Om os

Vi er MerkurNord – et Digitalt Brand Agency

Vi brænder for at skabe succesfulde brands for ambitiøse virksomheder gennem strategisk, kreativ og visuel kommunikation.

MerkurNord udvikler brands med strategisk kommunikation, kreative kampagner og værdiskabende digitale salgs- og marketingplatforme, der skaber unikke kunderelationer og genererer målbar vækst.

Scroll ned for mere info

Hvordan arbejder vi

Hos MerkurNord kombinerer vi den kreative proces med en analytisk, databaseret og agil strategi, så indsatsen konstant sættes i relation til virkeligheden og tilpasses de løbende resultater.

Vores dedikerede team kombinerer de nyeste digitale, strategiske og kreative værktøjer for at sikre resultater, der styrker virksomhedens brand.

Hvem samarbejder vi med

Vi samarbejder med ambitiøse virksomheder og organisationer, der deler vores tro på, at innovativ kommunikation og branding er altafgørende for at skabe langvarig succes.

Historien om MerkurNord

MerkurNord blev stiftet i 2015 af Daniel Hassing og Mikkel Juul med visionen om at skabe et moderne bureau, hvor gennemsigtighed, kreativitet og effekt var i fokus. Bureauet blev dengang startet sideløbende med vores universitetsstudier med en plan om at skabe et spændende studiejob og senere fuldtidsjob, når studierne var fuldendt.

Den plan holdt stik, og i dag sidder vi et helt kompetencefyldt team på et nyt og flot kontor centralt i Holbæk, hvorfra vi skaber vækst for vores kunder gennem strategiske og kreative digitale indsatser.

Tidslinje

Marts 2020
MerkurNord ansætte Markus Lindorff som PPC & SEO Konsulent.
Oktober 2019
Det var med stor glæde og enorm stolthed, at vi kunne præsentere, at MerkurNord blev nomineret til Årets Iværksætterpris 2019.
Oktober 2019
MerkurNord ansætter Ida Tybirk som Social Media Manager & Tekstforfatter.
Juni 2019
MerkurNord ansætter sin første fuldtidsmedarbejder Mads Slivsgaard som Grafiker & Webudvikler.
Juni 2019
MerkurNord vokser fra kontorfællesskabet og flytter derfor tværs over gaden i egne, moderne og større lokaler på Havnegade 2, 2. sal.
Februar 2019
MerkurNord ansætter sin første medarbejder Oliver Jensen som studentermedhjælper.
August 2018
Kontoret på Amtmandsvej bliver skiftet ud med større lokaler i et kontorfællesskab på Ahlgade i Holbæk.
Marts 2018
Daniel Hassing og Mikkel Juul satser på MerkurNord fuld tid, imens de færdiggør studierne på Roskilde Universitet sideløbende.
Januar 2018
MerkurNord flytter ind i det første kontor på Amtmandsvej i Holbæk.
10. marts 2015
MerkurNord bliver stiftet af Daniel Hassing og Mikkel Juul sideløbende med deres studier.
Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​