KONTAKT
Logo

Få et kreativt og professionelt logo

Vi designer professionelle og kreative logoer til alle typer af virksomheder, brands og events. Vi udtænker de kreative tanker og tegner selv jeres nye logo fra bunden. I modtager herefter flere skitseforslag, som vi derefter arbejder videre på og færdiggør.

Når vi skal lave jeres nye logo, arbejder vi med udgangspunkt i jeres virksomhedsværdier, jeres produkt og jeres fortælling, så logoet matcher virksomhedens profil. Vi kan skabe et logo ud fra jeres specifikke ønsker, men vi kan også komme med et kreativt oplæg uden en klar plan for resultatet.

Få et tilbud
Scroll ned for mere info

Logoet er jeres brand

Jeres nye logo er jeres brand. Det er jeres kendetegn. Det er derfor rigtig vigtigt, at det symboliserer jeres værdier, at I og jeres interessenter kan identificere jeres virksomhed i det og ikke mindst, at det er genkendeligt. Jeres målgruppe skal uden tøven kunne afkode jeres logo i det første sekund, de kigger på det.

Jeres nye logo skal være genkendeligt og kunne fungere i en sammenhæng, men det skal ligeledes kunne stå selvstændigt. Derudover er det rigtig vigtigt, at jeres nye logo fungerer på alle platforme – både på jeres hjemmeside, de sociale medier og på tryk.

Google Ads

VORES ARBEJDE

Se vores designs

Vi har allerede designet logoer for mange danske brands. Her kan du se nogle af de logoer, som vi tidligere har designet.

Cases - Filter

Cases - Filter
  • Hjemmeside
  • Logo
  • Reklamefilm
  • Webshop
  • Animationsvideo
  • Visuel identitet

Vores fremgangsmetode

Når vi skal designe jeres nye logo, tager vi altid udgangspunkt i en indledende dialog med jer. Vi står for den strategiske og kreative udvikling, og efter idéfasen laver vi flere forskellige skitseforslag til jer. I får direkte kontakt og dialog med grafikeren, der tegner jeres logo. Ud fra jeres skitsevalg, arbejder vi videre med jeres logo, og det endelige logo færdiggøres og leveres i jeres foretrukne filformat. Jeres nye logo kan derfor bruges både på jeres hjemmeside og sociale medier samt på trykmateriale. Sammen med jeres nye logo får I ligeledes en specificeret designskabelon.

Vil I have en vækstskabende
strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​

Skriv til Emma

KONTAKT

KOMPETENCER

INFORMATION

SERVICE

© 2024 MerkurNord
crossmenu