SEO

Få en effektiv indsats med datadrevet SEO

Vi øger jeres synlighed gennem en effektiv strategisk SEO-indsats, der styrker jeres placeringer på Google.

Vi har allerede hjulpet mange danske virksomheder med at opnå højere placeringer på Google og andre online søgemaskiner.

Scroll ned for mere info

Vi leverer en komplet og effektiv indsats

Vi arbejder med en lang række parametre, der kan påvirke jeres siders placeringer på Google. Vi opdeler overordnet disse i tre kategorier:

Hvis man skal opnå effektive SEO-resultater, er det ikke nok kun at fokusere på en af de tre områder, men derimod at arbejde med en samlet strategi for alle tre.

SEO er en langsigtet strategi. Derfor tager vi altid udgangspunkt i et længere samarbejde, hvor vi først i fællesskab med jer afdækker, hvilke søgeord og sider vi vil fokusere indsatsen på. Dernæst laver vi en søgeordsanalyse, der danner overblik over, hvor vi skal sætte ind. Herefter starter selve processen, hvor vi løbende arbejder med jeres SEO-tekster, teknisk SEO og linkbuilding.

Vi arbejder med at skabe godt indhold til jeres site, hvor det tekniske set-up understøtter Googles retningslinjer. Samtidig arbejder vi på at opbygge et stærkt linknetværk med links til jeres site fra sider med høj troværdighed hos Google.

Det er en længere proces at styrke jeres organiske placeringer på Google, som kræver en databaseret og struktureret tilgang. Derfor anbefaler vi, at I som minimum starter med en indsats, der løber over seks måneder.

Månedlig rapportering

Hos MerkurNord udsender vi løbende månedsrapporter gennem vores eget online rapporteringssystem MerkurNord Insights, hvor I kan følge med i vores indsats og den udvikling, som vi skaber for jer. I kan blandt andet følge med i, hvordan jeres søgeord ændrer placeringer og se søgevolumen på de individuelle søgeord. I får tilsendt en rapport hver måned, og den er simpel, overskuelig og nem at gennemskue. Det sikrer jer en 100 % gennemsigtighed i vores indsats.

Hvad er SEO

SEO er en forkortelse af det engelske begreb Search Engine Optimization, der på dansk kaldes for søgemaskineoptimering. SEO er en strategisk systematiseret indsats, der påvirker jeres hjemmesides organiske placering ved de specifikke søgninger eller søgeord, der kendetegner jeres forretning, det den beskæftiger sig med, eller det I strategisk gerne vil findes på.

Der findes kort og godt to metoder til at fremme tilstedeværelsen på en søgemaskine som eksempelvis Google. “Organic search” og “Paid search”. Sidstnævnte er betalings- og annoncemetoden, hvor man betaler for at ligge blandt de øverste søgeresultater på søgemaskinen.

Organic search, eller organiske søgeresultater på almindeligt dansk, er de søgeresultater, der fremgår umiddelbart efter de betalte annoncer. I betaler ikke for at bliver vist her, og selvom annoncerne vises først, får de øverste organiske søgeresultater stadig omkring halvdelen af klikkene fra alle søgninger på Google i Danmark. Med en strategisk og effektiv indsats kan der hurtigt være mange placeringer og dermed nemme omsætningskroner at hente, der ellers går andre veje end jeres.

Find de rigtige søgeord

Vi hjælper jer med at finde de helt rigtige søgeord. Vi indhenter data fra blandt andet Google, der hjælper os til at se, hvilke søgeord målgruppen benytter, når de søger efter en specifik ydelse. Det er nemlig vigtigt at bruge de ord, der bliver søgt efter. Det kan derfor også være farligt kun at bruge fagtermer og specialord, hvis det ikke er det, målgruppen søger på.

Mobile first

I efteråret 2018 rullede Google Mobile First ud i Danmark. Det betyder helt konkret, at når Google skal rangere deres søgeresultater, tager de udgangspunkt i jeres hjemmesides mobilversion. Det gør de, fordi vi i dag og forventeligt i fremtiden oftere benytter vores mobiltelefon, når vi besøger en hjemmeside, end vi benytter vores computer.

Derudover er jeres hjemmesides opdateringshastighed blevet vigtigere end nogensinde før, fordi det nu ikke kun er jeres besøgende, der straffer jer, hvis jeres hjemmeside opdateres langsomt, men det gør Google også.

Vi designer udelukkende hjemmesider i et responsivt design, der gør, at hjemmesiden altid tilpasser sig alle platforme og skærmstørrelser.

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​