KONTAKT
Ny webshop

Få en moderne webshop designet til at konvertere

Vi udvikler moderne webshops, der er designet til at skabe salg og konvertere besøgende til betalende kunder.

Med en WooCommerce webshop fra MerkurNord får I en professionel online salgskanal, der er mobilvenlig, nem at vedligeholde og optimeret til at sælge fra starten. Vi udvikler en skræddersyet webshop, der er SEO-forberedt og sørger for alt fra strategi til design og betalingsmodul.

Få et tilbud
Scroll ned for mere info

Vi er eksperter i e-commerce og onlinehandel

Vi er eksperter i e-commerce og onlinehandel, og vi har allerede hjulpet en bred vifte af virksomheder fra hele Danmark, der opererer på både B2C- og B2B-markedet, med at få en stærk online salgsplatform.

Vi arbejder med udgangspunkt i datadrevet viden for at skabe jer en stærk online salgsplatform, der konvertere besøgende til betalende kunder. Vi har brede vidensressourcer og erfaringer fra en lang række af forskellige brancher, som vi bruger aktivt til at hjælpe jer med at skabe så meget onlinesalg fra første dag som det overhovedet er muligt. Vi kan, udover den strategiske og kreative udvikling af jeres webshop, hjælpe jer med at skaffe relevant trafik fra jeres målgruppe via online annoncering hos eksempelvis Google eller Facebook.

Google Ads

VORES ARBEJDE

Vi har allerede hjulpet mange ambitiøse virksomheder med deres strategiske onlineplatform

Vores engagerede digitale hus består af en stærk sammensætning af akademiske strateger og dygtige praktikere med mange års erfaring inden for digital markedsføring og kommunikation. Igennem tiden har vi udviklet alt fra små hjemmesider til håndværkervirksomheden til store komplekse hjemmesider for store koncerner i både Danmark og udlandet.

Vi arbejder altid kunde- og problemløsningsorienteret, og vores teams sammensatte kompetencer gør os i stand til at udvikle stærke og nytænkende løsninger til komplekse brugerrejser.

Cases - Filter

Cases - Filter
  • Hjemmeside
  • Logo
  • Reklamefilm
  • Webshop
  • Animationsvideo
  • Visuel identitet

Tillid i en digital verden

Tillid har altid været et vigtigt punkt, når man ser på webhandel. Selvom den almindelige dansker har vænnet sig til at handle på nettet, er tillid stadig et vigtigt punkt hos os, når vi udvikler webshops til vores kunder. Det hænger i høj grad sammen med, at der som følge af den mere og mere digitale kultur, der hersker i Danmark, kommer flere og flere svindlere online. Derfor er det fortsat afgørende, at jeres webshop på alle måder udstråler sikkerhed og tryghed, så de besøgende har tillid til jeres online butik.

Når vi skal have udviklet jeres webshop, har vi derfor stort fokus på, at den er tillidsvækkende. Det gør vi ved at leve op til en række opstillede parametre, der blandt andet omfatter:

Lovgivning: Vi hjælper jer med at overholde den gældende lovgivning i forhold til håndtering af personlige oplysninger og betalinger, så I skaber tryghed hos jeres kunder.

Udseende: Vi designer en flot webshop, der er gennemarbejdet. En flot og gennemarbejdet webshop er mere tillidsvækkende end en gammeldags og mangelfuld shop.

Funktionalitet: Vi sørger for, at alt i shoppen fungerer, så kunderne ikke oplever problemer, da funktionalitetsproblemer skader kundernes tryghed og handlelyst.

Hvis I vil opnå succes med jeres webshop, er det derfor vigtigt, at I får sat den professionelt op, så den er nem for kunderne at finde rundt i, men også så kunderne føler sig trygge ved at handle hos jer.

Skal vi hjælpe jer i gang med en moderne, tillidsvækkende og konverteringsoptimeret webshop, er I velkomne til at kontakte os til en uforpligtende snak her.

Google Ads

Oplev alle fordelene med en WordPress WooCommerce webshop

WooCommerce er et af de mest anvendte systemer til webshops og her kan jeres online forretning nemt tilpasses og vedligeholdes jeres behov og ønsker.

Der er mange fordele ved at vælge WooCommerce, når I skal vælge jeres shopsystem. Først og fremmest er systemet den naturlige e-commerce-udvidelse til WordPress, hvilket vil sige, at systemet er udviklet til WordPress, og I derfor bevarer jeres website i et open source-system, hvor I ikke skal betale for systemet, og I samtidig selv ejer det.

I og med systemet er open source, betyder det også, at I har optimal fleksibilitet i forhold til udvikling af funktionalitet, da der frit kan udvikles nye funktioner til systemet. Lægges det sammen med, at systemet er et af de mest anvendte webshop-systemer i verden med over 22 millioner aktive shops på verdensplan, er der rig mulighed for at finde ekstra funktioner online. Der er nemlig allerede udviklet en masse funktioner af andre, fordi der på grund af den store udbredelse er en masse virksomheder, der udvikler disse ekstra funktioner og sælger videre.

WooCommerce er også et meget sikkert shop-system, da der hele tiden udvikles nye sikkerhedsopdateringer til systemet, der sikrer, at systemet altid er opdateret til den nyeste sikkerhedsstandard.

Afslutningsvis, og måske vigtigst af alle fordele, er WooCommerce udviklet til at sælge online. Systemet integrerer problemfrit med stort set alle betalingsløsninger, der i skrivende stund tæller over 100 betalingsgateways. Samtidig er systemet lavet til at håndtere diverse forsendelseszoner og forsendelsesklasser, ligesom systemet er udviklet med en simpel, overskuelig og intuitiv backend. Backenden gør det nemt og overskuelig at styre lager, ordrer, tilbagebetalinger, rabatter/rabatkoder, e-mail notifikationer og alt andet en moderne e-handelsplatform kræver.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en webshop?

Det er umuligt at give et entydigt svar på, hvad en ny webshop koster, for det kommer an på, hvad den skal kunne, hvor stor den skal være, og om der skal laves nyt indhold.

Vi skræddersyer derfor alle vores webshop-løsninger til den enkelte kundes behov, men vores løsningsmodel er den samme. Med vores store erfaring baseret på et væld af forskellige webshops beregnes prisen ud fra den nødvendige arbejdstid, hvor vi kommer med et fastpristilbud på baggrund af det estimerede timeforbrug.

De billigste webshops, vi laver, starter typisk fra 15.000 DKK eksklusive moms.

Vi er altid klar med et uforpligtende tilbud på en ny webshop – kontakt os her og hør mere.

Ejer vi selv vores webshop?

Ja, vi laver alle vores webshops som engangsydelser, og I ejer derfor jeres webshop 100 %, når den er færdigudviklet. Det vil sige, at I selv bestemmer, hvad der skal ske med den, ligesom I også kan vælge at få den hosted et andet sted, men vi tilbyder selvfølgelig også den bedst tilgængelige hosting og teknisk vedligeholdelse.

Læs mere om vores hosting-løsninger her.

Hvad vil det sige, at webshoppen er SEO-forberedt?

SEO – Search Engine Optimization – kaldes også for søgemaskineoptimering på dansk og er et yderst vigtigt begreb, som I skal kende, når I skal have designet en ny webshop. SEO er en systematiseret strategisk indsats, der påvirker jeres webshops organiske placeringer på online søgemaskiner som eksempelvis Google.

Vi arbejder overordnet med SEO i de tre kategorier SEO-tekster, teknisk SEO og linkbuilding, og når I skal have designet jeres kommende webshop, er særligt den tekniske SEO et meget vigtigt parameter. Den tekniske SEO bliver nemlig i høj grad påvirket af jeres webhsops tekniske fundament – altså selve skrukturen af den kodning, der ligger til grund for webshoppen.

At arbejde med SEO er som nævnt en løbende systematisk proces, men vi arbejder med begrebet en SEO-forberedt webshop. Vi har nemlig en lang række SEO-mæssige kvalitetsstandarder, som webshops fra MerkurNord overholder. Det gælder blandt andet parametre som hastighed, sitemap og metabeskrivelser. Disse kvalitetsstrandarder er altafgørende for webshoppens senere SEO-performance.

Læs mere om SEO her.

Bliver webshoppen tilpasset til mobil?

Ja, alle de webshops vi laver, bliver kodet responsive, så de tilpasser sig til alle skærmstørrelser, og webshoppen fremstår flot og brugervenlig, uanset om brugeren tilgår den på en mobil, tablet eller pc.

Vores webshops skalerer sig altid efter den specifikke skærmstørrelse, og for at sikre den bedste visning, arbejder vi med 5 breakpoints. Et breakpoint er et skærmstørrelsespunkt, hvor webshoppen ændrer opbygning, så den passer bedre til skærmen. Det kan for eksempel være, at opbygningen går fra at have 4 kolonner til 3. Imellem hvert breakpoint er webshoppen stadig skalerbar, men opbygningen ændrer sig ikke.

Med en webshop fra MerkurNord er I derfor sikre på, at jeres webshop fungerer optimalt på alle enheder.

Hvilket shop-system er bedst?

Når I skal have udviklet jeres nye webshop, er det et helt afgørende valg, hvilket shop-system den skal baseres på. Shopsystemet er den software, der håndterer og organiserer alle jeres produkter og købsflow, som varebeskrivelse, pris og varebillede, og det er ligeledes herigennem, at jeres medarbejdere kan håndtere ordrerne på webshoppen i dens backend.

Hos MerkurNord får I nemlig ikke kun et skræddersyet webshopdesign. Vi skræddersyer også backend til jeres specifikke behov, så den passer unikt til jeres interne arbejdsprocesser.

Vi arbejder ofte med udgangspunkt i shop-systemet WooCommerce, og det er der mange gode grunde til, men særligt vil vi fremhæve, at WooCommerce er baseret på WordPress, som er verdens mest anvendte CMS-platform, og så er det Open Source og i udgangspunktet helt gratis.

En WooCommerce-webshop er baseret på et meget stort og kraftfuldt system, hvor der er rigtig mange udviklere på, og derfor videreudvikles løsningerne hele tiden og tilpasses til de nyeste krav på markedet.

Der er rigtig mange øvrige udbydere, der understøtter systemet, og det kan derfor integreres med de fleste andre online softwaresystemer, som økonomi-, lagerstyrings- eller annonceringssystemer, hvilket gør det overskueligt at lave et komplet digitalt setup sammen med jeres webshop.

En WooCommerce-webshop er afslutningsvis bygget på et meget alsidigt system, og vi har endnu ikke mødt en grænse for, hvad vi kan udvikle baseret på systemet. Vi har udviklet alt fra mindre danske webshops til store internationale webshops.

Så er en WooCommerce-webshop altid det rigtige valg? Nej, ikke nødvendigvis. Der findes mange forskellige gode shop-systemer med hver deres fordele og ulemper, men det vigtige at notere er, at vi står klar til at hjælpe jer med beslutningen, så I kan træffe den på et oplyst grundlag i samarbejde med os.

Har du andre spørgsmål?

Vil I have en vækstskabende
strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​

Skriv til Emma

KONTAKT

KOMPETENCER

INFORMATION

SERVICE

© 2024 MerkurNord
crossmenu