KONTAKT
Brochure og flyer

Vi omsætter kreative idéer til flot stilrent grafisk design

Vi skriver, designer og opsætter professionelle brochure og flyers i alle former og størrelser til et hvert formål. Vi designer alt fra enkelte løsblade til messer eller omdeling, over klassiske M65-foldere og helt op til brochure og lækre kataloger på op til 64 sider.

Vi leverer altid jeres brochurer i et skarpt design, der matcher jeres ønsker, og med stærke kommunikative virkemidler, så dit budskab går klart igennem.

Få et tilbud
Scroll ned for mere info

Se vores designs

I får et unikt design med et skarpt blik for den kreative detalje.

Vi har allerede designet brochure og flyers til mange forskellige anledninger og events for danske virksomheder.

Brochure

En brochure eller en folder består typisk af en A4-side, der enten er foldet på midten eller mere. Den mest populære og mest sete er en A4-side, der er foldet 2 gange, så den har 3 kolonner på hver side af A4-papiret. Disse kaldes for M65-foldere, og vi kender dem typisk fra prislister eller pizzeriaer.

Flyers

En flyer er en mindre udgave af en brochure og ses ofte i et A5-format med tryk på enten en eller begge sider. De er ideelle til brug på messer eller ved andre events og til hurtig omdeling eller information.

Udover brochure og flyers designer vi ligeledes en lang række andre professionelle trykmaterialer.

Google Ads

Vi designer:

Når vi skal designe jeres nye logo, tager vi altid udgangspunkt i en indledende dialog med jer. Vi står for den strategiske og kreative udvikling, og efter idéfasen laver vi flere forskellige skitseforslag til jer. I får direkte kontakt og dialog med grafikeren, der tegner jeres logo. Ud fra jeres skitsevalg, arbejder vi videre med jeres logo, og det endelige logo færdiggøres og leveres i jeres foretrukne filformat. Jeres nye logo kan derfor bruges både på jeres hjemmeside og sociale medier samt på trykmateriale. Sammen med jeres nye logo får I ligeledes en specificeret designskabelon.

Foldere
Bannere
Beachflags
Brevpapir
Etiketter
Klistermærker
Hæfter
Bøger
Og meget mere

Vi leverer jeres trykmateriale færdigtrykt direkte til jeres virksomhedsadresse og sender det ligeledes i jeres foretrukne digitale format.

Vil I have en vækstskabende
strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​

Skriv til Emma

KONTAKT

KOMPETENCER

INFORMATION

SERVICE

© 2024 MerkurNord
crossmenu