24 23 34 35 kontakt@merkurnord.dk

SØGEMASKINEOPTIMERING

VÆR ØVERST NÅR DIN MÅLGRUPPE LEDER EFTER DIG!

 

Med effektiv søgemaskineoptimering arbejder vi for at du bliver nummer 1 på Google, når dine potentielle kunder leder efter netop dig.

 

HVAD ER SEO?

SEO er en forkortelse for det engelske begreb Search Engine Optimization, der på dansk kaldes for  søgemaskineoptimering. SEO er en strategisk systematiseret indsats, der påvirker din hjemmesides organiske placering ved de specifikke søgninger eller søgeord, der kendetegner din forretning, det den beskæftiger sig med, eller det du strategisk gerne vil findes på.

Der findes kort og godt to metoder til at fremme tilstedeværelsen på en søgemaskine som eksempelvis Google. “Organic search” og “Paid search”. Sidstnævnte er betalings- og annoncemetoden, hvor man betaler sig fra at ligge iblandt de øverste søgeresultater på søgemaskinen. Læs mere om dette under GOOGLE ADS. Organic search, eller organiske søgeresultater på almindelig dansk, er de søgeresultater, der fremgår umiddelbart efter de betalte annoncer. Med en strategisk og effektiv indsats kan der hurtigt være mange placeringer og dermed nemme omsætningskroner at hente, der ellers går andre veje end dine.

 

FORDELENE VED SEO

Den umiddelbare største fordel ved søgemaskineoptimering er, at du ikke behøver at kaste vedvarende annoncekroner efter eksempelvis Google for at have en høj placering ved relevante søgeord og søgeresultater. Med en strategisk indsats inden for søgemaskineoptimering bliver din hjemmeside rangeret højere i de organiske søgeresultater, der af mange Google-søgere faktisk betragtes som være mere troværdige netop, fordi de ligger der af naturlige årsager, og ikke fordi de bruger flest penge på annoncekroner.

 

HVAD KAN MAN GØRE?

Det er en kompliceret proces der foregår, når søgemaskinerne skal afgøre rangeringen af dine søgeresultater på specifikke søgeord, og der indgår faktisk langt over 100 forskellige faktorer, der bliver bedømt og vejet, inden søgemaskinen kommer med sin afgørelse, selvom det ofte kun tager den 0,03 sekunder at træffe beslutningen. Så hvordan får man en indflydelse på computerens beslutning? For at gøre det helt simpelt, så arbejder man med 3 overordnede punkter: content, teknisk SEO og linkbuilding. Content er det indhold, der ligger på din hjemmeside og den tekniske SEO er dit teknisk set-up.

 

FIND DE RIGTIGE SØGEORD

Vi hjælper dig med at finde de rigtige søgeord, hvilket kan være en stor udfordring, fordi der ofte er kamp om de gode søgeord i en specifik branche. Vi indhenter data fra bl.a. Google, der hjælper os til at se, hvilke søgeord som målgruppen benytter, når de søger efter en specifik ydelse. Det er nemlig vigtigt at bruge de ord, der bliver søgt efter. Det er derfor også farligt at bruge fagtermer og specialord.

 

MOBILE FIRST

I efteråret 2018 rullede Google Mobile First ud i Danmark. Det betyder helt konkret, at Google når de i dag rangerer deres søgeresultater tager udgangspunkt i din hjemmesides mobilversion. Det gør de, fordi at vi i dag faktisk oftere benytter vores mobiltelefon, når vi besøger en hjemmeside, end vi benytter vores computer. Det er derfor rigtig vigtigt at have en velfungerende mobilversion af sin hjemmeside. Derudover er din hjemmesides opdateringshastighed blevet vigtigere end nogensinde før, fordi det nu ikke kun er dine besøgende, der straffer dig, hvis din hjemmeside opdateres langsomt, men det gør Google, med mobile first, i meget høj grad også. Vi designer udelukkende hjemmesider i et responsivt design, der gør, at hjemmesiden altid tilpasser sig alle skærmstørrelser. Læs mere om, hvordan vi designer hjemmesider under NY HJEMMESIDE.

 

DET KAN VI HJÆLPE DIG MED

Vi kan hjælpe dig med alle faktorer inden for søgemaskineoptimering. Vi tilpasser en stragisk løsning efter dine behov, og med vores SEO-analyse kommer vi med en konkret rapport, som vi kan arbejde strategisk efter. Vi hjælper med både det indholdsbacerede og den tekniske opsætning og sammensætter en SEO-strategi med udgangspunkt i dine behov og ressourcer.

Kontakt os gerne for mere information; hvis du har nogle spørgsmål til søgemaskineoptimering; hvis du er i tvivl om det er Google Ads eller SEO, der er det rigtige valg for dig; eller vil høre nærmere om en af vores mange andre ydelser.

Har du brug for hjælp til din søgemaskineoptimering? MIKKEL JUUL

Produktionsansvarlig & Partner

”Med ønsket om at få en skarpere profil i vores invitationer og større mailforsendelser, ville vi i Holbæk Erhvervsforum gerne udsende invitationer via MailChimp. Et mailsystem vi ikke havde kendskab til. Her fik vi en rigtig god og let forståelig gennemgang og instruktion i systemet af MerkurNord. Vi modtog yderst kvalificeret rådgivning, og fik nogle gode diskussioner om, hvordan vi kan bruge de nye muligheder på en kvalificeret og autentisk måde. Vi giver MerkurNord vores varmeste anbefalinger.”

Caspar Christensen

Erhvervskonsulent, Holbæk Erhvervsforum

"At skabe en ny hjemmeside, er som at være i et stormvejr og ikke rigtig vide hvor det ender. Med Mikkel og Daniel som styrmænd, var jeg sikker på at komme til den rigtige havn. De forsøgte ikke at presse noget ned over hovedet på mig eller at få mig til at gøre det de synes, der var det bedste. De var på deres stille og professionelle facon en yderst behagelig samarbejdspartner, som jeg vil anbefale til hver en tid."

Lone Eriksen

Ejer, lone-eriksen.dk

”Vi prioriterer at have langsigtede samarbejdsrelationer med både vores leverandører og vores kunder. De gode løsninger finder lettere vej, når man har en løbende dialog og en fælles forståelse. Derfor har vi valgt MerkurNord som vores marketingspartner. Vi oplever MerkurNord som en engageret sparringspartner, der interesserer sig for vores virksomhed og sætter sig ind i virksomhedens markedsvilkår. I fællesskab finder vi frem til de gode løsninger i både grafisk og skriftlig kommunikation – næsten som havde vi vores egen marketingsafdeling.”

Mikkel Møller Johansen

Sociolog & Medejer, Mojo Ferdinand ApS

“Rockbæk har brug for samarbejdspartnere, der forstår vores behov og samtidig kan reagere hurtigt, når der er ændringer. MerkurNord forstår vores behov og udfører disse forventninger til vores fulde tilfredsstillelse og responderer hurtigt og effektivt med et smil og godt humør. MerkurNord er som samarbejdspartner med til at løfte Rockbæk til et højere niveau.”

 Jørn Hedemand

Formand, Rockbæk

CASES

Visitkort til Tømmerfirmaet BRDR. Pedersen ApS

Nyt logo til NemRevisor.dk

Nyt logo til Regnskabsvikar.nu

Salgmail til Free Store Music ApS

priser & bestilling

indhold

Audiospeak

En professionel audiospeak sikrer din video en perfekt lydkvalitet.

Musik

Baggrundsmusik eller en jingle er gode virkemidler og skaber et godt finish til din video.

Undertekster

Undertekster sikrer, at din video er let forståelig og er et must på sociale medier!

Timelapse

Timelapse skaber fantastiske visuelle sekvenser, hvor tiden flyver afsted på blot 10 sekunder.

Har du brug for hjælp til din søgemaskineoptimering? MIKKEL JUUL

Produktionsansvarlig & Partner