Google Ads

Få kunder i en fart med Google Ads

Vi opsætter og optimerer Google Ads kampagner for danske virksomheder, der opererer på både B2B- og særligt B2C-markedet. Vi hjælper jer med at nå bredere ud til både eksisterende og nye målgrupper på Google, der er verdens største søgemaskine.

Med Google Ads betaler annoncøren en klikpris, hver gang en person klikker på en annonce. Google Ads er dermed en effektiv måde at skaffe nye og købsparate kunder ind på din hjemmeside eller webshop. Som annoncør kan man have flere forskellige kampagnemålsætninger med sine annoncer.

Scroll ned for mere info

Google Ads er effektivt til, at:

  • Øge jeres salg af et specifikt produkt
  • Få flere tilmeldinger til jeres e-mail marketing
  • Få flere leads
  • Få øget kontakt til nye kunder via mail eller telefon

Månedlig rapportering

Hos MerkurNord får I en månedlig rapport om Google Ads, så I løbende kan følge med i den udvikling, som vi skaber. I kan blandt andet se, hvor mange klik og konverteringer I har fået i løbet af den seneste måned og selvfølgelig, hvad det har kostet i annonceomkostninger. I får tilsendt vores rapport en gang om måneden, og den er simpel og overskuelig at gennemskue. Det sikrer dig en 100% gennemsigtighed i vores indsats.

Klik

Antal klik på jeres annoncer

Klik

Antal klik på jeres annoncer

Eksp.

Antal visninger af jeres annoncer

Eksponeringer

Antal visninger af jeres annoncer

CTR

Procentvise klik i forhold til eksponeringer

Click Through Rate

Procentvise klik i forhold til eksponeringer

Gns. CPC

Gennemsnitlige annonceomkostninger pr. klik

Gennemsnitlig klikpris

Gennemsnitlige annonceomkostninger pr. klik

Pris

Samlede månedlige annonceomkostninger

Pris

Samlede månedlige annonceomkostninger

Konverteringer

Samlede månedlige antal konverteringer

Konverteringer

Samlede månedlige antal konverteringer

Pris / konv.

Annonceomkostninger pr. konvertering

Pris pr. konvertering

Annonceomkostninger pr. konvertering

Konv.værdi

Samlet omsætningsværdi på kampagnen

Konverteringsværdi

Samlet omsætningsværdi på kampagnen

Hvad er Google Ads?

Google Ads, tidligere Google AdWords, er Googles annonceringsværktøj til søgeord og er jeres mulighed for at ligge iblandt de første søgeresultater. På verdensplan foretages der dagligt mere end 3,5 milliarder søgninger på Google. Her kan I målrette jeres annoncer direkte på specifikke søgninger på Google og på den måde sikre, at I rammer jeres potentielle kunder lige præcis, når de efterspørger jeres service eller produkt. 

Google Ads er de annoncer, som I finder i toppen af langt de fleste søgninger på Google. Det er typisk de tre øverste placeringer, som Google reserverer til annoncørerne, og de er altid markeret med ordet ”Annonce”. Google viser et fast antal annoncer på hver søgning – fordelt på søgeresultatets top og bund.

Google Ads er en auktion

Hvilken annoncør, der får de eftertragtede øverste pladser, afgøres ved en hurtig digital auktion ved hver eneste Google-søgning. Auktionen foregår imellem de virksomheder, der har oprettet annoncer på de samme søgeord. Annoncørerne angiver et maksimum bud, som de er villige til at betale for annoncens eksponering på Google ved det specifikke søgeord. Den annoncør, der leverer det mest relevante indhold og er villig til at betale mest, vinder auktionen foran de andre.

Google Ads kan dog hurtigt blive en dyr og ineffektiv affære, hvis I ikke har styr på optimering af jeres kampagner. Her er elementer som negative søgeord, søgetermer, søgeordsgrupper, CTR og annoncer nogle af dem, som vi arbejder med løbende.

Få endnu mere ud af Google Ads

Vil I gerne blive fundet på Google, så er vi klar til at hjælpe jer med at skabe resultater, uanset om I har brugt Google Ads før eller er nybegyndere.

Vil I have en vækstskabende strategisk samarbejdspartner nu?​​​​​