KONTAKT
Webtekster

Få flere konverteringer med professionelle webtekster

Vi skriver professionelle webtekster og produktbeskrivelser til jeres hjemmeside eller webshop til konkurrencedygtige priser. Alle tekster bliver forfattet af vores egen interne danske tekstforfatter.

Jeres webtekster skal vise, at I har styr på jeres fagområde, men de skal samtidig også være letlæselige og forståelige for modtageren. Det handler om at opretholde den rette balance imellem muligheder og udbytte. Det er meget vigtigt at holde læseren engageret i jeres fortælling, forretning, produkter eller ydelser.
Få et tilbud
Scroll ned for mere info

Kend jeres målgruppe

Det er vigtigt at jeres hjemmeside indeholder relevante webtekster, som matcher kvaliteten og designet på hjemmesiden. Du kan have den flotteste og mest innovative hjemmeside i verdenen, men hvis ikke hjemmesiden samtidigt har nogle informative og fængende tekster og modtageren måske ikke fanger jeres budskab efter de første 30-60 sekunder, så mister de hurtigt interessen for jeres indhold og jeres produkter eller ydelser.

For at skrive gode webtekster bliver man først og fremmest nødt til at have en forståelse for, hvem ens målgruppe er, og hvordan man skal kommunikere til dem. Derefter handler det om at skrive nogle fængende tekster, som kan fange modtageren og herefter simpelt og forståeligt uddybe jeres budskaber.

Det kan være svært at skrive inspirerende tekster om jer selv, og derfor er det ofte en god idé at få nogle udefra til at hjælpe med at give deres indspark til teksterne.

Jeres webtekster skal ligeledes være SEO-optimerede, så I står højt oppe på Googles søgeresultater. Vi skriver SEO-tekster, der er skræddersyet til både til læseren og søgemaskinerne.

I kan også få tekstforfatning inkluderet i jeres nye hjemmeside.

Trænger jeres nuværende webtekster til et løft, eller skal I have forfattet helt nye tekster, så er vi klar til at hjælpe jer.


Få et tilbud

Vil I have en vækstskabende
strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​

Skriv til Daniel

KONTAKT

KOMPETENCER

INFORMATION

SERVICE

© 2024 MerkurNord
crossmenu