24 23 34 35 kontakt@merkurnord.dk

E-MAIL MARKETING

Vi laver e-mails, som du kan sælge med igen og igen!

 

Vi har sagt det før og siger det gerne igen: Vi er vilde med e-mail marketing! Det er vi, fordi det utvivlsomt er den mest effektive marketingkanal, og samtidig er det en kanal, der er lavet til to-vejs-kommunikation og dermed er rigtig god til at skabe relationer.

 

Uanset, hvilken branche du er i, og uanset om du er en nystartet virksomhed eller en stor virksomhed med mange år på bagen, kan e-mail marketing være det, der booster din forretning. Vi arbejder både med nyhedsbreve, kampagnemails, autokampagner og udvikling af maillister, og vi er mere end klar til at hjælpe dig på vej, uanset om du er ny med e-mail, eller om du i forvejen har et stort set-up.

 

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve på e-mail er en ekstremt god måde at holde en løbende kommunikation med dine kunder på. Men du skal ikke kun holde kommunikationen med dem, det er nemlig også en unik mulighed for at engagere kunden og skabe mere salg. Er du godt i gang med dine nyhedsbreve via mail, eller skal du blot til at begynde? Så er vi klar til at hjælpe dig.

 

E-mailkampagner

E-mailkampagner er en genial måde at booste dit salg på. Med e-mailkampagner kan du skabe tilpasset indhold til dine brugere, der øger chancen for salg i sidste ende. Men for at sikre effektive salgskampagner, skal der være styr på helt basale ting som design, opbygning, tekstopbygning og call-to-action. Genererer du allerede salg med dine kampagner, sælger du ikke helt nok, eller er du endnu ikke i gang? Uanset hvad, er vi klar til at hjælpe dig.

 

Autokampagner

Autokampagner er dit måske vigtigste våben i din e-mail marketing, måske endda i hele din digitale marketing. Med autokampagner skriver du kun mailen én gang, men kan sælge med den igen og igen. Der er en lang række automails, som enhver virksomhed bør have, men ikke alle er klar over, hvilke der er tale om. Med den rigtige opsætning, de rigtige trickers, det rigtige indhold og de rigtige automails kan du øge din digitale omsætning betydeligt. Vi er klar til at hjælpe dig med alt fra rådgivning til eksekvering af autokampagner.

 

Udvikling af maillister

Du kan have opsat de mest fantastiske nyhedsbreve eller mest kreative mailkampagner, men hvad er det værd, hvis du ikke har en mailiste med nok og de rigtige modtagere? Vi kan hjælpe dig med at udvide din e-mailliste, så du får flere modtagere og kan sælge mere. Samtidig hjælper vi dig med, at det også er de rigtige tilmeldinger (personer i din målgruppe), du får til din e-mailliste. Uanset om du har en lille eller stor mailliste, er vi klar til at hjælpe dig med at få den til at vokse.

Års erfaring
Har du brug for hjælp til din e-mail markedsføring? MIKKEL JUUL

E-MAILPILOT | MEDSTIFTER

”Med ønsket om at få en skarpere profil i vores invitationer og større mailforsendelser, ville vi i Holbæk Erhvervsforum gerne udsende invitationer via MailChimp. Et mailsystem vi ikke havde kendskab til. Her fik vi en rigtig god og let forståelig gennemgang og instruktion i systemet af MerkurNord. Vi modtog yderst kvalificeret rådgivning, og fik nogle gode diskussioner om, hvordan vi kan bruge de nye muligheder på en kvalificeret og autentisk måde. Vi giver MerkurNord vores varmeste anbefalinger.”

Caspar Christensen

Erhvervskonsulent, Holbæk Erhvervsforum

"At skabe en ny hjemmeside, er som at være i et stormvejr og ikke rigtig vide hvor det ender. Med Mikkel og Daniel som styrmænd, var jeg sikker på at komme til den rigtige havn. De forsøgte ikke at presse noget ned over hovedet på mig eller at få mig til at gøre det de synes, der var det bedste. De var på deres stille og professionelle facon en yderst behagelig samarbejdspartner, som jeg vil anbefale til hver en tid."

Lone Eriksen

Ejer, lone-eriksen.dk

”Vi prioriterer at have langsigtede samarbejdsrelationer med både vores leverandører og vores kunder. De gode løsninger finder lettere vej, når man har en løbende dialog og en fælles forståelse. Derfor har vi valgt MerkurNord som vores marketingspartner. Vi oplever MerkurNord som en engageret sparringspartner, der interesserer sig for vores virksomhed og sætter sig ind i virksomhedens markedsvilkår. I fællesskab finder vi frem til de gode løsninger i både grafisk og skriftlig kommunikation – næsten som havde vi vores egen marketingsafdeling.”

Mikkel Møller Johansen

Sociolog & Medejer, Mojo Ferdinand ApS

“Rockbæk har brug for samarbejdspartnere, der forstår vores behov og samtidig kan reagere hurtigt, når der er ændringer. MerkurNord forstår vores behov og udfører disse forventninger til vores fulde tilfredsstillelse og responderer hurtigt og effektivt med et smil og godt humør. MerkurNord er som samarbejdspartner med til at løfte Rockbæk til et højere niveau.”

 Jørn Hedemand

Formand, Rockbæk

Fordele ved e-mails

Udbredelse og ROI

Der er mere end 3,7 milliarder mennesker i hele verden, der bruger e-mail, og i gennemsnit bruger medarbejdere i virksomheder mere end 13 timer om ugen på deres mail. Samtidig er det også den markedsføringskanal med den absolut højeste ROI.

Tilmelding

Dette er måske den vigtigste grund til, at e-mail marketing er så effektivt. Modtageren har, modsat næsten alle andre former for markedsføring, selv bedt om at modtage dit indhold. Du ved dermed, at modtageren er interesseret i lige netop dig og dit produkt.

To-vejs-kommunikation

E-mailen er i virkeligheden opfundet til to-vejs-kommenikation. Netop derfor er e-mail marketing også en meget genial måde at skabe stærke relationer mellem dig og dine kunder. En stærk relation til dine kunder er den bedste metode til at skabe loyalitet og mersalg.

CASES

Mojo Ferdinand ApS

Vi er fast samarbejdspartner med konsulentvirksomheden Mojo Ferdinand ApS, og vi udarbejder blandt andet deres kvartalsvise nyhedsbreve.

Min Krop På Job

Vi har udarbejdet autokampagner og nyhedsbreve til Min Krop På Job og derudover arbejdet med udvikling af modtagerlister.

Erhvervsoplevelser.dk

Vi har udarbejdet alt fra grafisk identitet til indhold og e-mail marketing for erhvervsoplevelser.dk.

priser & bestilling

indhold

Overskrift (H3)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Overskrift (H3)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Overskrift (H3)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Overskrift (H3)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Har du brug for hjælp til din e-mail markedsføring? MIKKEL JUUL

E-MAILPILOT | MEDSTIFTER