KONTAKT
Datadrevet markedsføring

Få boostet jeres markedsføring med afsæt i reel viden

Den største fordel ved digital markedsføring er, at alt er målbart. Modsat traditionel markedsføring ved I præcis, hvem I rammer, og om indsatsen har genereret leads eller salg. Vi anvender en datadrevet model til at skabe reel viden, om jeres målgrupper og deres ageren, så vi baserer jeres markedsføring på reel viden i stedet for antagelser.

Scroll ned for mere info

Det langvarige datadrevne samarbejde

Vi arbejder altid med udgangspunkt i langt og tæt samarbejde. Det gør vi, fordi de lange og tætte samarbejder giver bedre resultater i sidste af den simple årsag, at vi lærer jer og jeres forretning bedre at kende. Når vi kender jer og jeres forretning bedre at kende, ved vi, hvad I gerne vil udtrykke, ligesom vi ved, hvad der virker i jeres branche, så vi hurtigere og mere effektivt kan udvikle løsninger til jer.

Udover det lange samarbejde arbejder vi også med afsæt i vores eget udviklede datadrevne procesmodel, der sikrer et framework baseret på reel viden fremfor antagelser. Indsatsen starter med udgangspunkt i en analyse af jeres virksomhed, jeres målgrupper og markedet, der danner grundlag for strategien. Når strategien er på plads, starter selve eksekveringer, hvor vi samtidig begynder at modtage data fra indsatsen. Dataene anvender vi løbende til at optimere strategien og indsatsen, så vi opnår flest mulige konverteringer. Denne cirkulære proces fortsætter hele samarbejdet igennem.

Vil I også have en tæt datadrevet samarbejdspartner, er I velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Google Ads

Vil I have en vækstskabende
strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​

Skriv til Daniel

KONTAKT

KOMPETENCER

INFORMATION

SERVICE

© 2024 MerkurNord
crossmenu