E-mail marketing

fra 2.000 kr.

Vi har sagt det før og siger det gerne igen: Vi er vilde med e-mail marketing! Det er vi, fordi det utvivlsomt er en rigtig effektiv marketingkanal, og samtidig er det en kanal, der er lavet til to-vejs-kommunikation og dermed er rigtig god til at skabe relationer.

Scroll ned for mere info

Vi laver automatiserede e-mailkampagner, som du kan sælge med igen og igen!

Uanset hvilken branche du er i, og uanset om du er en nystartet virksomhed eller en stor virksomhed med mange år på bagen, kan e-mail marketing være det, der booster din forretning. Vi arbejder både med nyhedsbreve, kampagnemails, autokampagner og udvikling af maillister, og vi er mere end klar til at hjælpe dig på vej, uanset om du er ny med e-mail, eller om du i forvejen har et stort setup.

Mailchimp_Logo-Vertical_Black

Nyhedsbrev

fra 2.000 kr.

Nyhedsbreve på e-mail er en ekstremt god måde at holde en løbende kommunikation med dine kunder på. Men du skal ikke kun holde kommunikationen med dem, det er nemlig også en unik mulighed for at engagere kunden og skabe mere salg. Er du godt i gang med dine nyhedsbreve via mail, eller skal du blot til at begynde? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kampagnemail

fra 2.000 kr.

E-mailkampagner er en genial måde at booste dit salg på. Med e-mailkampagner kan du skabe tilpasset indhold til dine brugere, der øger chancen for salg i sidste ende. Men for at sikre effektive salgskampagner, skal der være styr på helt basale ting som design, opbygning, tekstopbygning og call-to-action. Genererer du allerede salg med dine kampagner, sælger du ikke helt nok, eller er du endnu ikke i gang? Uanset hvad, er vi klar til at hjælpe dig.

Fordele ved e-mail marketing

Udbredelse og ROI​

Der er mere end 3,7 milliarder mennesker i hele verden, der bruger e-mail, og i gennemsnit bruger medarbejdere i virksomheder mere end 13 timer om ugen på deres mail. Samtidig er det også den markedsføringskanal med den absolut højeste ROI.

Tilmelding​

Dette er måske den vigtigste grund til, at e-mail marketing er så effektivt. Modtageren har, modsat næsten alle andre former for markedsføring, selv bedt om at modtage dit indhold. Du ved derfor, at modtageren er interesseret i lige netop dig og dit produkt.

To-vejs-kommunikation​

E-mailen er i virkeligheden opfundet til to-vejs-kommunikation. Netop derfor er e-mail marketing også en genial måde at skabe stærke relationer mellem dig og dine kunder. En stærk relation til dine kunder er den bedste metode til at skabe loyalitet og mersalg.

Automation

fra 2.500 kr.

Autokampagner er dit måske vigtigste våben i din e-mail marketing, måske endda i hele din digitale marketing. Med autokampagner skriver du kun mailen én gang, men kan sælge med den igen og igen. Der er en lang række automails, som enhver virksomhed bør have, men ikke alle er klar over hvilke. Med den rigtige opsætning, de rigtige triggers, det rigtige indhold og de rigtige automails kan du øge din digitale omsætning betydeligt. Vi er klar til at hjælpe dig med alt fra rådgivning til eksekvering af autokampagner.

Udvikling af maillister

Du kan have opsat de mest fantastiske nyhedsbreve eller mest kreative mailkampagner, men hvad er det værd, hvis du ikke har en mailiste med nok og de rigtige modtagere? Vi kan hjælpe dig med at udvide din e-mailliste, så du får flere modtagere og kan sælge mere. Samtidig hjælper vi dig med, at det også er de rigtige tilmeldinger (personer i din målgruppe), du får til din e-mailliste. Uanset om du har en lille eller stor mailliste, er vi klar til at hjælpe dig med at få den til at vokse.

Vil du have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​