Animationsvideo

Fang jeres målgruppes opmærksomhed med en animationsvideo

Vi laver animationsvideoer, hvor I kan præsentere jeres virksomhed eller jeres produkt på en sjov, spændende og anderledes måde, der er nem at forstå og samtidig bliver husket af modtageren. 

Scroll ned for mere info

Skil jer ud fra mængden

Med en animationsvideo kan I fortælle modtageren om jeres produkt, jeres virksomhed eller jeres processer på en mere spændende og interaktiv måde. Animationsvideoer kommer i mange forskellige udgaver, der spænder fra almindelige reklamefilm med salg for øje til explainervideoer, der forklarer et koncept, eller vejledningsvideoer, der forklarer, hvordan man bruger et produkt.

Animationsvideoer er blevet et populært alternativ til særligt lange forklarings- og salgstekster, fordi videomediet aktiverer langt flere af modtagerens sanser, der gør det meget nemmere at forklare ellers besværlige eller komplicerede ting. Samtidig kommer animationsvideoerne med en god del humor i form af sjove animationer, der understøtter budskaber rigtig godt.

Animationsvideoer kan bruges i stort set alle brancher, hvad enten I sælger biler, finder vikarer for virksomheder eller er revisorer. Det ved vi, fordi vi netop har lavet animationsvideoer for virksomheder, der opererer inden for de tre områder.

Explainervideo

Forklar jeres koncept på en simpel og overskuelig måde.

Annoncevideoer

Skil jer ud og træng bedre igennem med jeres budskab.

Præsentationsvideo

Præsenter jeres virksomhed på en levende og interessant facon.

Infografikvideo

Forklar kompliceret statistik eller nye tal på en simpel og overskuelig måde.

Det har vi bl.a. lavet for andre

Annoncevideo for Peugeot
Explainervideo for Regnskabsvikar ApS
Explainervideo for Kommunesundhed.dk
Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​