24 23 34 35 kontakt@merkurnord.dk

REKLAMEFILM

Få flere konverteringer med reklamefilm!

 

Video er en meget effektiv metode til at skabe øget synlighed, større troværdighed og ikke mindst flere konverteringer! Vi laver reklamefilm med 4K-produktioner, der indeholder cirka fire gange flere detaljer end Full HD-optagelser, hvilket gør din reklamefilm endnu mere levende og vanvittig flot.

 

Webfilm på sociale medier opnår 10 gange større synlighed samt 10 gange større sandsynlighed for at skabe en konvertering. Ligeledes skaber det større troværdighed, fordi modtageren får et mere visuelt og personligt indblik i din forretning. Med video marketing er det desuden ofte nemmere at formidle dine komplekse budskaber på en nem og letforståelig måde.

En annoncevideo til sociale medier, som Facebook eller Linkedin, kræver normalt cirka 1-2 timers optagelse – ofte ude ved dig hos din virksomhed, med dig ude på en opgave eller hos en af dine kunder.

Webfilm er en visuel flot og ekstrem effektiv markedsføringsmetode, og hos os kan du komme igang for kun 3.000 kroner.

God lyd og undertekster øger din konverteringsrate, og derfor får du altid mulighed for professionel audiospeak, baggrundsmusik eller en jingle samt undertekster, når du køber din webfilm af os.

Vi arbejder primært med 4 forskellige filmkategorier, men giver samtidigt frirum for kreativitet. Læs mere nedenfor!

Har du brug for hjælp til dine digitale reklamefilm? DANIEL HASSING

Kundeansvarlig & Partner

”Med ønsket om at få en skarpere profil i vores invitationer og større mailforsendelser, ville vi i Holbæk Erhvervsforum gerne udsende invitationer via MailChimp. Et mailsystem vi ikke havde kendskab til. Her fik vi en rigtig god og let forståelig gennemgang og instruktion i systemet af MerkurNord. Vi modtog yderst kvalificeret rådgivning, og fik nogle gode diskussioner om, hvordan vi kan bruge de nye muligheder på en kvalificeret og autentisk måde. Vi giver MerkurNord vores varmeste anbefalinger.”

Caspar Christensen

Erhvervskonsulent, Holbæk Erhvervsforum

"At skabe en ny hjemmeside, er som at være i et stormvejr og ikke rigtig vide hvor det ender. Med Mikkel og Daniel som styrmænd, var jeg sikker på at komme til den rigtige havn. De forsøgte ikke at presse noget ned over hovedet på mig eller at få mig til at gøre det de synes, der var det bedste. De var på deres stille og professionelle facon en yderst behagelig samarbejdspartner, som jeg vil anbefale til hver en tid."

Lone Eriksen

Ejer, lone-eriksen.dk

”Vi prioriterer at have langsigtede samarbejdsrelationer med både vores leverandører og vores kunder. De gode løsninger finder lettere vej, når man har en løbende dialog og en fælles forståelse. Derfor har vi valgt MerkurNord som vores marketingspartner. Vi oplever MerkurNord som en engageret sparringspartner, der interesserer sig for vores virksomhed og sætter sig ind i virksomhedens markedsvilkår. I fællesskab finder vi frem til de gode løsninger i både grafisk og skriftlig kommunikation – næsten som havde vi vores egen marketingsafdeling.”

Mikkel Møller Johansen

Sociolog & Medejer, Mojo Ferdinand ApS

“Rockbæk har brug for samarbejdspartnere, der forstår vores behov og samtidig kan reagere hurtigt, når der er ændringer. MerkurNord forstår vores behov og udfører disse forventninger til vores fulde tilfredsstillelse og responderer hurtigt og effektivt med et smil og godt humør. MerkurNord er som samarbejdspartner med til at løfte Rockbæk til et højere niveau.”

 Jørn Hedemand

Formand, Rockbæk

Filmkategorier

Præsentationsvideoer

Bliv visuel i din markedsføring med en præsentationsvideo, der passer perfekt til dit website!

Annoncevideoer

Online reklamefilm skaber 10 gange større sandsynlighed for, at en visning bliver til en konvertering!

Produktvideoer

Vis dit produkt på en visuel og effektiv måde, og skab større interesse og flere salg.

Casevideoer

Lad dine kunder sælge dig! Social anerkendelse på film skaber stor troværdighed og øget salg.

CASES

Kommer snart!

Kommer snart!

Kommer snart!

priser & bestilling

indhold

Voiceover

En professionel audiospeak sikrer din video en perfekt lydkvalitet.

Musik

Baggrundsmusik eller en jingle er gode virkemidler og skaber et godt finish til din video.

Undertekster

Undertekster sikrer, at din video er let forståelig og er et must på sociale medier!

Timelapse

Timelapse skaber fantastiske visuelle sekvenser, hvor tiden flyver afsted på blot 10 sekunder.

Har du brug for hjælp til dine digitale reklamefilm? DANIEL HASSING

Kundeansvarlig & Partner