KONTAKT
MERKURNORD INSIGHTS

Følg jeres resultater med MerkurNord Insights

MerkurNord designer moderne, kreative og brugervenlige hjemmesider, der styrker jeres brand og digitale forretningsstrategi.

Vi gør en ære ud af at sætte os ind i jeres brand, jeres forretnings- og markedssituation og skræddersyer herefter jeres nye hjemmesides brugeroplevelse (UX) og brugerrejse til jeres formål og kunders behov – uanset om I har behov for en strategisk digital salgsplatform, en konverteringsoptimeret landingpage eller en kreativ og fængende online-kampagne.

Vores professionelle webdesignere udvikler unikke, responsive og SEO-forberedte hjemmesider og skræddersyer både frontend og backend til jeres specifikke behov.

Log ind
Scroll ned for mere info

Log ind og se jeres resultater på kontoret, hjemmefra eller på farten

Måske står I og skal holde et møde og vil gerne fremlægge nogle konkrete og aktuelle tal for jeres medarbejdere eller kunder. Eller også har I lige påbegyndt en ny digital markedsføringsstrategi og er bare superspændte på at se, hvordan jeres annoncer klarer sig lige fra dag et. Det er der nu råd for med MerkurNord Insights!

Nu behøver I nemlig ikke at vente på den månedlige rapport fra os, men kan I stedet se effekten af jeres markedsføring direkte fra Insights. Her får I et unikt indblik i alle resultaterne af jeres digitale markedsføring. Platformen giver et enestående indblik i jeres aktuelle situation i et enormt brugervenligt og overskueligt design, så I nemt kan holde jer ajour med jeres resultater.

I får jeres helt eget log-in til sitet, og herfra kan I lynhurtigt gå ind og aflæse de aktuelle tal til analyse af jeres marketingstrategi. På den måde kan vi i fællesskab hele tiden have de nyeste tal for øje i videreudviklingen af jeres strategi.

I får alle resultater samlet på én platform!

Helt konkret kan I…

Se statistik for besøg på jeres hjemmeside
Se resultaterne af jeres Google Ads
Se effekten af jeres Facebook-annoncering
Se udviklingen af jeres SEO
Få en daglig liste over jeres webleads

… og meget mere!

Det betyder altså, at I ikke længere behøver at spekulere over, hvor mange der har klikket ind på jeres website gennem et Facebook-opslag, klikket på jeres Google Ads-annonce eller købt noget i webshoppen, efter I er begyndt at annoncere på Instagram – I har alle resultaterne LIVE og lige ved hånden.

Tallene kan efterfølgende bruges til analyse af hvilke annoncer, der virker særligt godt i jeres markedsføring, og hvilke virkemidler, der gør, at netop disse annoncer har en bedre gennemslagskraft.

Mindre tid på rapportering – mere tid til vækst!

De timer, vi tidligere brugte på at rapportere, bruger vi nu i stedet på at skabe vækst for jer! Den nye platform betyder, at de timer vi tidligere brugte på at udarbejde jeres månedsrapporter, nu i stedet kan lægges i arbejdet med udviklingen af jeres digitale markedsføring, arbejdet med jeres Facebook-annoncering eller håndteringen af jeres Google Ads-kampagner. Det er dyrebare timer, som nu kan bruges på det, I reelt set efterspørger: Vækst gennem strategisk og datadrevet digital markedsføring.

I kan logge ind hvor som helst og når som helst, og det betyder også, at I opnår fuld gennemsigtighed i forhold til jeres resultater. Vi lægger ikke skjul på noget, og tallene taler for sig selv

Log ind

Webleads – excellér på B2B-markedet

Hvis I sælger på B2B-markedet, kan I med Insights bruge Webleads til at holde øje med hvilke virksomheder, der besøger jeres hjemmeside og samtidigt få tilsendt en liste af varme leads hver eneste dag.

Med Insights kan I for eksempel se, hvornår virksomheden senest har besøgt jeres hjemmeside og præcis hvilke sider de har besøgt. Dette er ekstremt nyttig viden i forhold til at holde jer ajourført med, hvilke virksomheder der finder jer interessante.

I får stadig en månedlig rapport

I får tilsendt en rapport hver måned, som giver jer et overblik over resultaterne. Så er I stadig up to date på markedsføringsstrategien, hvis I som mange andre ikke har tid til at tjekke og analysere resultaterne af jeres markedsføringsindsats hver eneste dag.

Kontakt os endelig allerede i dag for mere information omkring, hvordan I kommer i gang med MerkurNord Insights!

Vil I have en vækstskabende
strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​

Skriv til Daniel

KONTAKT

KOMPETENCER

INFORMATION

SERVICE

© 2024 MerkurNord
crossmenu