BROCHURE OG FLYERS

Vi omsætter kreative idéer til flot stilrent grafisk design

Vi skriver, designer og opsætter professionelle brochure og flyers i alle former og størrelser til et hvert formål. Vi designer alt fra enkelte løsblade til messer eller omdeling, over klassiske M65-foldere og helt op til brochure og lækre kataloger på op til 64 sider.

Vi leverer altid jeres brochurer i et skarpt design, der matcher jeres ønsker, og med stærke kommunikative virkemidler, så dit budskab går klart igennem.

Scroll ned for mere info

Se vores designs

I får et unikt design med et skarpt blik for den kreative detalje.

Vi har allerede designet brochure og flyers til mange forskellige anledninger og events for danske virksomheder.

Brochure

En brochure eller en folder består typisk af en A4-side, der enten er foldet på midten eller mere. Den mest populære og mest sete er en A4-side, der er foldet 2 gange, så den har 3 kolonner på hver side af A4-papiret. Disse kaldes for M65-foldere, og vi kender dem typisk fra prislister eller pizzeriaer.

Flyers

En flyer er en mindre udgave af en brochure og ses ofte i et A5-format med tryk på enten en eller begge sider. De er ideelle til brug på messer eller ved andre events og til hurtig omdeling eller information.

Udover brochure og flyers designer vi ligeledes en lang række andre professionelle trykmaterialer.

Vi designer:

Vi leverer jeres trykmateriale færdigtrykt direkte til jeres virksomhedsadresse og sender det ligeledes i jeres foretrukne digitale format.

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​