KONTAKT
Led-reklame

Få mere synlighed med en moderne og professionel LED-reklame!

Vi skaber visuelle og flotte LED-reklamer, som er udarbejdet til jeres virksomhed og målgruppe!

Få et tilbud
Scroll ned for mere info

Hvorfor bør du overveje en LED-reklame?

LED-reklamen har efterhånden eksisteret i noget tid. Du kender den helt sikkert fra diverse stadions, sportshaller eller hvis du har kørt forbi et stort elektronisk reklameskilt. LED-reklamen bliver mere og mere populær grundet dens effektivitet og evne til at fange folks opmærksomhed. Her hos MerkurNord har vi udviklet flotte LED-reklamer for flere af vores kunder, med gode resultater som følge.

Se eksempel her

Nedenstående er en LED-reklame, som vi har udviklet for Byens Vinduer ApS. LED-reklamen skulle bruges som et banner, som kørte på Næstved Stadion, når deres 1. divisionshold spillede. Kampene blev samtidig transmitteret i fjernsynet og på nettet, som gav ekstra mulighed for eksponeringer.

Hvem er LED-reklamen relevant for?

LED-reklamen er som udgangspunkt relevant for alle virksomheder – både på b2b og b2c markedet. LED-reklamen vil dog naturligvis for nogle brancher have en mere direkte effekt. Hvis I f.eks. sælger sportstøj, og I annoncerer ved et sportsarrangement, burde der være rig mulighed for at ramme målgruppen, som hurtigt kan give nogle flere salg.

Det vigtigste ved LED-reklamer er dog, at det giver eksponeringer – og at folk, som ser jeres reklame, vil huske den og jeres brand. LED-reklamen kan derfor også være god til tømrermesteren, rengøringsfirmaet eller mange andre brancher.

Vores LED-reklamer laves efter jeres ønsker og behov!

Når vi laver en LED-reklame, laves det som udgangspunkt efter jeres specifikke ideer, ønsker eller behov. Dertil vil vi naturligvis komme med indspark til, hvordan man eventuelt kunne gøre reklamen bedre og mere fængende.

Hvis I modsat ikke har nogle specifikke ønsker eller ideer, er det heller ikke noget problem. Vi vil på bedste vis komme frem til en kreativ og flot løsning, som henvender sig til jeres målgruppe og fremviser jeres brand. Har I derefter nogle indvendinger eller smårettelser, tilpasser vi naturligvis reklamen, så I er 100% tilfredse med det endelige resultat.

Få et tilbud

Vil I have en vækstskabende
strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​

Skriv til Daniel

KONTAKT

KOMPETENCER

INFORMATION

SERVICE

© 2024 MerkurNord
crossmenu