KONTAKT
Om os

Vi er MerkurNord – et Digitalt Brand Agency

Vi brænder for at skabe succesfulde brands for ambitiøse virksomheder gennem strategisk, kreativ og visuel kommunikation.

MerkurNord udvikler brands med strategisk kommunikation, kreative kampagner og værdiskabende digitale salgs- og marketingplatforme, der skaber unikke kunderelationer og genererer målbar vækst.

Få et tilbud
Scroll ned for mere info

Hvordan arbejder vi

Hos MerkurNord kombinerer vi den kreative proces med en analytisk, databaseret og agil strategi, så indsatsen konstant sættes i relation til virkeligheden og tilpasses de løbende resultater.

Vores dedikerede team kombinerer de nyeste digitale, strategiske og kreative værktøjer for at sikre resultater, der styrker virksomhedens brand.

Hvem samarbejder vi med

Vi samarbejder med ambitiøse virksomheder og organisationer, der deler vores tro på, at innovativ kommunikation og branding er altafgørende for at skabe langvarig succes.

Historien om MerkurNord

MerkurNord blev stiftet i 2015 af Daniel Hassing og Mikkel Juul med visionen om at skabe et moderne bureau, hvor gennemsigtighed, kreativitet og effekt var i fokus. Bureauet blev dengang startet sideløbende med vores universitetsstudier med en plan om at skabe et spændende studiejob og senere fuldtidsjob, når studierne var fuldendt.

Den plan holdt stik, og i dag sidder vi et helt kompetencefyldt team på et nyt og flot kontor centralt i Holbæk, hvorfra vi skaber vækst for vores kunder gennem strategiske og kreative digitale indsatser.
Få et tilbud
OM NAVNET

Med inspiration fra den græske handelsgud

Merkur er den græsk-romerske gud for handel, kommunikation, transport og hurtighed. Han er søn af Zeus og var gudernes bud. Merkur afbilledes ofte med den bevingede hjelm Petasus, de bevingede ben Talaria og selvfølgelig med den karakteristiske stav Caduseus med de to sammenslyngede slanger omkring og vinger på toppen.

Caduseus eller Merkurstaven, som den også kaldes i Danmark, var netop den første inspirationskilde til vores navn, da stifterne Daniel og Mikkel i 2013 blev handelsstudenter sammen på Slotshavens Gymnasium i Holbæk. Merkurstaven er nemlig placeret centralt i manchetten på studenterhuen hos alle danske handelsstudenter.

Det er ligeledes de mytiske fortællinger om Merkur og ikke mindst den bevingede hjelm Petasus, der har givet os inspirationen til papirflyet i MerkurNords logo.

Vores mål er via digital strategisk og visuel kommunikation at skabe handel og velstand mellem virksomheder og mennesker i norden – heraf navnet MerkurNord.

Nyheder

Cases - Filter

Cases - Filter
  • Hjemmeside
  • Logo
  • Reklamefilm
  • Webshop
  • Animationsvideo
  • Visuel identitet

Vil I have en vækstskabende
strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​

Skriv til Daniel

KONTAKT

KOMPETENCER

INFORMATION

SERVICE

© 2024 MerkurNord
crossmenu