Om os

Digitalt marketingbureau

Vi er et digitalt, kreativt og datadrevet marketingbureau beliggende i Holbæk.

Vi arbejder med alle former for digital markedsføring, herunder hjemmesider, digital annoncering, sociale medier, grafisk design, reklamefilm, e-mail marketing og mere til. Det gør vi med en ambition om at skabe effektive og nytænkende digitale marketingløsninger, der skaber synlighed og ikke mindst konverteringer.

Derfor er vores mission at generere vækst gennem strategisk, kreativ og datadrevet digital markedsføring, der understøtter vores vision om at være det bureau, som kunden opfatter som det mest værdiskabende.

Scroll ned for mere info

Historien om MerkurNord

MerkurNord blev stiftet i 2015 af Daniel Hassing og Mikkel Juul med visionen om at skabe et moderne bureau, hvor gennemsigtighed, kreativitet og effekt var i fokus. Bureauet blev dengang startet sideløbende med vores universitetsstudier med en plan om at skabe et spændende studiejob og senere fuldtidsjob, når studierne var fuldendt.

Den plan holdt stik, og i dag sidder vi et helt kompetencefyldt team på et nyt og flot kontor centralt i Holbæk, hvorfra vi skaber vækst for vores kunder gennem kreative strategiske digitale indsatser.

Tidslinje

10. marts 2015
MerkurNord bliver stiftet af Daniel Hassing og Mikkel Juul sideløbende med deres studier.
Januar 2018
MerkurNord flytter ind i det første kontor på Amtmandsvej i Holbæk.
Marts 2018
Daniel Hassing og Mikkel Juul satser på MerkurNord fuld tid, imens de færdiggør studierne på Roskilde Universitet sideløbende.
August 2018
Kontoret på Amtmandsvej bliver skiftet ud med større lokaler i et kontorfællesskab på Ahlgade i Holbæk.
Februar 2019
MerkurNord ansætter sin første medarbejder Oliver Jensen som studentermedhjælper.
Juni 2019
MerkurNord vokser fra kontorfællesskabet og flytter derfor tværs over gaden i egne, moderne og større lokaler på Havnegade 2, 2. sal.
Juni 2019
MerkurNord ansætter sin første fuldtidsmedarbejder Mads Slivsgaard.
Oktober 2019
MerkurNord ansætter Ida Tybirk som Social Media Manager & Tekstforfatter.
Oktober 2019
Det var med stor glæde og enorm stolthed, at vi kunne præsentere, at MerkurNord blev nomineret til Årets Iværksætterpris 2019.

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​