KONTAKT
Rådgivning

Få professionel strategisk rådgivning og sparring

Vi hjælper til dagligt mange virksomheder fra en lang række forskellige brancher med deres digitale markedsføring. Derfor har vi opbygget en stor erfaringsbase, som vi anvender, når vi arbejder på tværs af vores mange spændende kundecases. Al den viden vil vi gerne dele med jer.

Få et tilbud
Scroll ned for mere info

Workshops skræddersyet til jer

Vi tilbyder professionel rådgivning og sparring om digital markedsføring – eksempelvis i form af skræddersyede workshops. Vi rådgiver jer om alt fra jeres digitale strategi til planlægning og optimering af målgrupper. I kan få svar på jeres spørgsmål eller specifik hjælp til en helt bestemt opperationel udfordring, som I står overfor lige nu. Der er ikke nogen rådgivningsopgaver, der er for små eller for store.

I er meget velkomne til at kontakte os, hvis I har brug for rådgivning eller sparring inden for digital markedsføring, eller hvis I har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe jer.

Få et tilbud

Foredrag om digital markedsføring

Vi holder korte og konkrete foredrag om digital markedsføring for virksomheder, erhvervsnetværk og brancheforeninger. Vi kan holde konkrete foredrag, der dykker ned i specifikke emner som e-mail marketing, Google Ads og Facebook-annoncering, eller vi kan holde oplæg om, hvordan man som SMV kan skabe lokal branding eller arbejde med sin digitale strategi.

Vil I have en vækstskabende
strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​

Skriv til Daniel

KONTAKT

KOMPETENCER

INFORMATION

SERVICE

© 2024 MerkurNord
crossmenu