Vi skaber kreativt strategisk indhold til de sociale medier

Vi producerer indhold af højeste kvalitet med fokus på de gode historier og fortællinger. Med organisk content på de sociale medier kan du skabe en platform, der giver øget brand awareness, vækst og grønne tal på regnskabets nederste linje. I bund og grund handler det om at skabe digitale relationer mellem jer og jeres kunder.

Scroll ned for mere info

Skab vækst med kreativt strategisk indhold på de sociale medier

Vi er eksperter i alle former for udarbejdelse af indhold til de sociale medier, herunder kreativ tekstforfatning, videoproduktion, strategisk rådgivning og kreativ strategiplanlægning.

Med vores månedsabonnement får du et kreativt strategisk bureau, der løbende varetager alle dine forskellige sociale kanaler – om det er Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube eller andre. Vi kan lave alt lige fra små videoserier til casebeskrivelser eller præsentationsvideoer af professionel kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. Vi kommer ud til dig minimum en dag om måneden for at følge din virksomhed og udarbejde indhold til den kommende måneds opslag på dine forskellige SOME-kanaler.

Med vores social content løsning får du professionel digital kommunikation, der giver en højere interaktion med din målgruppe, professionelt content der skaber sammenhæng i dit visuelle udtryk samt en strategisk salgsplatform, der kører på autopilot og sparer dig tid til dine kerneopgaver.

Facebook

Er det største sociale medie i Danmark med 63% af befolkningen som daglige brugere i 2018. Her kan du arbejde med både B2B markedsføring og B2C.

Instagram

Er et stort visuelt medie i Danmark med 24% af befolkningen som daglige brugere i 2018. Mediet vokser hurtigt i Danmark og egner sig særligt godt til gode visuelle elementer, der kan inspirere målgruppen

LinkedIn

Er det største faglige sociale netværk i Danmark med 28% af befolkningen, som har en profil i 2018. Mediet egner sig særligt godt til B2B markedsføring og vokser stødt frem i Danmark.

Vi varetager det hele

Med os får du én strategisk samarbejdspartner, der gennem kreativ strategisk kommunikation skaber sammenhæng mellem relevante kommunikationsformer og -kanaler. Vi varetager dermed det hele fra strategisk udvikling til planlægning og eksekvering. Vores passion er din digitale kommunikation.

Vil du have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​