KONTAKT
SEO

Styrk jeres placeringer på Google med effektiv og databaseret SEO

Vi øger jeres synlighed gennem en effektiv strategisk SEO-indsats, der styrker jeres placeringer på Google med et effektivt SEO-framework baseret på teknisk optimering, tekster og linkbuilding.

Vi har allerede hjulpet mange andre danske virksomheder med at opnå højere placeringer på Google og andre online søgemaskiner med fokus på tydelige resultater.

Få et tilbud
Scroll ned for mere info

Vi leverer en komplet og effektiv indsats

Hvis man skal opnå effektive SEO-resultater, er det vigtigt at arbejde med en samlet strategi, der dækker over de centrale elementer i en effektiv SEO-indsats, herunder teknisk optimering af hjemmesiden, SEO-tekster og linkbuilding.

SEO er en langsigtet strategi, og derfor tager vi altid udgangspunkt i et længere samarbejde, hvor vi først i fællesskab med jer afdækker, hvilke søgeord og sider vi vil fokusere indsatsen på. Dernæst laver vi en søgeordsanalyse, der danner overblik over, hvor vi skal sætte ind, hvorefter selve indsatsen starter, hvor vi løbende arbejder med de centrale elementer i en effektiv SEO-indsats.

Vi arbejder med at skabe godt indhold til jeres site, hvor det tekniske set-up understøtter Googles retningslinjer. Samtidig arbejder vi på at opbygge et stærkt linknetværk med links til jeres site fra sider med høj troværdighed hos Google.

En full service partner

Alle vores løsninger omkring SEO er full service løsninger, hvor vi står for hele processen, herunder analyse, strategiudvikling og eksekvering. Det vil sige, at vi både laver det strategiske arbejde, men også eksekverer, så det er os, der udfører de tekniske tilpasninger på hjemmesiden, skriver de nye SEO-tekster og sørger for nye links til jeres hjemmeside. Dertil rapporterer vi løbende resultaterne til jer, som I også altid kan se på vores live-platform – MerkurNord Insights.

Samarbejdet foregår samtidig i tæt dialog med jer, så I hele tiden er opdaterede på, hvilke søgeord der arbejdes på, og hvilke ændringer samt tilføjelser der laves på jeres hjemmeside. Vi tager dermed fuldt lead på indsatsen, men holder os opdaterede på jeres forretning og marked, så vi kan tilpasse indsatsen løbende og skabe størst mulig værdi.

Brug for mere viden?

Hop ned til vores FAQ og læs mere om SEO-tekster, linkbuilding, tekniske optimeringer, udvælgelse af søgeord og meget mere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er SEO?
SEO dækker over begrebet Search Engine Optimization, som er en systematiseret strategisk indsats, der påvirker jeres websites organiske placeringer på online søgemaskiner som eksempelvis Google.

Organiske placeringer vil sige, visninger på søgninger som I ikke betaler for at blive vist på, og her er formålet med SEO at få vist jer så højt i søgeresultaterne som muligt.

For at opnå det, arbejder vi med teknisk optimering af hjemmesiden, SEO-tekster og linkbuilding.

Hvad er forskellen på SEO og Google Ads?
SEO og Google Ads er to vidt forskellige ting, selvom de begge har søgemaskinen Google som omdrejningspunkt.

SEO dækker over de organiske visninger på Google-søgninger, som er gratis, imens Google Ads dækker over betalte visninger på Google-søgninger.

Der vises en række betalte visninger før de organiske visninger på Google, ligesom I selv vælger, hvilke søgninger I skal vises på, og I kan derfor opnå visninger højere i søgeresultaterne med Google Ads, men samtidig er der en del af brugerne, som foretrækker at klikke på de organiske resultater fremfor de betalte.

Vores anbefaling er derfor, at hvis I skal dække Google bedst muligt, bør I arbejde med både SEO og Google Ads.

Læs mere om Google Ads her, eller kontakt os til en uforpligtende samtale om muligheder her.

Hvordan måler vi effekten af SEO?
Når vi går i gang med en SEO-indsats, opsætter vi altid nogle klare mål for, hvad indsatsen skal kaste af sig. Det overordnede mål er højere placeringer på Google med det formål at skabe mere trafik, men også generere mere trafik, som konverterer.

Vi monitorerer løbende jeres placeringer på Google, den øgede trafik og konverteringerne, som den skaber. Udover løbende den løbende dialog kan I altid tilgå live-data direkte via vores rapporteringsplatform, MerkurNord Insights.

Skal vi selv skrive nyt indhold?
Nej, vi leverer løbende nye tekster i alle vores SEO-løsninger, da tekstindholdet er en afgørende faktor for at skabe succes. Vi foretrækker at have denne opgave på vores bord – dels fordi vores kunder ofte har for travlt til at nå dette, og dels fordi vi ved, hvordan teksterne skal opbygges og skrives, så de virker på både Google og brugeren.

Har du andre spørgsmål?

Vil I have en vækstskabende
strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​

Skriv til Markus

KONTAKT

KOMPETENCER

INFORMATION

SERVICE

© 2024 MerkurNord
crossmenu