Animationsvideo

fra kr. 3.000,-

Vi tilbyder animationsvideoer fra 3.000 kr., hvor du kan præsentere din virksomhed eller dit produkt på en anderledes og spændende måde, der bliver husket af modtageren

Scroll ned for mere info

Med en animationsvideo kan du fortælle modtageren om dit produkt, din virksomhed eller dine processer på en mere spændende og interaktiv måde. Animationsvideoer kommer i mange forskellige udgaver, der spænder fra almindelige reklamefilm med salg for øjemed til explainervideoer, der forklarer et koncept, eller vejledningsvideoer, der forklarer, hvordan man bruger et produkt.

Animationsvideoer er blevet et populært alternativ til særligt lange forklarings- og salgstekster, fordi videomediet aktiverer langt flere af modtagerens sanser, der gør det meget nemmere at forklare ellers besværlige eller komplicerede ting. Samtidig kommer animationsvideoerne med en god del humor i form af sjove animationer, der understøtter budskaber rigtig godt.

Animationsvideoer kan bruges i stort set alle brancher, hvad enten du sælger biler, finder vikarer for virksomheder eller er revisor. Det ved vi, fordi vi netop har lavet animationsvideoer for virksomheder, der opererer inden for de tre områder.

Explainervideo

Forklar dit koncept på en simpel og overskuelig måde.

Annoncevideoer

Skil dig ud og træng bedre igennem med dit budskab.

Præsentationsvideo

Præsenter din virksomhed på en levende og interessant facon.

Infografikvideo

Lad dine kunder sælge dig! Social anerkendelse på film skaber stor troværdighed og øget salg.
Play Video
Play Video
Play Video

Vil du have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​