filer, og det er ligeledes herigennem, at jeres medarbejdere kan håndtere indholdet på hjemmesiden i dens backend.

Hos MerkurNord får I nemlig ikke kun et skræddersyet hjemmesidedesign. Vi skræddersyer også backend til jeres specifikke behov, så den passer unikt til jeres interne arbejdsprocesser.

Vi arbejder ofte med udgangspunkt i CMS-systemet WordPress, og det er der mange gode grunde til, men særligt vil vi fremhæve, at WordPress er verdens mest anvendte CMS-platform, og så er det Open Source og i udgangspunktet helt gratis.

En WordPress-hjemmeside er baseret på et meget stort og kraftfuldt system, hvor der er rigtig mange udviklere på, og derfor videreudvikles løsningerne hele tiden og tilpasses til de nyeste krav på markedet.

Der er rigtig mange øvrige udbydere, der understøtter systemet, og det kan derfor integreres med de fleste andre online softwaresystemer, som økonomi-, lagerstyrings- eller annonceringssystemer, hvilket gør det overskueligt at lave et komplet digitalt setup sammen med jeres website.

En WordPress-hjemmeside er afslutningsvis bygget på et meget alsidigt system, og vi har endnu ikke mødt en grænse for, hvad vi kan udvikle baseret på systemet. Vi har udviklet alt fra mindre danske hjemmesider, store internationale webshops til interne kommunikationssystemer og komplekse annonceringsplatforme i WordPress.

Så er en WordPress-hjemmeside altid det rigtige valg? Nej, ikke nødvendigvis. Der findes mange forskellige gode CMS-systemer med hver deres fordele og ulemper, men det vigtige at notere er, at vi står klar til at hjælpe dig med beslutningen, så du kan træffe den på et oplyst grundlag i samarbejde med os.

MerkurNord som strategisk og digital samarbejdspartner

Det er altafgørende, at vi kender jeres forretningsmodel, strategiske målsætninger og målgruppe med videre, når vi skal udvikle den nye UX-designede hjemmeside til jer, der skal styrke jeres digitale brand. Derfor starter vi også typisk med en indledende dialog, hvor vi klarlægger, hvordan jeres forretning er sammensat, hvem jeres kunder er, og hvad jeres strategiske selling propositions (salgsargumenter) er. Ligesom vi klarlægger, om der er særlige behov eller ønsker til eksempelvis interne arbejdsprocesser. Alt sammen med det formål at afdække jeres behov til den kommende hjemmeside.

Efter det indledende møde og analysearbejde har vi de nødvendige informationer til at starte på design- og udviklingsfasen, hvor vi anvender den viden, vi har fået fra jer og en lang række analyseværktøjer til at skabe jeres nye stærke online salgsplatform. I vil blive tilknyttet en fast projektmanager, og I har dermed en fast kontaktperson igennem hele projektforløbet.

Få stabil hosting og professionel support

Med MerkurNord som samarbejdspartner får I stabil hosting og professionel support. Vi har 5 forskellige hostingaftaler, der dækker alt lige fra det helt almindelige til de mest ekstreme behov. Vores hostingaftaler er en stabil og meget kraftfuld hostingløsning udelukkende på danske servere, der er placeret i Danmark.

Vores kompetente udviklingsteam sidder ligeledes klar på kontoret til at rådgive jer om stort og småt i forbindelse med jeres hjemmeside, hosting eller generel digital markedsføring og kommunikation på alle hverdage fra kl. 08.30-16.30.

For alle hostingkunder har vi selvfølgelig døgnvagt, hvis det værste som eksempelvis et servernedbrud imod forventning en dag skulle opstå. Så kan I altid få fat på os.

Så tøv ikke med at kontakte en af vores rådgivere for hjælp eller support.

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​