24 23 34 35 kontakt@merkurnord.dk

NY HJEMMESIDE

Gør din virksomhed synlig med en flot, moderne og effektiv hjemmeside!

 

I takt med at den digitale markedsføring er blevet den vigtigste markedsføringsform, er din hjemmeside blevet vigtigere end nogensinde før. Den efterlader det første indtryk hos dine potentielle kunder og kan være et ekstremt godt udstillingsvindue, men kan også skræmme kunder væk, hvis den ikke er klar til 2018.

 

Opsætning af hjemmeside

En moderne og brugervenlig hjemmeside kan være et fantastisk udstillingsvindue og kan have stor betydning for antallet af henvendelser. For at skabe bedst succes med din hjemmeside skal den have et tidssvarende design, der også skal være overskueligt for brugeren at finde rundt i. Derudover skal din hjemmeside være responsiv, hvilket vil sige, at den skal tilpasse sig forskellige enheder såsom computere, tablets og telefoner, så den ser godt ud og fungerer optimalt på alle enheder. Vi opsætter din hjemmeside i professionelt udviklede temaer, hvor design og funktionalitet er i top og tilpasser derefter designet og funktionerne til dine ønsker. Dette gør vi i WordPress, som er det mest brugte CMS-system i verden, fordi det er nemt at arbejde med og nemt for dig efterfølgende at ændre eller tilføje indhold på din hjemmeside.

 

Opsætning af webshop

For opsætning af webshop gælder de samme betingelser, som for almindelige hjemmesider. Din webshop skal være moderne, flot, brugervenlig og responsiv. Vi opsætter din webshop i et professionelt udviklet tema og tilpasser herefter design og funktioner til dine ønsker. Til systemet bag webshoppen bruger vi WordPress med pluginnet WooCommerce, der giver dig én samlet løsning, hvor du nemt kan styre og ændre indhold på webshoppen og følge med i og styre dit salg.

 

Tekstforfatning

Dine tekster skal vise, at du har styr på dit fagområde, men de skal samtidig også være letlæselige og forståelige. Dette gøres ved at holde den rigtige balance mellem funktioner og udbytte. Derudover skal dine tekster også være SEO-venlige, så du kommer så højt op på Googles søgelister som muligt. Trænger dine nuværende webtekster til et løft, eller skal du have forfattet helt nye tekster, er vi klar til at hjælpe dig. Du kan også få tekstforfatning inkluderet i din hjemmesideløsning.

 

Billeder og grafikker

Grimme billeder skaber mistillid og kan i værste fald skræmme potentielle kunder væk. Dine billeder og grafikker skal være flotte og professionelle, så du efterlader et professionelt udtryk hos dine kunder. Derudover er det vigtigt, at du har rettigheder til dine billeder og grafikker. Mange tror, at de kan lave en søgning på Google efter billeder, og så kan de frit bruge dem. Dette er dog helt forkert og kan ende med at koste en del penge i bod for rettighedskrænkelse. Vi kan hjælpe dig med flotte og professionelle billeder og grafikker, hvor rettighederne er i orden, fordi vi selv laver dem eller køber. Du kan også få billeder og grafikker inkluderet i din hjemmesideløsning.

Har du brug for hjælp til din nye hjemmeside? MIKKEL JUUL

HJEMMESIDEPILOT | MEDSTIFTER

”Med ønsket om at få en skarpere profil i vores invitationer og større mailforsendelser, ville vi i Holbæk Erhvervsforum gerne udsende invitationer via MailChimp. Et mailsystem vi ikke havde kendskab til. Her fik vi en rigtig god og let forståelig gennemgang og instruktion i systemet af MerkurNord. Vi modtog yderst kvalificeret rådgivning, og fik nogle gode diskussioner om, hvordan vi kan bruge de nye muligheder på en kvalificeret og autentisk måde. Vi giver MerkurNord vores varmeste anbefalinger.”

Caspar Christensen

Erhvervskonsulent, Holbæk Erhvervsforum

"At skabe en ny hjemmeside, er som at være i et stormvejr og ikke rigtig vide hvor det ender. Med Mikkel og Daniel som styrmænd, var jeg sikker på at komme til den rigtige havn. De forsøgte ikke at presse noget ned over hovedet på mig eller at få mig til at gøre det de synes, der var det bedste. De var på deres stille og professionelle facon en yderst behagelig samarbejdspartner, som jeg vil anbefale til hver en tid."

Lone Eriksen

Ejer, lone-eriksen.dk

”Vi prioriterer at have langsigtede samarbejdsrelationer med både vores leverandører og vores kunder. De gode løsninger finder lettere vej, når man har en løbende dialog og en fælles forståelse. Derfor har vi valgt MerkurNord som vores marketingspartner. Vi oplever MerkurNord som en engageret sparringspartner, der interesserer sig for vores virksomhed og sætter sig ind i virksomhedens markedsvilkår. I fællesskab finder vi frem til de gode løsninger i både grafisk og skriftlig kommunikation – næsten som havde vi vores egen marketingsafdeling.”

Mikkel Møller Johansen

Sociolog & Medejer, Mojo Ferdinand ApS

“Rockbæk har brug for samarbejdspartnere, der forstår vores behov og samtidig kan reagere hurtigt, når der er ændringer. MerkurNord forstår vores behov og udfører disse forventninger til vores fulde tilfredsstillelse og responderer hurtigt og effektivt med et smil og godt humør. MerkurNord er som samarbejdspartner med til at løfte Rockbæk til et højere niveau.”

 Jørn Hedemand

Formand, Rockbæk

EKSEMPLER PÅ SPECIAL FEATURES

Videointegration

Afspil en præsentationsvideo i headeren på dit site eller vis video et andet sted på siden.

Pristabeller

Fremhæv dine priser på en overskuelig måde og gør det nemt for de besøgende.

Landkort

Vis hvor du holder til på et flot og overskueligt landkort med en knappenål på din lokation!

Levende tekst

Skab fede efekter med levende tekst, der skriver sig selv og erstattes af ny tekst.

CASES

priser & bestilling

indhold

Overskrift (H3)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Overskrift (H3)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Overskrift (H3)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Overskrift (H3)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Har du brug for hjælp til din nye hjemmeside? MIKKEL JUUL

HJEMMESIDEPILOT | MEDSTIFTER