KONTAKT
E-mail marketing

Styrk båndet til jeres kunder og sælg mere!

Vi skriver fængende nyhedsbreve for virksomheder på både B2B- og B2C-markedet, der skaber kundeloyalitet og salg. Vi transformerer det klassiske og knapt så værdiskabende nyhedsbrev til et moderne, højaktuelt og værdiskabende element i jeres marketing- og salgsapparat.

Få et tilbud
Scroll ned for mere info

Et moderne nyhedsbrev

Med et moderne nyhedsbrev fortæller vi modtagerne om noget, de gerne vil høre om inden for jeres fagområde, så de faktisk får noget reel viden ud af jeres nyhedsbrev. På den måde skaber I ekstra værdi for jeres modtagere samtidig med, at I styrker jeres egen position i deres bevidsthed som eksperter, så det er jer, de henvender sig til, når de skal bruge hjælp.

Et strategisk gennemtænkt setup omkring jeres nyhedsbreve kan booste jeres forretning, så I fastholder jeres kunder i højere grad, men også så I sælger mere.

Tekststrategier

Der findes en bred vifte af forskellige tekststrategier, når jeres nyhedsbrev skal udformes. Nogle af de mest udbredte og effektive er:

Den rådgivende strategi
Giv-smart-tips-strategien
Makeover-strategien
Tegn-et-portræt-strategien
AUTOMATION

Sælg automatisk uden at løfte en finger

Vi udvikler autokampagner, der med den helt rigtige strategi, skarpt indhold og træfsikre triggere kan booste jeres omsætning fra e-mails. Det gør vi gennem et gennemtestet framework, hvor vi udvikler serier af kreative automails, der alle leder modtageren frem til det samme – nemlig at købe.

Med et strategisk gennemtænkt og veludført set-up omkring jeres autokampagner, kan det blive jeres vigtigste våben i jeres e-mail marketing og måske endda i hele jeres digitale markedsføring.

Få et tilbudKAMPAGNEMAIL

Øg jeres salg med strategiske og kreative kampagnemails!

Vi planlægger, udformer og eksekverer effektive e-mailkampagner, der er skræddersyet til at skabe salg på både B2B- og B2C-markedet. Det gør vi gennem en strategisk udviklet indsats, hvor kreative kampagnemails sendes ud i en sammenhængende serie af e-mails, der effektivt opbygger købelysten hos jeres modtagere.

Med en strategisk gennemtænkt indsats omkring jeres e-mail marketing med en klar plan og skarp eksekvering kan jeres kampagnemails nemt blive en af jeres vigtigste salgskanaler.

Vores fremgangsmetode

Vores e-mail marketing er en strategisk løsning, hvor vi med en kreativ og kommunikativ skarp pen lægger en klar strategi, skriver og udsender jeres nyhedsbreve. Vi bidrager med et professionelt set-up, hvor jeres nyhedsbreve bliver sat ind i et gennemtænkt flow, så I får mest muligt ud af indsatsen.

Vi starter indsatsen med udgangspunkt i jeres virksomhed, produkter og målsætninger, hvorfra vi danner en klar plan for indholdet og strategien for jeres e-mail marketing.

Med os som jeres samarbejdspartner på jeres e-mail marketing, får I en samarbejdspartner, der ikke bare hjælper jer med at styrke relationen til jeres kunder og øge deres kundeloyalitet, men I får også en samarbejdspartner, der hjælper jer med at omdanne jeres nyhedsbrev til en direkte salgskanal.

Vil I booste jeres e-mail marketing, kan I kontakte os til en uforpligtende snak lige her.

Vil I have en vækstskabende
strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​

Skriv til Mikkel

KONTAKT

KOMPETENCER

INFORMATION

SERVICE

© 2024 MerkurNord
crossmenu