Digital branding

Skab vækst med et stærkt digitalt brand!

De fleste virksomheder har efterhånden rykket stort set hele markedsføringsbudgettet over på de digitale medier. Det betyder, at der er meget hård konkurrence om kunderne, og det er ikke længere nok bare at være til stede.

Scroll ned for mere info

Positionér jer og vær øverst i målgruppens bevidsthed

I dag er det afgørende, at I formår at skille jer ud fra mængden, så det er jer, der er i målgruppens fokus. Det sætter helt nye krav til jeres branding, og det kræver, at I formår både at fortælle og vise, hvordan I positionerer jer og ikke mindst, hvorfor I er anderledes end konkurrenterne, og hvad der gør jeres forretning unik.

Vi hjælper virksomheder med at skabe en unik og genkendelig visuel identitet, skarp strategisk kommunikation og kreative kampagner, så deres strategiske budskaber bliver omsat til relevante og nærværende historier til målgruppen. Det løfter digitale brands til succes og skaber målbar vækst.

Vi udvikler i tæt samarbejde med jer en digital strategi, der skaber vækst! Vi fokuserer primært på at opnå øget:

Vi har allerede hjulpet mange danske virksomheder med deres digitale strategi.

Få boostet jeres branding med afsæt i reel viden

Vi arbejder i tæt samarbejde med jer allerede fra den første dag for at sikre, at vi fra starten af, har de bedste muligheder for at skabe succes sammen. Vi vil typisk gerne have data fra tidligere og indsigt i alle de erfaringer, som I selv har gjort jer tidligere.

Det handler om jeres forretning, og derfor er det rigtig vigtigt, at I er med igennem hele processen. I har øje for jeres forretningsmodel, og vi har øje for det digitale. Det vil i sidste ende skabe de bedste resultater for jer.

Vi ønsker et langvarigt samarbejde med en datadrevet metode, der sikrer, at vi arbejder med grundlag i reel viden fremfor antagelser. Vi arbejder med udgangspunkt i en datadrevet procesmodel, hvor vi indleder hvert samarbejde med en analyse af udgangspunktet. Derefter opsætter vi i fællesskab en række målsætninger og fastsætter en strategi for vores samarbejde.

Vi optimerer løbende på alle indsatser og kampagner, og når de har kørt perioden ud, evaluerer vi gennem dataanalyse på målsætningerne samt den viden og de erfaringer, som vi har gjort os. Processen starter herefter forfra igen med udgangspunkt i vores nye vidensgrundlag og erfaringer.

Salg - Det første fokus er altid salg

Vores største fokusområde er altid salg. Det er salg, der skaber omsætning og dermed grundlag for, at I kan udvikle jeres forretning.

Vi fokuserer vores indsatser der, hvor vi kan skabe de første og hurtigste salg for jer. Det handler om at skabe de rette salgsargumenter til den rette målgruppe og give kunden grundlag for at købe i dag fremfor i morgen.

Leadgenerering – Få varme kundeemner ind med posten

En digital strategi skal ligeledes kunne skabe leadgenerering. Med leadgenerering mener vi, at jeres digitale indsatser skal skabe kontaktbare varme kundeemner, som jeres salgsteam kan bearbejde efterfølgende.

Hvis I ikke har en webshop eller decideret online salg, så er leadgenerering det tætteste, I kommer på et direkte salg online. Det kunne eksempelvis være som den klassiske revisor eller konsulent.

En strategisk indsats med fokus på leadgenerering vil så løbende give jer varme leads at kontakte per telefon eller e-mail. Det rigtige leadgenererings set-up er vanvittig effektivt og mange mange kroner værd!

Kendskab – Vær On-Top-Of-Mind hos forbrugerne

Kendskab er hamrende vigtigt, hvis I vil skabe kontinuerligt salg og samtidigt have en generel høj salgsrate i jeres online forretning. Vi ved, at annoncering og positiv genkendelse virker, og derfor fokuserer vi på kendskab og så mange eksponeringer til den rigtige målgruppe som overhovedet muligt indenfor budgetrammerne.

Det er kendskab, der giver jer den rette tiltrækningskraft, hvis kunderne om 6 måneder har behov for jeres produkter eller ydelser. Det handler om at være On-Top-Of-Mind hos forbrugerne – øverst i kundens bevidsthed!

Skal I have en digital strategi?

Skal vi også hjælpe jer med jeres digitale strategi? Kontakt os allerede i dag, så tager vi gerne en uforpligtende samtale om jeres digitale muligheder.

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​