KONTAKT
Annoncering på sociale medier

Boost jeres vækst med annoncering på sociale medier

Annoncering på sociale medier er et effektivt redskab til at løfte jeres branding og skaffe nye kunder og leads til forretningen.

Vi planlægger og eksekverer annoncering på sociale medier for mange forskellige danske virksomheder i alle brancher – både på B2B- og B2C-markedet. Vi hjælper jer med at nå ud til nye og eksisterende målgrupper samt effektiviserer jeres kampagner, så I rammer flere relevante modtagere for færre annoncekroner.

Få et tilbud
Scroll ned for mere info

Få professionel hjælp og spar penge

Annoncering på sociale medier er et afgørende element i de fleste virksomheders marketingmix, og vi hjælper dagligt en bred vifte af virksomheder på både B2B- og B2C-markedet med at skabe succes på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Med annoncering på sociale medier betaler I enten for eksponeringer af eller klik på jeres annoncer. Det kan hurtigt blive en besværlig eller dyr affære, hvis ikke I formår at segmentere målgruppen korrekt, bygge de rigtige funnels og levere det rigtige indhold til platformen.

Til gengæld kan annoncering på sociale medier booste væksten i jeres forretning, hvis I formår at skabe den rigtige kombination af annoncer og målgrupper samt bruge mediernes massive datamængder korrekt.

Vi hjælper jer med en effektiv strategi, som enten kan baseres på et eller flere medier, hvor styrkerne, mulighederne og svaghederne ved for eksempel Facebook, Instagram og LinkedIn klarlægges og forklares, så de rigtige medier bliver valgt til de forskellige indsatser.

Vores fremgangsmetode

Med vores datadrevne løsning på Facebook-, Instagram- og LinkedIn-annoncering får I et kreativt og strategisk bureau, der hele tiden udvikler og optimerer jeres annoncering, så I får mest muligt ud af hver enkelt annoncekrone. Vi skaber et professionelt set-up, hvor vi gennem split-tests og dataanalyse løbende forbedrer jeres målgrupper, annoncer og budskaber, så I får mest muligt ud af indsatsen.

Indsatsen starter med udgangspunkt i en grundig analyse af jeres virksomhed, målsætninger og målgrupper, som anvendes til at skabe det rigtige framework for indsatsen. Her vælges både medier, annonceformål, opbygning af funnels og content. De indkomne resultater og data igennem perioden danner herefter grundlag for optimering og effektivisering af kampagnerne.

Uanset om I har salg, øget brand awareness, lead-generering eller et helt fjerde mål med jeres annoncering, kan vi hjælpe jer med et flot og professionelt udtryk med skarpe budskaber, der afspejler jeres virksomhed og skaber tydelige resultater.

En full service partner

Alle vores løsninger omkring annoncering på sociale medier er full service løsninger, hvor vi står for analyse, strategiudvikling, eksekvering og løbende optimering, alt imens vi løbende rapporterer resultaterne til jer, ligesom I altid kan følge resultaterne på vores live-platform – MerkurNord Insights.

Samarbejdet foregår i tæt dialog med jer, så I hele tiden er informeret om, hvad strategien er, og hvad der kommer til at ske som det næste. Vi tager dermed fuldt lead på indsatsen, men holder os hele tiden opdaterede på jeres forretning, så vi kan tilpasse indsatsen og skabe mest mulig værdi for jer.

Brug for mere viden om mulighederne?

Hop ned til vores FAQ og læs mere om funnels, annonceformater, annonceformål og meget mere.

Ofte stillede spørgsmål

Ejer vi selv vores annoncekonto og data?
Ja, vi arbejder altid direkte på jeres egen annoncekonto, og I har derfor fuldt ejerskab over alle resultater og data.

Skal vi selv levere indhold til annoncer?
Som standard står vi for selve designet og opsætningen af annoncerne. I skal derfor blot stille video- og billedmateriale til rådighed, og så redigerer vi selv indholdet samt forfatter fængende copywritings i jeres tone of voice.

Ønsker I en komplet løsning, hvor vi også producerer video- og billedmateriale, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre.

Kontakt os til en uforpligtende samtale her og høre mere.

Hvor ofte får vi afrapportering på indsatserne?
Vores konsulenter er altid klar på telefon og mail, ligesom de selv vil kontakte jer med lige præcis den frekvens, I ønsker.

Derudover kan I altid tilgå live-data direkte via vores rapporteringsplatform, MerkurNord Insights, og derudover sender vi som standard en månedsrapport ud, men rapportfrekvensen kan frit justeres efter jeres ønsker.

Har du andre spørgsmål?

Vil I have en vækstskabende
strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​

Skriv til Daniel

KONTAKT

KOMPETENCER

INFORMATION

SERVICE

© 2024 MerkurNord
crossmenu