Få professionel strategisk rådgivning og sparring

fra 1.500 kr. pr. time

Vi hjælper til dagligt mange virksomheder fra en lang række af forskellige brancher med deres digitale markedsføring. Derfor har vi opbygget en stor erfaringsbase, som vi anvender, når vi arbejder på tværs af vores mange spændende kundecases. Al den viden vil vi gerne dele med dig.

Vi tilbyder derfor professionel rådgivning og sparring om digital markedsføring. Vi rådgiver dig om alt fra din digitale strategi, til planlægning og optimering af målgrupper. Du kan få svar på dine spørgsmål eller specifik hjælp til en helt bestemt opperationel udfordring, som du står overfor lige nu. Der er ikke nogen rådgivningsopgaver, der er for små eller for store.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning eller sparring inden for digital markedsføring, eller hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig.

Scroll ned for mere info

Foredrag om digital markedsføring

fra 10.000 kr.

Vi holder korte og konkrete foredrag om digital markedsføring for virksomheder, erhvervsnetværk og brancheforeninger. Vi kan holde konkrete foredrag, der dykker ned i specifikke emner som e-mail marketing, Google Ads og Facebook-annoncering, eller vi kan holde oplæg om, hvordan man som SMV kan skabe lokal branding eller arbejde med sin digitale strategi.

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne og få skræddersyet dit foredrag, som du ønsker det.

Vil du have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​